Festival Tragoudiou Thessalonikis

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Festival Tragoudiou Thessalonikis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apostolos »

Άντε και σε κανα 2-3 μέρες θα ξέρουμε τα τραγούδια του φετινού Φεστιβάλ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι δουλειά έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου κάθε χρόνο να είναι στην επιτροπή πρόκρισης......
Με ποιά προσόντα κρίνει αυτή τα τραγούδια των νέων δημιουργών?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
hakkinen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hakkinen »

Δε νομίζω να ευθύνεται η Μυτιληναίου για το ΧΑΛΙ των περισσότερων προκριθέντων τραγουδιών κάθε χρόνο. Μάλλον η υποκριτική εντεχνίλα των υπολοίπων που αντι να επιβραβεύσουν το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το δημιουργικό που έχει πράγματα να δώσει στο τραγούδι, βολεύονται να δίνουν τα βραβεία σε συμπαθείς προτάσεις που βρωμάνε έντεχνη ναφθαλίνη από πάνω ως κάτω, σε ψευτοεπαναστατικα, κακοδουλεμένα και παντελώς αδιάφορα κομμάτια. Απο τα δύο "καλουπώματα" προτιμώ χαλαρά της λαϊκοποπ.

@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
pianist

Re: Festival Tragoudiou Thessalonikis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Apostolos έγραψε:Άντε και σε κανα 2-3 μέρες θα ξέρουμε τα τραγούδια του φετινού Φεστιβάλ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι δουλειά έχει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου κάθε χρόνο να είναι στην επιτροπή πρόκρισης......
Με ποιά προσόντα κρίνει αυτή τα τραγούδια των νέων δημιουργών?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Εδώ βάλανε την Ευσταθία που πριν την προ διετίας συμμετοχή της είχε ένα δίσκο που ελάχιστοι γνώριζαν και κάποια σκυλοτράγουδα που είχε δώσει σε διάφορους τύπου Καιτούλα Γαρμπή.
Τόσο πολύ έχει εντρυφήσει στο αισθητήριο του κόσμου το καλλιτεχνικό της κριτήριο, ώστε να επιλέξει τι είναι καλό και τι κακό;
hakkinen

Η Ευσταθία θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ίσως καλό που έχει βγει από το φεστιβάλ (και τον προηγούμενό της δίσκο τον γνώριζα και μου άρεσε χωρίς να την έχω ξαναδεί πουθενά)

@νδρέας
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

hakkinen έγραψε:Η Ευσταθία θεωρώ ότι είναι το μοναδικό ίσως καλό που έχει βγει από το φεστιβάλ (και τον προηγούμενό της δίσκο τον γνώριζα και μου άρεσε χωρίς να την έχω ξαναδεί πουθενά)

@νδρέας
Συμφωνώ. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αξιοπιστία της ως κριτής.
hakkinen

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ποιους επέλεξε και ποιους όχι η ίδια. Με αυτό το δεδομένο δεν μπορώ να κρίνω την κρίση της.

@νδρέας
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πολλά από τα τραγούδια που προκρίνονται και τα ακούμε στο διαγωνισμό μου φαίνονται αδιάφορα με λίγες εξαιρέσεις

θα το παρακολουθήσω από κοντά και φέτος :wink:
Nothing lasts forever but the earth and sky
se1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από se1 »

ADAM2 έγραψε:πολλά από τα τραγούδια που προκρίνονται και τα ακούμε στο διαγωνισμό μου φαίνονται αδιάφορα με λίγες εξαιρέσεις

θα το παρακολουθήσω από κοντά και φέτος :wink:
maxilari mi xehaseis na pareis mazi na rixeis kai enan ipnako
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

:lol: :lol: λογικά θα έχουν μια καλή συναυλία με κάποιο γνωστό καλλιτέχνη! πιστεύω πολλοί πηγαίνουν γι' αυτό το λόγο
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Προκρίθηκε τραγούδι με ερμηνευτή τον Παύλο Κοντογιαννίδη......
Έλεος πια !!!!!!

Πάντος για την ενημέρωσή σας, το μπλόκ (Μυτιλιναίου - Ευσταθία) πέρασε όλα τα τραγούδια που ήθελε.
hakkinen

Θα μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "μπλοκ Μυτιληναίου - Ευσταθίας";

@νδρέας
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Enoo oti fetos i Mitilinaiou sunergastike me tin Eustathia gia na prokrinoun ta tragoudia pou theloune.
Mi me rotiseis leptomereies giati gia na miliso anouxta tha prepei na anafertho se atoma kataxiomena pou itan stin epitropi kai mou ta eipane.
Pantos einai aparadekto, epaggelmaties mousikoi kai kataxiomenoi kallitexnes na psifizoun exairetika tragoudia me arista kai oi parapano kuratses na ta midenizoun giati apeilountai ta tragoudia pou theloun autes na sproksoun.

Yparxoun kathe xrono tosa oraia kommatia pou katatithente......
Pos katafernoun kai sti teliki vradia dialegoun ola ta adiafora kai einai san festival tou K.K.E?
hakkinen

Πόση δύναμη έχει πια και αυτή η Ευσταθία ώστε να κινεί τα νήματα σε κοτζάμ φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε συνεργασία με την άλλη παντοδύναμη... Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλα οκ, υπάρχει η λογική και υπάρχει και το παράλογο.

@νδρέας
Άβαταρ μέλους
Apostolos

Tosi megali dinami i Eustathia den tin exei.
Sou leo omos oti ta kommatia pou perasan, ta perisotera itan dika tous.
Giati otan i epitropi einai 9melis kai einai sinnenoimenoi: mitilinaiou - andrikakis - paulatou - eusta8ia (kai o enas kanei noimata ston allo kata ti diarkeia tis prokrisis) apla prokrinoun ta kommatia pou theloun pou mallon einai dikon tous anthropon.

Tespa... kai poli asxolithikame me auto to festival.
Me auton ton tropo ante na paei kana 2 xronia akoma mexri na mi steilei kaneis dimiourgos tragoudia kai na stamatisei.
Απάντηση