Νέο single για Νίνο

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
just feel

Νέο single για Νίνο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

Το "Σε Μισώ" είναι το νέο single του μέσα από το album "Θαύματα". Το video θα είναι έτοιμο σε λίγο...
Το κομμάτι αυτό είναι λοιπόν το δεύτερο single μέσα από το "Θαύματα" και είναι ένα κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος. Μιλώντας για το album αυτό στον Θέμη, ο Νίνο είχε πει πως: "Είναι ο δίσκος που είναι πιο κοντά σε μένα από όλους τους προηγούμενούς μου. Γενικά, πρέπει να είσαι έτοιμος για να βγάλεις έναν νέο δίσκο". Video για το single αυτό θα δούμε σε λίγο, μέχρι τότε όμως μπορείτε να βλέπετε ξανά και ξανά το πρώτο του video "Θαύματα" μέσα από το ομότιτλο album.
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

To Θαύματα μου άρεσε τρελάαααααααα! :wink:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
minerboh

Re: Νέο single για Νίνο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

just feel έγραψε:Το "Σε Μισώ" είναι το νέο single του μέσα από το album "Θαύματα". Το video θα είναι έτοιμο σε λίγο...
Το κομμάτι αυτό είναι λοιπόν το δεύτερο single μέσα από το "Θαύματα" και είναι ένα κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος. Μιλώντας για το album αυτό στον Θέμη, ο Νίνο είχε πει πως: "Είναι ο δίσκος που είναι πιο κοντά σε μένα από όλους τους προηγούμενούς μου. Γενικά, πρέπει να είσαι έτοιμος για να βγάλεις έναν νέο δίσκο". Video για το single αυτό θα δούμε σε λίγο, μέχρι τότε όμως μπορείτε να βλέπετε ξανά και ξανά το πρώτο του video "Θαύματα" μέσα από το ομότιτλο album.
και εγω που νομιζα οτι ηταν το ''πυροβοληστε με'' :lol: ''πυροβοληστε με πυροβοληστε με και μετα αφουγκραστητε με''!
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Ο ΝΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ.ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΨΑΓΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ(ΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ).ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ(ΠΙΟ UPTEMPO) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΔΕΝΕΙ" ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ "ΣΚΗΝΙΚΩΝ"(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΗΝΙΚΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO WALL),ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΜΙΝΙ SHOW".
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

θυμάμαι πέρυσι στο Odeon, στο 2ο πρόγραμμα έλεγε ο Τερζής "και τώρα ένα πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα από το Νίνο και αυτός εκτός άλλων έλεγε και το "we will rock you" , "λιωμένο παγωτό" κλπ :lol:
Nothing lasts forever but the earth and sky
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ADAM2 έγραψε:θυμάμαι πέρυσι στο Odeon, στο 2ο πρόγραμμα έλεγε ο Τερζής "και τώρα ένα πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα από το Νίνο και αυτός εκτός άλλων έλεγε και το "we will rock you" , "λιωμένο παγωτό" κλπ :lol:
:lol: ΣΑΝ ΤΗ ΒΑΝΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ SWEET DREAMS ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

γιατί δεν τα λέει στο 1ο που είναι πιο ποπ?
ntimhs
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ntimhs »

ADAM2 έγραψε:θυμάμαι πέρυσι στο Odeon, στο 2ο πρόγραμμα έλεγε ο Τερζής "και τώρα ένα πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα από το Νίνο και αυτός εκτός άλλων έλεγε και το "we will rock you" , "λιωμένο παγωτό" κλπ :lol:
Auta ta leei kai fetos ston Diogeni sto laiko tou
ADAM2
Επικοινωνία:

ωραίο λαϊκό κάνει τότε! :lol:

πέρα από την πλάκα, κάνει ωραίο πρόγραμμα, έχει εξελιχθεί πολύ!
Απάντηση