ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ:''Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΕN ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ''!!!!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ:''Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΕN ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ''!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life έδωσε η Πέγκυ Ζήνα και απαντάει για όλους και για όλα:

Εικόνα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
''Με έχουν θυμώσει πολλοί οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που κάθονται σε ένα γραφείο που έχει πιάσει αράχνες-αφού δεν έχουν σηκωθεί ποτέ- και μου κάνουν κριτική χωρίς να με έχουν δει ποτέ να τραγουδάω!Αυτοί λοιπόν που γράφουν και σε σοβαρές εφημερίδες υποτίθεται στέκονται ακόμα στο πρώτο τραγούδι μου.Δεν το ανέχομαι είναι άδικο να πραβλέπουν την εξέλιξη μου και να μένουν στο ξεκίνημα- που ναι το παραδέχομαι ήταν ατυχές''.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.
Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
''Κάποτε δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα και τώρα μόνο τρεις. Αλλά ευτυχώς στο VOX εγώ δεν βλέπω ούτε σκαμπό άδειο αυτές τις μέρες.Δεν λέω ότι χαίρομαι με το γεγονός ότι άλλοι συνάδελφοι μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλα θεω΄ρω ότι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο κόσμος θα ρθει να σε δει''.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
''Κοίτα τους μεγάλους συνθέτες τους κρίνουμε για το έργο τους και όχι για το χαρακτήρα τους, ούτε για το τι είπαν ή σε ποιον επιτέθηκαν. Ξέρω ότι τραγουδάω σωστά και αυτό δεν το λέω με έπαρση. Το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει.
Έχω και θέμα με τους κακούς τραγουδιστές.Με αυτούς που όχι μόνο μια φορά αλλά από άποψη τραγουδούν λάθος μπορώ να γίνω έξαλλη!''

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
''Μα πως μπορώ να έχω κακες σχέσεις με έναν άνθρωπο που λέω τα τραγούδια του κάθε βράδυ; Επειδή έχει μερικές κακές στιγμές και σε κάποια συνέντευξη είχε πει ότι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί μου;Αλλωστε, ο ίδιος απέδειξε οτι δεν κρατάει τον λόγο του σε αυτά.Έτσι είχε πει και για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και να τώρα της ετοιμάζει εναν πολύ ωραίο δίσκο!''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Κυρ Δεκ 28, 2008 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
GUNNER_10

Re: ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ:''Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ''!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MEDIA έγραψε:Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life έωσε η Πέγκυ Ζήνα και απαντάει για όλουσ και για όλα:

Εικόνα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
''Με έχουν θυμώσει πολλοί οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που κάθονται σε ένα γραφείο που έχει πιάσει αράχνες-αφού δεν έχουν σηκωθεί ποτέ- και μου κάνουν κριτική χωρίς να με έχουν δει ποτέ να τραγουδάω!Αυτοί λοιπόν που γράφουν και σε σοβαρές εφημερίδες υποτίθεται στέκονται ακόμα στο πρώτο τραγούδι μου.Δεν το ανέχομαι είναι άδικο να πραβλέπουν την εξέλιξη μου και να μένουν στο ξεκίνημα- που ναι το παραδέχομαι ήατν ατυχές''.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.
Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
''Κάποτε δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα και τώρα μόνο τρεις. Αλλά ευτυχώς στο VOX εγώ δεν βλέπω ούτε σκαμπό άδειο αυτές τις μέρες.Δεν λέω ότι χαίρομαι με το γεγονός ότι άλλοι συνάδελφοι μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλα θεω΄ρω ότι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο κόσμος θα ρθει να σε δει''.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
''Κοίτα τους μεγάλους συνθέτες τους κρίνουμε για το έργο τους και όχι για το χαρακτήρα τους, ούτε για το τι είπαν ή σε ποιον επιτέθηκαν. Ξέρω ότι τραγουδάω σωστά και αυτό δεν το λέω με έπαρη. Το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει.
Έχω και θέμα με τους κακούς τραγουδιστές.Με αυτούς που όχι μόνο μια φορά αλλά από άποψη τραγουδούν λάθος μπορώ να γίνω έξαλλη!''

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
''Μα πως μπορώ να έχω κακες σχέσεις με έναν άνθρωπο που λέω τα τραγούδια του κάθε βράδυ; Επειδή έχει μερικές κακές στιγμές και σε κάποια συνέντευξη είχε πει ότι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί μου;Αλλωστε, ο ίδιος απέδειξε οτι δεν κρατάει τον λόγο του σε αυτά.Έτσι είχε πει και για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και να τώρα της ετοιμάζει εναν πολύ ωραίο δίσκο!''
thn pira nomizontas oti tha nai h kaith..tespa oraia sinnteuxi..
MEDIA
Επικοινωνία:

thea h pegky!wraia ta leei! :D
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

m' aresan oi apantiseis tis!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

einai eilikrinhs!spanio auto gia kallitexnh sthn ellada! 8)
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ? :lol:
Δως μου ένα παγάκι
MEDIA
Επικοινωνία:

olodikh ths!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

se kana dyo xronakia to kovw na synergazonte ksana!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ...Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ!ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ...
MEDIA
Επικοινωνία:

de kserw alla teties kontres na mhn yparxoun kalitera!!!exoun xhmeia me th pegky!krima kai adiko na xanoume pragmatika wraia tragoudia!
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

Mια χαρά τα λέει η Πέγκυ. Ο Θεοφάνους είναι μια έτσι και μια αλλιώς. Πάω στοίχημα ότι θα ξανασυνεργαστούν :lol:
ouffou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

ena bravo kai apo mena gia tis apantiseis tis pegkys. 8)
Ouffou has just signed in....
creativeuser

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
ouffou

creativeuser έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ. :lol:
pos fenete oti latreueis ti pegky re paidi mou!! :lol:
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Αυτο το της "ετοιμάζει ενα πολύ ωραιο δίσκο" πολυ με εντυπωσίασε... λες και τον άκουσε :lol:
in this mad mad world
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Synenteuksh ths Kaiths de tha itan shmera? Gia akoma mia fora to egkyro garbofans... :roll: :roll: Wraies apanthseis ths Pegkys!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
ouffou

immortal έγραψε:Αυτο το της "ετοιμάζει ενα πολύ ωραιο δίσκο" πολυ με εντυπωσίασε... λες και τον άκουσε :lol:
mporei na exei kataskopous. pote den 3ereis.
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

ouffou έγραψε:
immortal έγραψε:Αυτο το της "ετοιμάζει ενα πολύ ωραιο δίσκο" πολυ με εντυπωσίασε... λες και τον άκουσε :lol:
mporei na exei kataskopous. pote den 3ereis.
Η απλα ξεκίνησε το γλύψιμο :lol:
in this mad mad world
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MusicLover έγραψε:Synenteuksh ths Kaiths de tha itan shmera? Gia akoma mia fora to egkyro garbofans... :roll: :roll: Wraies apanthseis ths Pegkys!
logika paei thn proti kiriaki tou xronou...
creativeuser

ouffou έγραψε:
creativeuser έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ. :lol:
pos fenete oti latreueis ti pegky re paidi mou!! :lol:
ΤΗΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ FAN.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ".ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΑ.
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Που πειραματίζεται βρε Creative... Μουκίδη θα κανει πάλι
Εννοεις το 2 hearts? :lol:
in this mad mad world
Απάντηση