Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

notisfan έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 7:19 pm
ilias16 έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 6:42 pm Και σαν σήμερα κλείνουμε ακριβώς 3 χρόνια από τον τελευταίο δίσκο....
Και το κακό είναι ότι επικρατεί πλήρης σιγή...
..σε σημείο που το λίγοτερο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι το δισκογραφικό.
Scorpion86 έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 8:02 pm Καλό παράδεισο στον Σπύρο Γιατρά. Τεράστιο κεφάλαιο για Νότη αλλά και γενικότερα για το ελληνικό τραγούδι.
Ο σημαντικότερος από τους δημιουργούς του Νότη δισκογραφικά με 40 χρόνια τουλάχιστον αδιάλειπτης παρουσίας στη δισκογραφία.

Καλό νέο δεν μαθαίνουμε έδω και καιρό...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

J&B έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 8:58 pm
notisfan έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 7:19 pm
ilias16 έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 6:42 pm Και σαν σήμερα κλείνουμε ακριβώς 3 χρόνια από τον τελευταίο δίσκο....
Και το κακό είναι ότι επικρατεί πλήρης σιγή...
..σε σημείο που το λίγοτερο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι το δισκογραφικό.
Scorpion86 έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 8:02 pm Καλό παράδεισο στον Σπύρο Γιατρά. Τεράστιο κεφάλαιο για Νότη αλλά και γενικότερα για το ελληνικό τραγούδι.
Ο σημαντικότερος από τους δημιουργούς του Νότη δισκογραφικά με 40 χρόνια τουλάχιστον αδιάλειπτης παρουσίας στη δισκογραφία.

Καλό νέο δεν μαθαίνουμε έδω και καιρό...
Δεν υπάρχουν καλά νέα για τη πορεία της μουσικής εδώ και πολύ καιρό γενικά.
Πριν 5 χρόνια
Θα λεγαμε ότι πχ τα τραγούδια του Γιατρά θα ακούγονται για πάντα
Και τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο η νεολαία να ακούει Τραπ και να νομίζει ότι ο ΣΝΙΚ ΔΕ ΓΛΑΣΤΡΑ είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας καλλιτέχνης.
Εμένα αυτό με απογοητεύει περισσότερο απ' οτιδήποτε.
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

psaroulis έγραψε: Τρί Απρ 06, 2021 8:25 pm Για άλλο μπήκα και άλλο έκανα... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Βλέπω που θέλετε να το ακούσετε αυτο το alternative mix του μετανιώνω... Πόσο ριψοκυνδηνο είναι να ανεβει στο YouTube? Πνευματικά δικαιώματα κλπ. Γνωρίζει κανείς?
Δεν νομίζω να στο κατεβάσει κανείς γιατί από το συγκεκριμένο δίσκο έχουν ανέβει και ο Πικρός καιρός και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα σε dance mix που το mix το έκανε ο ίδιος άνθρωπος ο Νίκος Βουτούρας.

Πάντως σε κασετουλα βλέπω ότι στο discogs.com υπάρχει σε αρκετό απόθεμα ο δίσκος ο συγκεκριμένος.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

J&B έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 8:58 pm Καλό νέο δεν μαθαίνουμε έδω και καιρό...
Πρεπει να συνηθισουμε πλεον
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πάντως αυτό τον 1 χρόνο ήταν η μεγάλη ευκαιρία του να έσκαγε με έναν τριπλό live, ούτε στούντιο δεν θα έμπαινε ούτε τίποτα, έτοιμο υλικό των τελευταίων χρόνων.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

Έγραψε ο Μαργωμένος... Νοτικό τραγούδι!
Pals4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pals4 »

Το άκουσα όταν έπαιζε στην εκπομπή και είπα το ίδιο από μέσα μου..έχει αυτόν τον δυναμισμό που μόνο η φωνή του Νότη βγάζει. Παρόλαυτα το παλληκάρι έκανε πολύ καλή εκτέλεση κατά την γνώμη μου.
Trelos Notikos 2019

81argus έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 2:17 am
Έγραψε ο Μαργωμένος... Νοτικό τραγούδι!
Πολύ ωραίο τραγούδι.
Όντως και μενα μου φαίνεται αρκετά νοτικό
Trelos Notikos 2019

https://www.protothema.gr/culture/artic ... ihous-tou/

Μάλλον κατάλαβαν τη μαλακία τους στο πρώτο άρθρο να μη δώσουν σημαία στο όνομα του Νότη και το κάνουν τώρα....
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τι φάση εκεί στην wikipedia. Εχουν κομμάτι στο οποίο αποκαλούν ομοφοβικό και ρατσιστή τον καλλιτέχνη, μπήκα χθες, το έσβησα και σήμερα πάλι το βλέπω εκεί. Ενα μικρούλη κομματάκι (δύο προτάσεις) για την κοινωνική δράση και τριπλάσιο άρθρο από κάτω για τις δηλώσεις. Θα είχα απαίτηση να επιληφθεί του θέματος ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αλλά δεν δίνει σημασία σε άλλα πράγματα, με αυτό θα ασχοληθεί;
Και μέσα σε όλα, ειδα και ένα αφιέρωμα στον Σπύρο Γιατρά στο οποίο ανέφεραν όλα τα ονόματα που συνεργάστηκε και μαντέψτε ποιον καλλιτέχνη παρέλειψαν. :roll:
Να αναφέρουν τραγουδιστές που τους έγραψε 1 και 2 κομμάτια και να παραλείπουν τον Νότη που έχει πει 35+1 κομμάτια, εκ των οποιων 7-8 που είναι στα διαχρονικότερα του ελληνικού τραγουδιού γενικότερα. Όπου +1 το "Μη ζητάς Πολλά" που το ερμήνευσε πρώτος ο Αδαμαντίδης. Σημεία των καιρών. Προσπαθούν να...διαγράψουν την ιστορία. Λες και ο κόσμος δεν ξέρει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Βγήκαν σήμερα όλοι μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας για τον Γιατρά εκτός από τον Νότη. Άραγε αρνήθηκε ή δεν του ζήτησαν να μιλήσει; Πρώτη και τελευταία φορά που μίλησε τηλεφωνικά σε εκπομπή αν δεν κάνω λάθος ήταν για τον Μητροπάνο . Aν και λογικά δεν του ζήτησαν σήμερα :lol:
Trelos Notikos 2019

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 6:34 pm Βγήκαν σήμερα όλοι μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας για τον Γιατρά εκτός από τον Νότη. Άραγε αρνήθηκε ή δεν του ζήτησαν να μιλήσει; Πρώτη και τελευταία φορά που μίλησε τηλεφωνικά σε εκπομπή αν δεν κάνω λάθος ήταν για τον Μητροπάνο . Aν και λογικά δεν του ζήτησαν σήμερα :lol:
Ίσως και να του ζήτησαν
Αλλά μπορεί να είπε ο Νότης
Προκειμένου να μου πουν να μιλήσω για το Γιατρά και να αρχίσουν και τις ερωτήσεις για τα άλλα άστο καλύτερα.
Γιατί πάτημα ψάχνουν...

Τέσπα
Πολύ πουστι@ αυτό που κάνουν.
Να προσπαθούν να διαγράψουν την ιστορία.
Έτσι δε προσβάλουν μόνο το Νότη αλλά και τη πλούσια παρακαταθήκη που άφησε ο μακαρίτης...
Αλλά τι να περιμένεις απ'τα δημοσιογραφακια της πλάκας
81argus

Το να μην ασχολείται ο Νότης με αυτά που γράφουν για εκείνον εμείς που τον γνωρίζουμε ξέρουμε πως καλά κάνει γιατί απαξιεί για όλα αυτά και δεν θα έκανε την χάρη κανενός γιατί για εκείνον από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν, είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που δεν κάνει μηνύσεις, δεν κινείται νομικά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κτλ. Η πλειοψηφία όμως που δεν τον γνωρίζει δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και απλά πιστεύει πως τα αποδέχεται όλα αυτά.
Notis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 5:48 pm Τι φάση εκεί στην wikipedia. Εχουν κομμάτι στο οποίο αποκαλούν ομοφοβικό και ρατσιστή τον καλλιτέχνη, μπήκα χθες, το έσβησα και σήμερα πάλι το βλέπω εκεί. Ενα μικρούλη κομματάκι (δύο προτάσεις) για την κοινωνική δράση και τριπλάσιο άρθρο από κάτω για τις δηλώσεις. Θα είχα απαίτηση να επιληφθεί του θέματος ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αλλά δεν δίνει σημασία σε άλλα πράγματα, με αυτό θα ασχοληθεί;
Και μέσα σε όλα, ειδα και ένα αφιέρωμα στον Σπύρο Γιατρά στο οποίο ανέφεραν όλα τα ονόματα που συνεργάστηκε και μαντέψτε ποιον καλλιτέχνη παρέλειψαν. :roll:
Να αναφέρουν τραγουδιστές που τους έγραψε 1 και 2 κομμάτια και να παραλείπουν τον Νότη που έχει πει 35+1 κομμάτια, εκ των οποιων 7-8 που είναι στα διαχρονικότερα του ελληνικού τραγουδιού γενικότερα. Όπου +1 το "Μη ζητάς Πολλά" που το ερμήνευσε πρώτος ο Αδαμαντίδης. Σημεία των καιρών. Προσπαθούν να...διαγράψουν την ιστορία. Λες και ο κόσμος δεν ξέρει.
Το είχαμε θίξει και παλαιότερα το θέμα με την wikipedia εδώ στο φόρουμ και είχαμε σβήσει πάρα πολλές φορές τις μπούρδες που έγραφαν αλλά όλο τα επανέφεραν και στο τέλος μας μπλόκαραν...Μόνο αν ασχοληθεί ο καλλιτέχνης ή η εταιρεία του τουλάχιστον μπορεί να γίνει κάτι δυστυχώς...Επίσης οι EU που απ ότι φαίνεται μας διαβάζουν σαν επίσημο φαν κλαμπ θα έπρεπε να είχαν κάνει κάτι γι αυτό..Ας προστατεύσουν τον Νοτη μια φορα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 5:48 pm Τι φάση εκεί στην wikipedia. Εχουν κομμάτι στο οποίο αποκαλούν ομοφοβικό και ρατσιστή τον καλλιτέχνη, μπήκα χθες, το έσβησα και σήμερα πάλι το βλέπω εκεί. Ενα μικρούλη κομματάκι (δύο προτάσεις) για την κοινωνική δράση και τριπλάσιο άρθρο από κάτω για τις δηλώσεις. Θα είχα απαίτηση να επιληφθεί του θέματος ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αλλά δεν δίνει σημασία σε άλλα πράγματα, με αυτό θα ασχοληθεί;
Είχα μπει προ 2ετιας και εγώ σκορπιέ και το θίξαμε και εδώ...Είχα φτιάξει ολόκληρη την βιογραφία σχεδόν εκ νέου χωρίς τα εμπαθή παραληρήματα τους... αλλά δέχτηκα απίστευτο πόλεμο από τους μισθοφόρους top-user εκεί που μου έριχναν μπλοκάρισμα επειδή το διόρθωνα ξανά και ξανά... για να περάσει αυτό που πρέπει να μπούμε συντονισμένα δεκάδες προφίλ...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Notis21

ilias16 έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 9:42 pm
Είχα μπει προ 2ετιας και εγώ σκορπιέ και το θίξαμε και εδώ...Είχα φτιάξει ολόκληρη την βιογραφία σχεδόν εκ νέου χωρίς τα εμπαθή παραληρήματα τους... αλλά δέχτηκα απίστευτο πόλεμο από τους μισθοφόρους top-user εκεί που μου έριχναν μπλοκάρισμα επειδή το διόρθωνα ξανά και ξανά... για να περάσει αυτό που πρέπει να μπούμε συντονισμένα δεκάδες προφίλ...
Άστα να πάνε και σε μένα τα ιδια..Πόσο κομπλεξικα άτομα..Εγώ ενός του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και μου έλεγε πόσα διαφορετικά προφίλ έχω φτιάξει..Νόμιζε ότι όλοι όσοι μπαίναμε από εδω μέσα ήταν ένα άτομο..Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς πάρα μόνο αν ασχοληθεί κάποιος πιο "επισημα"
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάντοτε τον ενδιέφερε τον Νότη τι γραφόταν για εκείνον. "Με ενδιαφέρει τι θα γράψεις για εμένα. Με ενδιαφέρει αν αυτό που γράψεις είναι ψέμα, γιατί μου χαλάς την εικόνα μου", είχε πει σε συνέντευξη, στα τέλη δεκαετίας του 90'. Η' μπορεί κανείς να ανατρέξει και στην DVD πλευρά του Αναγέννησις, όπου κάνει ολόκληρη φασαρία για σκηνικό που κάποιος χτύπησε ένα αμάξι έξω από το Εναστρον και λέει ξεκάθαρα ότι αυτός θα πάει και θα πει "ότι πήγα στον Σφακιανάκη και μου έσπασαν το αμάξι".

Ειδικά την περίοδο 1995-2004 ήταν συνεχώς στην τσίτα και πάντα το κυνήγαγε νομικά το θέμα. Όπως με την Θεσσαλονίκη το 1999, όπως για μία υπόθεση με ένα τζιπ, για Τσαρούχη και πολλά άλλα περιστατικά. Μέχρι και το 2007-2008 ήταν πολύ ενεργός σε αυτό. Ακόμα κι όταν δεν το κυνήγαγε μέσω της δικαστικής οδού κάτι που τον δυσφημούσε, φρόντιζε μέσω τηλεοπτικών εμφανίσεων του να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Απλά την τελευταία δεκαετία και βάλε έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής και την τακτική να αφήνει αναπάντητο το οτιδήποτε του χρεώνουν. Δεν γίνεται να έχουν κυκλοφορήσει σε έντυπα, θέματα που αφορούν το σπιτι του και να μην τους κάνει μήνυση. Διότι όταν το αφήνεις να περάσει αναπάντητο, το αποδέχεσαι. Τους δίνεις την ελευθερία να συνεχίσουν να γραφουν ότι γουστάρουν και να πάνε από το ψέμα στο μεγαλύτερο ψέμα την επόμενη φορά.
Απλά όπως και σε πολλά άλλα, έτσι και σε αυτό, έχει κουραστεί να προσπαθεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis21

Σκορπιε νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά για αυτά τα θέματα θα έπρεπε να ασχολούνται οι συνεργάτες του..Καταλαβαινω ότι μπορεί να έχει κουραστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήνει εκτεθειμένο τον εαυτό του και την προσωπικότητα του σε οτιδήποτε γράφεται..Επειδη λοιπόν ο Νότης δεν μπορεί και εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να αντιμετωπίσει μόνος του αυτό το θεμα θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από την "αυλή"του(όπως είχε πει κάποτε στην Σταη) να αναλαμβάνει να τακτοποιεί τέτοιες μπούρδες που θίγουν την προσωπικότητα του καλλιτέχνη..Δυστυχως ούτε αυτό έχει γίνει..Η έλλειψη ενός τέτοιου επιτελείου έχει φανεί και σε άλλα θέματα όπως με την αποχώρηση του Παπαδοπουλου και αργότερα της Παολα(Εκεί για παράδειγμα ακούγαμε ότι ο Νοτης είχε κόμπλεξ επειδή τα πρώτα τραπέζια έφευγαν όταν έβγαινε ο Νοτης και δεν έβγαινε κανείς να απαντήσει σε αυτές τις βλακείες)..Με λίγα λόγια προχειρότητα παντού που δεν αρμόζει στο μέγεθος του καλλιτέχνη..
Trelos Notikos 2019

Notis21 έγραψε: Τρί Απρ 20, 2021 11:57 pm Σκορπιε νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά για αυτά τα θέματα θα έπρεπε να ασχολούνται οι συνεργάτες του..Καταλαβαινω ότι μπορεί να έχει κουραστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήνει εκτεθειμένο τον εαυτό του και την προσωπικότητα του σε οτιδήποτε γράφεται..Επειδη λοιπόν ο Νότης δεν μπορεί και εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να αντιμετωπίσει μόνος του αυτό το θεμα θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από την "αυλή"του(όπως είχε πει κάποτε στην Σταη) να αναλαμβάνει να τακτοποιεί τέτοιες μπούρδες που θίγουν την προσωπικότητα του καλλιτέχνη..Δυστυχως ούτε αυτό έχει γίνει..Η έλλειψη ενός τέτοιου επιτελείου έχει φανεί και σε άλλα θέματα όπως με την αποχώρηση του Παπαδοπουλου και αργότερα της Παολα(Εκεί για παράδειγμα ακούγαμε ότι ο Νοτης είχε κόμπλεξ επειδή τα πρώτα τραπέζια έφευγαν όταν έβγαινε ο Νοτης και δεν έβγαινε κανείς να απαντήσει σε αυτές τις βλακείες)..Με λίγα λόγια προχειρότητα παντού που δεν αρμόζει στο μέγεθος του καλλιτέχνη..
Ποιος να απαντήσει απ' το επιτελείο του Νότη?
Μόνο ο ίδιος μπορεί να τα βάλει σε τάξη
Και τι πρέπει να κάνει?
Να πλακώνει σε μηνύσεις?
Τώρα για το θέμα με τη Πάολα δε νομίζω ότι ήταν μόνο ο παράγοντας ότι έφευγαν τα πρώτα τραπέζια.
Εγώ θεωρώ πως δεν έδειξε η ίδια καθόλου σεβασμό σε ένα καλλιτεχνη που κοντεύει τα 60 και είναι τεράστιος .
Ο Παπαδόπουλος τι?
Ζήτησε πρόγραμμα διπλάσιο για να λέει το πίνω πίνω του Κιάμου?

Ντάξει εδώ εμείς σαν φαν λέμε ότι ο Νότης δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις στο κόσμο τη τελευταία 3ετια.
Κυρίως ως προς τα τραγούδια.
Αλλά πρόσφατα μου είπε ένα γνωστός μου ήξερε άνθρωπο που δούλευε στο βοτανικό ότι όταν πρωτομπηκε ο Νότης στο μαγαζί δε του άρεσε το σύστημα ήχου το οποίο και πρόσφατα ο μαγαζατορας του είχε κάνει και αναβάθμιση.

Οπότε αυτό εμένα μου κάνει ότι ακόμα κοιτάει και τη παραμικρή λεπτομέρεια
Και ας είχε ειδικά πέρυσι τα θέματα του και υγείας και οτι ψυχολογικά....
Notis21

Μάλλον δεν κατάλαβες ακριβώς τι είπα..Ο Νότης καλλιτεχνικά είναι τεράστιο μέγεθος στην Ελλάδα..Δεν μπορεί να ανέχεται ο καθένας να βγαίνει και να αμαυρώνει την εικόνα του επειδή έτσι γουστάρει..Ειναι σαν να βγαίνει καποιος και να λέει για μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα ότι έστησε ένα παιχνίδι και η ομάδα να μην κάνει τίποτα..Αυτο προς τα εξω βγαίνει ότι αποδέχεται αυτή την κατηγορία..Αρα με αυτή την τακτική αποδέχεται ότι είναι περίεργος ρατσιστής ομοφοβικος και οτιδήποτε άλλη βλακεία κατέβει στον καθένα..Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω να βγαίνει ο Νοτης στα πρωιναδικα και να τσακώνεται συνέχεια..Ομως σε περιπτώσεις όπου το θέμα παίρνει μεγάλη διάσταση πρέπει να επεμβαίνει και να μην αφήνει το όνομα του να λερωνεται..Και όλα αυτά είναι πολύ εύκολα αρκεί να ασχοληθείς..Να σας θυμίσω πρόσφατα το θέμα με τον fake λογαριασμό στο Instagram που με την παρέμβαση του κουγια λύθηκε σε μια μέρα..Για όλα υπάρχει τρόπος αρκεί να ασχολείσαι.
Απάντηση