Άμα το χε πει η Κατερίνη Στανίση το "Μεθυσμένη μου καρδιά" θα είχε άλλη ερμηνεία και άλλο ύφος.
Δεν λέω πως όλα του Καρβέλα ή όλα του Φοίβου είναι ευκαιριακά σουξέ αλλά όπως και να χει αλλιώς ακούς ένα λαϊκό τραγούδι από την Γλυκερία πχ και αλλιώς όταν ακούς το Νυχτολούλουδο (που μου παν βάλε ένα ζεϊμπέκικο σε ένα κλαμπ που έπαιζα και πήγα να το βάλω και μου λένε όχι αυτά τα ψευτοφλώρικα ρε)
Ε συγνώμη όσο και αν μ'αρέσει η Δέσποινα και η Άννα και όλες δεν τραγουδάνε σοβαρά τραγούδια.
Πχ μια χαρά τσιφτετέλι είναι και το Σύνδρομο Στέρησης αλλά ακούστε και το "Ναύτης Βγήκε στην Στεριά" και θα καταλάβετε τι σημαίνει σοβαρό λαϊκό τραγούδι... μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα!
Γιατί να το αφήσω? Επειδή πέσαμε στην λούμπα της φλωριάς των τραγουδιών της μετά 2000 εποχής ? Επειδή φτάσαμε στην εποχή που σκηνοθετεί λαϊκό πρόγραμμα της Θεοδωρίδου ο Κουβατσέας που τότε είναι που τρίζουν τα κόκαλα του Καζαντζίδη?hakkinen έγραψε:Ντίμη, άστο καλύτερα...![]()
![]()
![]()
@νδρέας
Άμα οι αυθεντικά λαϊκοί έβλεπαν αυτά τα σημερινά θα φώναζαν άλλα συνθήματα και σίγουρα όχι "Δε Δε Δέσποινα" και άλλα συναφή!