ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ X-FACTOR?

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Vandomaniac έγραψε:
Entek έγραψε:STIN Kipro stin perioxh Aradippou (ap opou katagete o Loukas) exoun anartisei kati geleies afises tou Louka pou grafoun: THAVMAZW, STIRIZW, PSIFIZW LOUKA GIORKA STON TELIKO TOU X-FACTOR!

Eleos! akoma enas logos gia mena na mhn ton psifisw!
mallon 8a dwsw tin psifo mou ston Metaxa!
Στον Μεταξά; Αυτόν που είπε το "όχι"; Χι χι, ηλίθιο αστειάκι!
na sou pw kai gw to skeftika auto to asteiaki! :lol:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek

Vandomaniac έγραψε:
Entek έγραψε:STIN Kipro stin perioxh Aradippou (ap opou katagete o Loukas) exoun anartisei kati geleies afises tou Louka pou grafoun: THAVMAZW, STIRIZW, PSIFIZW LOUKA GIORKA STON TELIKO TOU X-FACTOR!

ki akoma pio ili8ia apantisi s' auto:

oxi kale, to oxi to leei o giorgos papadopoulos!
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

Entek έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:

lol!! Δεν είμαι μόνος σ' αυτόν τον κόσμο τελικά! Χαχα! Καλά θα κάνεις και θα ψηφίσεις τον Νικόλα. Το αξίζει το παιδί. Φαντάζομαι τι χρήμα θα πάρει ο ΑΝΤ1 σήμερα από την Κύπρο, λόγω Νικόλα, Λούκα και Μάριου από τους "τριημιτόνιο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vandomaniac την Παρ Ιαν 30, 2009 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΟΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Vandomaniac

Entek έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:

ki akoma pio ili8ia apantisi s' auto:

oxi kale, to oxi to leei o giorgos papadopoulos!
Παλιότερα λέγαμε ένα ανέκδοτο ξεκινώντας: "ήταν δύο ξανθιές...". Τώρα θα λέμε: "ήταν ο Entek και ο Vandomaniac..."
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΑ ΦΕΗΣ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΑΝ ΝΙΚΟΛΑ/ΛΟΥΚΑ...

ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ...ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΟΝΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΧΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΝΥ,ΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ....
ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ;

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...
Vandomaniac

PENELOPE έγραψε:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΑ ΦΕΗΣ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΑΝ ΝΙΚΟΛΑ/ΛΟΥΚΑ...

ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ...ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΟΝΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΧΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΝΥ,ΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ....
ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ;

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...
Μ' αρέσει που έχεις όρεξη και ασχολείσαι τόσο πολύ ρε Πηνελόπη!
Entek

fainete pws eisai loukikh! :)

sorry alla egw den eida tou Nikola leaflet yet! egw eida tou Louka tis gigantoafises kai ta autokollita se autokinita!

+ an i iwanna emene ston teliko tote 8a xame kipriako teliko! cyprus lol!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Μ' ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΜΙΛΑΩ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ 'ΒΑΛΩ' ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ...ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΑ ΦΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ...

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 'ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ' ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΕΛΙΚΟΥ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Νικόλας- Λούκας
Τα φαβορί του X-Factor στην τελευταία συνέντευξη πριν τον τελικό
X-Factor
Σε λίγες ώρες κάποιος από τους δυο (εκτός εκπλήξεων) θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και θα ξεκίνησει να ηχογραφεί τα πρώτα του τραγούδια. Τα δύσκολα για τον Νικόλα και τον Λούκα τώρα ξεκινούν...

Αυτήν την Παρασκευή κάποιος από τους δύο είναι ο νικητής του X-Factor, τι θα κάνετε;
Νικόλας: Θα ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Από την παραγωγή, που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στο παιχνίδι, μέχρι την κυρία Γκαγκάκη, τους κριτές, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για τη στήριξη. Είναι όλοι τους πολύ σημαντικοί για μένα.
Λούκας: Θα κάνω το σταυρό μου και θα ευχαριστήσω τον Θεό. Και να μη βγω πρώτος, δεν με νοιάζει. Θα χαρώ εξίσου όποιος και να βγει νικητής, όλοι για μένα είμαστε νικητές σ’ αυτό το παιχνίδι.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο στο παιχνίδι;
Νικόλας: Το να προσαρμοστώ με τη νοοτροπία της τηλεόρασης, της κάμερας, του ακουστικού στο αφτί. Όλα αυτά τα τεχνικά δεν τα γνώριζα.
Λούκας: Πολλές φορές η ψυχολογία μου είχε διακυμάνσεις. Υπήρχαν στιγμές που έπεφτα ψυχολογικά, γιατί βρισκόμουν μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους, μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Από την άλλη, όμως, προσπαθούσα να δουλεύω πάρα πολύ και οτιδήποτε αρνητικό να το αποβάλω. Κυρίως αυτά που με δυσκόλευαν είχαν να κάνουν με εμένα και όχι με το παιχνίδι.

Τα σχόλια που ειπώθηκαν για σας είναι, σε μεγάλο βαθμό, εξαιρετικά. Ακούσατε κάτι άσχημο;
Νικόλας: Προσωπικά, δεν έχει έρθει κάποιος να μου πει κάτι αρνητικό. Αλλά αρνητικά σχόλια υπάρχουν για όλους. Όσο καλός κι αν θεωρείσαι, πάντα θα υπάρχει κάτι για να βελτιώσεις. Τα περισσότερα πάντως που ακούω, όταν έρχονται κάποιοι για να μου μιλήσουν είτε για τη φωνή είτε για τα τραγούδια μου, είναι πολύ καλά.
Λούκας: Άκουσα και αυστηρά σχόλια. Και μάλλον θα σου έλεγα ότι αυτά με βοήθησαν περισσότερο από τα καλά. Κυρίως αφορούσαν κάποια κομμάτια που δεν απέδωσα καλά ή όταν έπρεπε να έχω μεγαλύτερη ενέργεια επάνω στη σκηνή. Ευτυχώς πάντως που υπήρχαν!

Περιμένατε ότι θα φτάνατε μέχρι τον τελικό;
Νικόλας: Ποτέ δεν σκέφτηκα τον τελικό από την αρχή του παιχνιδιού. Σκεφτόμουν πάντα το κάθε live σαν να είναι ο τελικός και έλεγα πάντα «Να πάω στο επόμενο live». Είναι σαν να έχω κάνει έντεκα επιτυχημένους μικρούς τελικούς μέχρι τώρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ και τα κατάφερα.
Λούκας: Ένα θα σου πω: Όταν μιλούσα
με φίλους μου, τους έλεγα «Άντε, θα κάνω ένα δύο live και μετά να με περιμένετε πίσω στην Κύπρο».

Σας έχει γίνει πρόταση από τον Γιώργο Θεοφάνους για συνεργασία;
Νικόλας: Επισήμως όχι. Γίνονται πολλές κουβέντες, μιλάμε πολλές φορές με τον κύριο Θεοφάνους, λέμε διάφορα, αλλά κάτι δεσμευτικό δεν έχει ειπωθεί. Θα θεωρούσα πάντως τιμή μου να συνεργαστώ με συνθέτες όπως είναι και ο κύριος Θεοφάνους, ο πιο καταξιωμένος μοντέρνος Κύπριος συνθέτης αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα.
Λούκας: Το μυαλό μου είναι στον τελικό, τίποτα δεν έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα πέρα από αυτό. Όλα τα άλλα θα τα πούμε την επόμενη μέρα.

Σας ενδιαφέρει μια καριέρα στην Ελλάδα ή θα θέλατε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και στο εξωτερικό;
Νικόλας: Για να σου πω την αλήθεια, με ενδιαφέρουν και τα δύο, ίσως γιατί αγαπάω και τον αγγλικό στίχο. Ίσως μάλιστα μπορώ να τραγουδήσω καλύτερα τον αγγλικό στίχο. Θα μ’ ενδιέφερε κάτι στο εξωτερικό, αλλά η Ελλάδα είναι ο πιο κοντινός μου στόχος.
Λούκας: Η καριέρα δεν πουλιέται στο περίπτερο. Χρειάζονται πολλές ώρες δουλειάς για να καταφέρει κάποιος κάτι σημαντικό, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αρνηθεί και πολλά από την προσωπική του ζωή. Αυτό που κατάλαβα εγώ μέχρι σήμερα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε πρώτα καριέρες ως άνθρωποι και μετά ως επαγγελματίες. Η καριέρα στο εξωτερικό, για την οποία μας ρωτάς, το ξέρουμε όλοι, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;
Νικόλας: Να βλέπω ταινίες, να χαλαρώνω με την κιθάρα μου και να παίζω τένις.
Λούκας: Θέλω να είμαι μόνος μου και να ηρεμώ. Ή να κρατάω την κιθάρα μου και να τη γρατσουνάω.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

http://www.yupi.gr/gossip/c7369/Nikolas-_Loykas.html

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...Ο ΛΟΥΚΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ 'ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ' ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

Τώρα τι να πω εγώ με αυτά τα πράγματα που βλέπω στο X-Factor σήμερα? :? Από τη μιά βλέπουμε τους πάντες να έχουν παραφουσκώσει τα μυαλά των ταλαντούχων παιδιών και από την άλλη τα παιδιά να επιλέγουν μόνιμα τραγούδια της δικιάς τους επιλογής!Χαίρω πολύ 8) ....αν ήταν έτσι...το 80% των παιδιών αυτών των show την τελευταία εξαετία θα έσκιζαν στην κυριολεξία!Τα "ψωνίσματα" που έχω δει σε αυτό το show ειλικρινά δε τα χω δει πουθενά :shock: Κατά τη δική μου γνώμη ο μοναδικός που θα έκανε αίσθηση σε προηγούμενα talent show με εκείνους...τους ζόρικους...κανόνες θα ήταν ο Νικόλας ΚΑΙ ΜΟΝΟ!Και όποιος προσπαθήσει να μας πείσει ότι είναι το πιο αγαπημένο talent show του κοινού που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση είναι βαθιά νυχτωμένος :wink:

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα αυτού του νήματος θεωρώ ότι το X-Factor το έχει μακράν ο Νικόλας και ο Γιώργος από τα Κόκκινα Χαλιά!Κανένας άλλος 8)
Vandomaniac

Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε; Δώστε το τώρα στο Νικόλα να τελειώνουμε!! Το παιδί απλά δεν υπάρχει!! Είναι ανατριχιαστικός!
Viewmaster

Vandomaniac έγραψε:Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε; Δώστε το τώρα στο Νικόλα να τελειώνουμε!! Το παιδί απλά δεν υπάρχει!! Είναι ανατριχιαστικός!
Couldn't agree more :wink:
Viewmaster

Τι κομματάρες τραγουδάει η Νατάσα :roll: :roll: :?
Vandomaniac

Kρίμα
Viewmaster

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα!Οχι της αρεσκείας μου...διότι πολύ απλά έχω βαρεθεί τους λαικούς τραγουδιστές...έχουμε άπειρους καλούς στην Ελλάδα...ένας ακόμα θα είναι και ο Λούκας!Ασε που είναι σαν να βλέπω το έργο του Οικονομόπουλου σε επανάληψη :)
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Aναμενομενο επισης οτι θα έγραφε ο Θεοφάνους στον νικητη :lol:
in this mad mad world
Vandomaniac

Viewmaster έγραψε:Αναμενόμενο το αποτέλεσμα!Οχι της αρεσκείας μου...διότι πολύ απλά έχω βαρεθεί τους λαικούς τραγουδιστές...έχουμε άπειρους καλούς στην Ελλάδα...ένας ακόμα θα είναι και ο Λούκας!Ασε που είναι σαν να βλέπω το έργο του Οικονομόπουλου σε επανάληψη :)
Κι εγώ για εκεί τη βλέπω τη δουλειά, μακάρι να μην είναι έτσι. Το θέμα είναι ότι στο εξωτερικό, ΟΠΟΙΟΣ και να ήταν απέναντι στο Νικόλα, δε θα είχε την παραμικρή ελπίδα. Εδώ το καλό το βρίσκουμε απλά βαρετό.
Ο Λούκας είναι πολύ τυχερός γιατί διαθέτει όλο το πακέτο, αυτό που γουστάρει το σύστημα, το κοινό, οι επιχειρηματίες, οι δισκογραφικές και οι παραγωγοί. Έχει ωραία φωνή, είναι όμορφο παιδί και είναι πολύ μικρός για να λέει όχι. Όσο και να μην τον βάζω στην ίδια κατηγορία με άλλους νικητές αντίστοιχων show, το x-factor ήταν απλά άλλο ένα παιχνίδι που έβγαλε λάθος νικητή.
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

Viewmaster έγραψε:Αναμενόμενο το αποτέλεσμα!Οχι της αρεσκείας μου...διότι πολύ απλά έχω βαρεθεί τους λαικούς τραγουδιστές...έχουμε άπειρους καλούς στην Ελλάδα...ένας ακόμα θα είναι και ο Λούκας!Ασε που είναι σαν να βλέπω το έργο του Οικονομόπουλου σε επανάληψη :)

Συμφωνώ....Οικονομό2....
Vandomaniac

immortal έγραψε:Aναμενομενο επισης οτι θα έγραφε ο Θεοφάνους στον νικητη :lol:
Τότε καλύτερα που κέρδισε ο Λούκας γιατί πολύ απλά τον Νικόλα θα τον χαντάκωνε. Στο Λούκα θα δώσει τραγούδια που θα γίνουν μεγάλα σουξέ. Το Νικόλα ελπίζω απλά να τον αφήσουν να γράψει όλο το album του μόνος του.
Απάντηση