Έλλη Κοκκίνου: Είσαι ότι θέλω
basika tro concerpt tou video clip thimidei ligo kai to ola gyro sou gyrizoun pou itan wraio clip...aso gia to album pou egine xryso....pali kala....na mhn efeyge i xazi apo thn heaven kai ton foivo...twra tha mporouse na eixe platina xalara...Entek έγραψε:kai to Ola Giro Sou Girizoun tou Rouva...creativeuser έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ntimhs έγραψε:San concept to theoro poli idio me tis Elenas sto Yparxei logos!
'Godney' is my religion..
eidame kai to sexcrazy_boy έγραψε:basika tro concerpt tou video clip thimidei ligo kai to ola gyro sou gyrizoun pou itan wraio clip...aso gia to album pou egine xryso....pali kala....na mhn efeyge i xazi apo thn heaven kai ton foivo...twra tha mporouse na eixe platina xalara...Entek έγραψε:kai to Ola Giro Sou Girizoun tou Rouva...creativeuser έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ntimhs έγραψε:San concept to theoro poli idio me tis Elenas sto Yparxei logos!

Παρε ανασα και παμε...
+!antidoto έγραψε:eidame kai to sexcrazy_boy έγραψε:basika tro concerpt tou video clip thimidei ligo kai to ola gyro sou gyrizoun pou itan wraio clip...aso gia to album pou egine xryso....pali kala....na mhn efeyge i xazi apo thn heaven kai ton foivo...twra tha mporouse na eixe platina xalara...Entek έγραψε:kai to Ola Giro Sou Girizoun tou Rouva...creativeuser έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ntimhs έγραψε:San concept to theoro poli idio me tis Elenas sto Yparxei logos!

sygnwmh,to album sex i etairia katafere na to kanei platinenio?asxeta me ton tropo pouy to ekane....apo ekei kai pera tote....alles bgazes to idido cd 2 kai 3 fores kai dne katafernoun na to kanoun 2pla platinenio gia to sex tha mou peite twra...ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:+!antidoto έγραψε:eidame kai to sexcrazy_boy έγραψε:basika tro concerpt tou video clip thimidei ligo kai to ola gyro sou gyrizoun pou itan wraio clip...aso gia to album pou egine xryso....pali kala....na mhn efeyge i xazi apo thn heaven kai ton foivo...twra tha mporouse na eixe platina xalara...Entek έγραψε:kai to Ola Giro Sou Girizoun tou Rouva...creativeuser έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ.ntimhs έγραψε:San concept to theoro poli idio me tis Elenas sto Yparxei logos!
'Godney' is my religion..
Signomi to album sex 2 fores de vgike? Den eixe epanakikloforia me to "Ki allo"? Lathos thimamai?crazy_boy έγραψε:sygnwmh,to album sex i etairia katafere na to kanei platinenio?asxeta me ton tropo pouy to ekane....apo ekei kai pera tote....alles bgazes to idido cd 2 kai 3 fores kai dne katafernoun na to kanoun 2pla platinenio gia to sex tha mou peite twra...
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
πολυ σωστα θυμασαι!Ego έγραψε:Signomi to album sex 2 fores de vgike? Den eixe epanakikloforia me to "Ki allo"? Lathos thimamai?crazy_boy έγραψε:sygnwmh,to album sex i etairia katafere na to kanei platinenio?asxeta me ton tropo pouy to ekane....apo ekei kai pera tote....alles bgazes to idido cd 2 kai 3 fores kai dne katafernoun na to kanoun 2pla platinenio gia to sex tha mou peite twra...

kala oxi ekeino to xereis oti m aresei!!! 8)ELLI KOKKINOU FAN έγραψε:ε δε το λες και αισχρο το γαλλικο το σεξ!!antidoto έγραψε:nai alla egine xeirotero me 4 aisxra tragoudiaADAM2 έγραψε:μα όλοι το γνωρίζουν αυτό! 8)Ego έγραψε:Signomi to album sex 2 fores de vgike? Den eixe epanakikloforia me to "Ki allo"? Lathos thimamai?
Παρε ανασα και παμε...