MAD VMA 2009

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!
Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ερμηνειών των δύο κυριών (!) στις σειρές στις οποίες έπαιξαν.
Αντικειμενικά θεωρώ ότι η Δέσποινα ήταν σαφώς ανώτερη από την Καίτη. Δεν ξέρω αν έμεινε ή έφυγε (!) η ερμηνεία της στους δύο ξένους, αλλά είχε συγκεντρώσει θετικότατα σχόλια τότε, ακόμη και από ανθρώπους που δεν ήταν fans της. Δεν ήταν και κανας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος βέβαια, αλλά τον έφερε εις πέρας όχι απλά αξιοπρεπέστατα, αλλά και πολύ καλά, ως τραγουδίστρια.
Η Γαρμπή ήταν κακή, μέχρι και αστεία, για μένα, στις πεθερές. Δεν την κρίνω σαν τραγουδίστρια ή σαν οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή (αν και δεν το κρύβω ότι δεν τη θεωρώ κανα ιδιαίτερο ταλέντο γενικά), αλλά η υποκριτική της προσπάθεια είχε πολύ κακά αποτελέσματα. Να θυμήσω επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε ένα ρόλο στην τηλεόραση (αν και αυτός ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια), αλλά είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν πάλι στο mega στο love sorry της Μαβίλη, με αντίστοιχα αποτελέσματα!!

ΥΓ: Τρέέέέέέέέέέέχω να κρυφτώ!!!
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

αχχχχχχχχχχχχχχχ
θα έρθει ο πιστολέρο και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το θέμα να μεγαλώνει και με άλλες σελίδες
φτάνει!!!!!! :cry:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

AX ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!

Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑ! :lol:

πλακιτσα μην γινει θεμα παλι
:lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
deba
Επικοινωνία:

just feel έγραψε:AX ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!

Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑ! :lol:

πλακιτσα μην γινει θεμα παλι
:lol:
θέατρο ήταν εκείνο
δεν πιάνεται
αυτό που είχε δει στη TV με είχε ενθουσιάσει σαν σύνολο αλλά ή ίδια δεν ήταν και τόσο φοβερή πια! αν ήταν όμως γυρισμένο ξανά και ξανά όπως στην TV μπορεί να ήταν καλύτερη

δεν πιάνεται

όχι μην το συνεχίσεις
πλακίτσα κάνω
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Vandomaniac έγραψε:Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!
Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ερμηνειών των δύο κυριών (!) στις σειρές στις οποίες έπαιξαν.
Αντικειμενικά θεωρώ ότι η Δέσποινα ήταν σαφώς ανώτερη από την Καίτη. Δεν ξέρω αν έμεινε ή έφυγε (!) η ερμηνεία της στους δύο ξένους, αλλά είχε συγκεντρώσει θετικότατα σχόλια τότε, ακόμη και από ανθρώπους που δεν ήταν fans της. Δεν ήταν και κανας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος βέβαια, αλλά τον έφερε εις πέρας όχι απλά αξιοπρεπέστατα, αλλά και πολύ καλά, ως τραγουδίστρια.
Η Γαρμπή ήταν κακή, μέχρι και αστεία, για μένα, στις πεθερές. Δεν την κρίνω σαν τραγουδίστρια ή σαν οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή (αν και δεν το κρύβω ότι δεν τη θεωρώ κανα ιδιαίτερο ταλέντο γενικά), αλλά η υποκριτική της προσπάθεια είχε πολύ κακά αποτελέσματα. Να θυμήσω επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε ένα ρόλο στην τηλεόραση (αν και αυτός ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια), αλλά είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν πάλι στο mega στο love sorry της Μαβίλη, με αντίστοιχα αποτελέσματα!!

1)to love sorry htan ante mia ataka ths stigmhs kai symfwnw gia to oti htan kakisti...akiro omws to paradeigma milame gia kanoniki emfanisi.

2)TA ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ..ΩΡΑΙΟ "ΜΩΡΟ" ΤΟΤΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΓΟΡΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ GAY STR8 ΚΑΛΑ ΑΣΤΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.
3)Η ΓΑΡΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ...
ΑΥΤΑ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΤΟ... :wink:
GUNNER_10

deba έγραψε:αχχχχχχχχχχχχχχχ
θα έρθει ο πιστολέρο και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το θέμα να μεγαλώνει και με άλλες σελίδες
θες λεμονιτα?? :lol:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Pw re paidia eleos... Exoume arxisei na metrame kai tis monades... Tis trwei kai tis dyo i Paparizou kai telos!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

GUNNER_10 έγραψε:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΤΟ... :wink:
ΟΚ...
GUNNER_10

afn έγραψε:Pw re paidia eleos... Exoume arxisei na metrame kai tis monades... Tis trwei kai tis dyo i Paparizou kai telos!!!
ti sxesi exei ayto? :lol:
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

GUNNER_10 έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!

1)to love sorry htan ante mia ataka ths stigmhs kai symfwnw gia to oti htan kakisti...akiro omws to paradeigma milame gia kanoniki emfanisi.

2)TA ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ..ΩΡΑΙΟ "ΜΩΡΟ" ΤΟΤΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΓΟΡΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ GAY STR8 ΚΑΛΑ ΑΣΤΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.
3)Η ΓΑΡΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ...
ΑΥΤΑ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΤΟ... :wink:
Mila giati kai egw 8elw na ginw kakia :twisted: :twisted:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

GUNNER_10 έγραψε:
afn έγραψε:Pw re paidia eleos... Exoume arxisei na metrame kai tis monades... Tis trwei kai tis dyo i Paparizou kai telos!!!
ti sxesi exei ayto? :lol:
ti epaixe k h paparizou se seira??? :lol: :lol: h mtrame ta noumera ths eurovision? :lol: :lol:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

manos έγραψε:ti epaixe k h paparizou se seira??? :lol: :lol: h mtrame ta noumera ths eurovision? :lol: :lol:
είχε κάνει ένα σύντομο guest στη σειρά "πιάτσα Κολωνάκι" με τη Μίρκα!! (θετική σειρά παρεμπιπτόντως.... κρίμα που κόπηκε) και έπαιζε τον εαυτό της φυσικά, όπου την είχαν καλέσει να τραγουδήσει, αλλά δεν της έδιναν σημασία και κοιτούσαν να διασκεδάσουν μόνοι τους... είχε πολύ γέλιο :lol: :lol:
Nothing lasts forever but the earth and sky
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ADAM2 έγραψε:
manos έγραψε:ti epaixe k h paparizou se seira??? :lol: :lol: h mtrame ta noumera ths eurovision? :lol: :lol:
είχε κάνει ένα σύντομο guest στη σειρά "πιάτσα Κολωνάκι" με τη Μίρκα!! (θετική σειρά παρεμπιπτόντως.... κρίμα που κόπηκε) και έπαιζε τον εαυτό της φυσικά, όπου την είχαν καλέσει να τραγουδήσει, αλλά δεν της έδιναν σημασία και κοιτούσαν να διασκεδάσουν μόνοι τους... είχε πολύ γέλιο :lol: :lol:
ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ :lol:
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

κακώς! ειδικά εσύ περίμενα να την έχεις δει αυτή τη σειρά :evil:
Nothing lasts forever but the earth and sky
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

A, twra eimaste stis seires?? Exasa epeisodia... :lol: :oops: 8)
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:
σπιτική ή περιπτέρου; :think:
GUNNER_10

deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.. :lol:
deba
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:
deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
ε, εσύ τι θα μου δώσεις καλέ!
GUNNER_10

deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ! :lol:
deba
Επικοινωνία:

GUNNER_10 έγραψε:
deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
deba έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ! :lol:
σπιτική αλλά να μην την έχεις φτιάξει εσύ! σε φοβάμαι μην με φαρμακώσεις
θα πω και τίποτα για την καίτη και μετά την πάτησα :o
Απάντηση