Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Άντε και σε κανα 2-3 μέρες θα ξέρουμε τα τραγούδια του φετινού Φεστιβάλ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι δουλειά έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου κάθε χρόνο να είναι στην επιτροπή πρόκρισης......
Με ποιά προσόντα κρίνει αυτή τα τραγούδια των νέων δημιουργών?
Δε νομίζω να ευθύνεται η Μυτιληναίου για το ΧΑΛΙ των περισσότερων προκριθέντων τραγουδιών κάθε χρόνο. Μάλλον η υποκριτική εντεχνίλα των υπολοίπων που αντι να επιβραβεύσουν το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το δημιουργικό που έχει πράγματα να δώσει στο τραγούδι, βολεύονται να δίνουν τα βραβεία σε συμπαθείς προτάσεις που βρωμάνε έντεχνη ναφθαλίνη από πάνω ως κάτω, σε ψευτοεπαναστατικα, κακοδουλεμένα και παντελώς αδιάφορα κομμάτια. Απο τα δύο "καλουπώματα" προτιμώ χαλαρά της λαϊκοποπ.
Apostolos έγραψε:Άντε και σε κανα 2-3 μέρες θα ξέρουμε τα τραγούδια του φετινού Φεστιβάλ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι δουλειά έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου κάθε χρόνο να είναι στην επιτροπή πρόκρισης......
Με ποιά προσόντα κρίνει αυτή τα τραγούδια των νέων δημιουργών?
Εδώ βάλανε την Ευσταθία που πριν την προ διετίας συμμετοχή της είχε ένα δίσκο που ελάχιστοι γνώριζαν και κάποια σκυλοτράγουδα που είχε δώσει σε διάφορους τύπου Καιτούλα Γαρμπή.
Τόσο πολύ έχει εντρυφήσει στο αισθητήριο του κόσμου το καλλιτεχνικό της κριτήριο, ώστε να επιλέξει τι είναι καλό και τι κακό;
Η Ευσταθία θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ίσως καλό που έχει βγει από το φεστιβάλ (και τον προηγούμενό της δίσκο τον γνώριζα και μου άρεσε χωρίς να την έχω ξαναδεί πουθενά)
hakkinen έγραψε:Η Ευσταθία θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ίσως καλό που έχει βγει από το φεστιβάλ (και τον προηγούμενό της δίσκο τον γνώριζα και μου άρεσε χωρίς να την έχω ξαναδεί πουθενά)
@νδρέας
Συμφωνώ. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αξιοπιστία της ως κριτής.
Enoo oti fetos i Mitilinaiou sunergastike me tin Eustathia gia na prokrinoun ta tragoudia pou theloune.
Mi me rotiseis leptomereies giati gia na miliso anouxta tha prepei na anafertho se atoma kataxiomena pou itan stin epitropi kai mou ta eipane.
Pantos einai aparadekto, epaggelmaties mousikoi kai kataxiomenoi kallitexnes na psifizoun exairetika tragoudia me arista kai oi parapano kuratses na ta midenizoun giati apeilountai ta tragoudia pou theloun autes na sproksoun.
Yparxoun kathe xrono tosa oraia kommatia pou katatithente......
Pos katafernoun kai sti teliki vradia dialegoun ola ta adiafora kai einai san festival tou K.K.E?
Πόση δύναμη έχει πια και αυτή η Ευσταθία ώστε να κινεί τα νήματα σε κοτζάμ φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε συνεργασία με την άλλη παντοδύναμη... Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλα οκ, υπάρχει η λογική και υπάρχει και το παράλογο.
Tosi megali dinami i Eustathia den tin exei.
Sou leo omos oti ta kommatia pou perasan, ta perisotera itan dika tous.
Giati otan i epitropi einai 9melis kai einai sinnenoimenoi: mitilinaiou - andrikakis - paulatou - eusta8ia (kai o enas kanei noimata ston allo kata ti diarkeia tis prokrisis) apla prokrinoun ta kommatia pou theloun pou mallon einai dikon tous anthropon.
Tespa... kai poli asxolithikame me auto to festival.
Me auton ton tropo ante na paei kana 2 xronia akoma mexri na mi steilei kaneis dimiourgos tragoudia kai na stamatisei.