MAD VMA 2009
-
Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!
Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ερμηνειών των δύο κυριών (!) στις σειρές στις οποίες έπαιξαν.
Αντικειμενικά θεωρώ ότι η Δέσποινα ήταν σαφώς ανώτερη από την Καίτη. Δεν ξέρω αν έμεινε ή έφυγε (!) η ερμηνεία της στους δύο ξένους, αλλά είχε συγκεντρώσει θετικότατα σχόλια τότε, ακόμη και από ανθρώπους που δεν ήταν fans της. Δεν ήταν και κανας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος βέβαια, αλλά τον έφερε εις πέρας όχι απλά αξιοπρεπέστατα, αλλά και πολύ καλά, ως τραγουδίστρια.
Η Γαρμπή ήταν κακή, μέχρι και αστεία, για μένα, στις πεθερές. Δεν την κρίνω σαν τραγουδίστρια ή σαν οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή (αν και δεν το κρύβω ότι δεν τη θεωρώ κανα ιδιαίτερο ταλέντο γενικά), αλλά η υποκριτική της προσπάθεια είχε πολύ κακά αποτελέσματα. Να θυμήσω επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε ένα ρόλο στην τηλεόραση (αν και αυτός ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια), αλλά είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν πάλι στο mega στο love sorry της Μαβίλη, με αντίστοιχα αποτελέσματα!!
ΥΓ: Τρέέέέέέέέέέέχω να κρυφτώ!!!
Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ερμηνειών των δύο κυριών (!) στις σειρές στις οποίες έπαιξαν.
Αντικειμενικά θεωρώ ότι η Δέσποινα ήταν σαφώς ανώτερη από την Καίτη. Δεν ξέρω αν έμεινε ή έφυγε (!) η ερμηνεία της στους δύο ξένους, αλλά είχε συγκεντρώσει θετικότατα σχόλια τότε, ακόμη και από ανθρώπους που δεν ήταν fans της. Δεν ήταν και κανας ιδιαίτερα απαιτητικός ρόλος βέβαια, αλλά τον έφερε εις πέρας όχι απλά αξιοπρεπέστατα, αλλά και πολύ καλά, ως τραγουδίστρια.
Η Γαρμπή ήταν κακή, μέχρι και αστεία, για μένα, στις πεθερές. Δεν την κρίνω σαν τραγουδίστρια ή σαν οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή (αν και δεν το κρύβω ότι δεν τη θεωρώ κανα ιδιαίτερο ταλέντο γενικά), αλλά η υποκριτική της προσπάθεια είχε πολύ κακά αποτελέσματα. Να θυμήσω επίσης πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε ένα ρόλο στην τηλεόραση (αν και αυτός ήταν μεγαλύτερος σε διάρκεια), αλλά είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν πάλι στο mega στο love sorry της Μαβίλη, με αντίστοιχα αποτελέσματα!!
θέατρο ήταν εκείνοjust feel έγραψε:AX ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!
Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑ!![]()
πλακιτσα μην γινει θεμα παλι
δεν πιάνεται
αυτό που είχε δει στη TV με είχε ενθουσιάσει σαν σύνολο αλλά ή ίδια δεν ήταν και τόσο φοβερή πια! αν ήταν όμως γυρισμένο ξανά και ξανά όπως στην TV μπορεί να ήταν καλύτερη
δεν πιάνεται
όχι μην το συνεχίσεις
πλακίτσα κάνω
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
1)to love sorry htan ante mia ataka ths stigmhs kai symfwnw gia to oti htan kakisti...akiro omws to paradeigma milame gia kanoniki emfanisi.Vandomaniac έγραψε:Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!
2)TA ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ..ΩΡΑΙΟ "ΜΩΡΟ" ΤΟΤΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΓΟΡΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ GAY STR8 ΚΑΛΑ ΑΣΤΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.
3)Η ΓΑΡΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ...
ΑΥΤΑ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΤΟ...

-
Mila giati kai egw 8elw na ginw kakiaGUNNER_10 έγραψε:1)to love sorry htan ante mia ataka ths stigmhs kai symfwnw gia to oti htan kakisti...akiro omws to paradeigma milame gia kanoniki emfanisi.Vandomaniac έγραψε:Τώρα με τρώει, και θέλω να το ρίξω το λαδάκι στη φωτιά!! Χαχα!!!
2)TA ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ..ΩΡΑΙΟ "ΜΩΡΟ" ΤΟΤΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΓΟΡΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ GAY STR8 ΚΑΛΑ ΑΣΤΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.
3)Η ΓΑΡΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΤΑΚΕΣ...
ΑΥΤΑ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΛΕΝΤΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΣΤΟ...

είχε κάνει ένα σύντομο guest στη σειρά "πιάτσα Κολωνάκι" με τη Μίρκα!! (θετική σειρά παρεμπιπτόντως.... κρίμα που κόπηκε) και έπαιζε τον εαυτό της φυσικά, όπου την είχαν καλέσει να τραγουδήσει, αλλά δεν της έδιναν σημασία και κοιτούσαν να διασκεδάσουν μόνοι τους... είχε πολύ γέλιοmanos έγραψε:ti epaixe k h paparizou se seira???![]()
h mtrame ta noumera ths eurovision?
![]()

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙADAM2 έγραψε:είχε κάνει ένα σύντομο guest στη σειρά "πιάτσα Κολωνάκι" με τη Μίρκα!! (θετική σειρά παρεμπιπτόντως.... κρίμα που κόπηκε) και έπαιζε τον εαυτό της φυσικά, όπου την είχαν καλέσει να τραγουδήσει, αλλά δεν της έδιναν σημασία και κοιτούσαν να διασκεδάσουν μόνοι τους... είχε πολύ γέλιοmanos έγραψε:ti epaixe k h paparizou se seira???![]()
h mtrame ta noumera ths eurovision?
![]()
![]()

Δως μου ένα παγάκι
ε, εσύ τι θα μου δώσεις καλέ!GUNNER_10 έγραψε:ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..deba έγραψε:σπιτική ή περιπτέρου;GUNNER_10 έγραψε:θες λεμονιτα??deba έγραψε:αχχχχχχχχχχχχχχχ
θα έρθει ο πιστολέρο και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το θέμα να μεγαλώνει και με άλλες σελίδες
φτάνει!!!!!!
ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ!deba έγραψε:ε, εσύ τι θα μου δώσεις καλέ!GUNNER_10 έγραψε:ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..deba έγραψε:σπιτική ή περιπτέρου;GUNNER_10 έγραψε:θες λεμονιτα??deba έγραψε:αχχχχχχχχχχχχχχχ
θα έρθει ο πιστολέρο και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το θέμα να μεγαλώνει και με άλλες σελίδες
φτάνει!!!!!!

σπιτική αλλά να μην την έχεις φτιάξει εσύ! σε φοβάμαι μην με φαρμακώσειςGUNNER_10 έγραψε:ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ!deba έγραψε:ε, εσύ τι θα μου δώσεις καλέ!GUNNER_10 έγραψε:ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..deba έγραψε:σπιτική ή περιπτέρου;GUNNER_10 έγραψε:θες λεμονιτα??deba έγραψε:αχχχχχχχχχχχχχχχ
φτάνει!!!!!!
θα πω και τίποτα για την καίτη και μετά την πάτησα :o