Notis21 έγραψε: ↑Τρί Απρ 20, 2021 11:57 pm
Σκορπιε νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά για αυτά τα θέματα θα έπρεπε να ασχολούνται οι συνεργάτες του..Καταλαβαινω ότι μπορεί να έχει κουραστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αφήνει εκτεθειμένο τον εαυτό του και την προσωπικότητα του σε οτιδήποτε γράφεται..Επειδη λοιπόν ο Νότης δεν μπορεί και εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να αντιμετωπίσει μόνος του αυτό το θεμα θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από την "αυλή"του(όπως είχε πει κάποτε στην Σταη) να αναλαμβάνει να τακτοποιεί τέτοιες μπούρδες που θίγουν την προσωπικότητα του καλλιτέχνη..Δυστυχως ούτε αυτό έχει γίνει..Η έλλειψη ενός τέτοιου επιτελείου έχει φανεί και σε άλλα θέματα όπως με την αποχώρηση του Παπαδοπουλου και αργότερα της Παολα(Εκεί για παράδειγμα ακούγαμε ότι ο Νοτης είχε κόμπλεξ επειδή τα πρώτα τραπέζια έφευγαν όταν έβγαινε ο Νοτης και δεν έβγαινε κανείς να απαντήσει σε αυτές τις βλακείες)..Με λίγα λόγια προχειρότητα παντού που δεν αρμόζει στο μέγεθος του καλλιτέχνη..
Ποιος να απαντήσει απ' το επιτελείο του Νότη?
Μόνο ο ίδιος μπορεί να τα βάλει σε τάξη
Και τι πρέπει να κάνει?
Να πλακώνει σε μηνύσεις?
Τώρα για το θέμα με τη Πάολα δε νομίζω ότι ήταν μόνο ο παράγοντας ότι έφευγαν τα πρώτα τραπέζια.
Εγώ θεωρώ πως δεν έδειξε η ίδια καθόλου σεβασμό σε ένα καλλιτεχνη που κοντεύει τα 60 και είναι τεράστιος .
Ο Παπαδόπουλος τι?
Ζήτησε πρόγραμμα διπλάσιο για να λέει το πίνω πίνω του Κιάμου?
Ντάξει εδώ εμείς σαν φαν λέμε ότι ο Νότης δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις στο κόσμο τη τελευταία 3ετια.
Κυρίως ως προς τα τραγούδια.
Αλλά πρόσφατα μου είπε ένα γνωστός μου ήξερε άνθρωπο που δούλευε στο βοτανικό ότι όταν πρωτομπηκε ο Νότης στο μαγαζί δε του άρεσε το σύστημα ήχου το οποίο και πρόσφατα ο μαγαζατορας του είχε κάνει και αναβάθμιση.
Οπότε αυτό εμένα μου κάνει ότι ακόμα κοιτάει και τη παραμικρή λεπτομέρεια
Και ας είχε ειδικά πέρυσι τα θέματα του και υγείας και οτι ψυχολογικά....
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...