Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life έδωσε η Πέγκυ Ζήνα και απαντάει για όλους και για όλα:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
''Με έχουν θυμώσει πολλοί οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που κάθονται σε ένα γραφείο που έχει πιάσει αράχνες-αφού δεν έχουν σηκωθεί ποτέ- και μου κάνουν κριτική χωρίς να με έχουν δει ποτέ να τραγουδάω!Αυτοί λοιπόν που γράφουν και σε σοβαρές εφημερίδες υποτίθεται στέκονται ακόμα στο πρώτο τραγούδι μου.Δεν το ανέχομαι είναι άδικο να πραβλέπουν την εξέλιξη μου και να μένουν στο ξεκίνημα- που ναι το παραδέχομαι ήταν ατυχές''.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ''Κάποτε δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα και τώρα μόνο τρεις. Αλλά ευτυχώς στο VOX εγώ δεν βλέπω ούτε σκαμπό άδειο αυτές τις μέρες.Δεν λέω ότι χαίρομαι με το γεγονός ότι άλλοι συνάδελφοι μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλα θεω΄ρω ότι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο κόσμος θα ρθει να σε δει''.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
''Κοίτα τους μεγάλους συνθέτες τους κρίνουμε για το έργο τους και όχι για το χαρακτήρα τους, ούτε για το τι είπαν ή σε ποιον επιτέθηκαν. Ξέρω ότι τραγουδάω σωστά και αυτό δεν το λέω με έπαρση. Το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει. Έχω και θέμα με τους κακούς τραγουδιστές.Με αυτούς που όχι μόνο μια φορά αλλά από άποψη τραγουδούν λάθος μπορώ να γίνω έξαλλη!''
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
''Μα πως μπορώ να έχω κακες σχέσεις με έναν άνθρωπο που λέω τα τραγούδια του κάθε βράδυ; Επειδή έχει μερικές κακές στιγμές και σε κάποια συνέντευξη είχε πει ότι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί μου;Αλλωστε, ο ίδιος απέδειξε οτι δεν κρατάει τον λόγο του σε αυτά.Έτσι είχε πει και για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και να τώρα της ετοιμάζει εναν πολύ ωραίο δίσκο!''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Κυρ Δεκ 28, 2008 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
MEDIA έγραψε:Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life έωσε η Πέγκυ Ζήνα και απαντάει για όλουσ και για όλα:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
''Με έχουν θυμώσει πολλοί οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που κάθονται σε ένα γραφείο που έχει πιάσει αράχνες-αφού δεν έχουν σηκωθεί ποτέ- και μου κάνουν κριτική χωρίς να με έχουν δει ποτέ να τραγουδάω!Αυτοί λοιπόν που γράφουν και σε σοβαρές εφημερίδες υποτίθεται στέκονται ακόμα στο πρώτο τραγούδι μου.Δεν το ανέχομαι είναι άδικο να πραβλέπουν την εξέλιξη μου και να μένουν στο ξεκίνημα- που ναι το παραδέχομαι ήατν ατυχές''.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ''Κάποτε δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα και τώρα μόνο τρεις. Αλλά ευτυχώς στο VOX εγώ δεν βλέπω ούτε σκαμπό άδειο αυτές τις μέρες.Δεν λέω ότι χαίρομαι με το γεγονός ότι άλλοι συνάδελφοι μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, αλλα θεω΄ρω ότι αν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο κόσμος θα ρθει να σε δει''.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ
''Κοίτα τους μεγάλους συνθέτες τους κρίνουμε για το έργο τους και όχι για το χαρακτήρα τους, ούτε για το τι είπαν ή σε ποιον επιτέθηκαν. Ξέρω ότι τραγουδάω σωστά και αυτό δεν το λέω με έπαρη. Το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει. Έχω και θέμα με τους κακούς τραγουδιστές.Με αυτούς που όχι μόνο μια φορά αλλά από άποψη τραγουδούν λάθος μπορώ να γίνω έξαλλη!''
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
''Μα πως μπορώ να έχω κακες σχέσεις με έναν άνθρωπο που λέω τα τραγούδια του κάθε βράδυ; Επειδή έχει μερικές κακές στιγμές και σε κάποια συνέντευξη είχε πει ότι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί μου;Αλλωστε, ο ίδιος απέδειξε οτι δεν κρατάει τον λόγο του σε αυτά.Έτσι είχε πει και για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και να τώρα της ετοιμάζει εναν πολύ ωραίο δίσκο!''
thn pira nomizontas oti tha nai h kaith..tespa oraia sinnteuxi..
ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ...Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ!ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ...
creativeuser έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ.
pos fenete oti latreueis ti pegky re paidi mou!!
ΤΗΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ FAN.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ".ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΑ.