foivos -parios

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
chris3m

Re: foivos -parios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Entek έγραψε:ΟΚ με 5 όχι γιατί θα συναγωνίζονταν.

Μπορούσε πχ να βγάλει EP με 5 τραγούδια του Πετρέλη την Άνοιξη, το album της Βανδή το καλοκαίρι, το album της Κοκκίνου τον Σεπτέμβρη, ένα EP για τη Σπανού τον Νοέμβριο, album για το Νίνο τον Δεκέμβρη και το album του Πετρέλη Φεβρουάριο...
Σαν πλάνο είναι πολύ καλό και σίγουρα θα έδειχνε μια άλλη δυναμική η νέα εταιρία, γιατί λίγο το έχει χάσει νομίζω!
καλά η Κόκκίνου από πότε έχει να βγάλει δίσκο γενικώς? Επίσης -γιατί πιθανά έχω χάσει επισόδειο- ο Πετρέλης έχει ξεμπερδέψει με την heaven??
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

nai me to best of ksemperdepse
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Η Κοκκίνου έχει να βγάλει δίσκο από το 2007 από το εκπληκτικό "Ειλικρινά". Κάτι διάσπαρτα τραγούδια από τότε έχει βγάλει and that's all! Πάει για τέταρτο χρόνο χωρίς album!!! Καί όσο το σκέφτομαι ότι έφυγε από Heaven γιατί δεν της έβγαζε συχνά δίσκο τρελλένομαι!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

δεν υπάρχουν λεφτά... ότι μπορέσουν με τα digital singles τώρα πια! άντε και με καμιά εφημερίδα
Nothing lasts forever but the earth and sky
chris3m

Entek έγραψε:Η Κοκκίνου έχει να βγάλει δίσκο από το 2007 από το εκπληκτικό "Ειλικρινά". Κάτι διάσπαρτα τραγούδια από τότε έχει βγάλει and that's all! Πάει για τέταρτο χρόνο χωρίς album!!! Καί όσο το σκέφτομαι ότι έφυγε από Heaven γιατί δεν της έβγαζε συχνά δίσκο τρελλένομαι!!!
Τέλεια για την Έλλη έφτασε τα 40 και η δισκογραφία της είναι μικρότερη και από της Παπαρίζου που είναι ακόμη μπέμπα! και να πω πως έχει κάνει πάρα πολύ δυνατά albums, μόνο το ΚΟΚΚΙΝΟ.
Entek

chris3m έγραψε:
Entek έγραψε:Η Κοκκίνου έχει να βγάλει δίσκο από το 2007 από το εκπληκτικό "Ειλικρινά". Κάτι διάσπαρτα τραγούδια από τότε έχει βγάλει and that's all! Πάει για τέταρτο χρόνο χωρίς album!!! Καί όσο το σκέφτομαι ότι έφυγε από Heaven γιατί δεν της έβγαζε συχνά δίσκο τρελλένομαι!!!
Τέλεια για την Έλλη έφτασε τα 40 και η δισκογραφία της είναι μικρότερη και από της Παπαρίζου που είναι ακόμη μπέμπα! και να πω πως έχει κάνει πάρα πολύ δυνατά albums, μόνο το ΚΟΚΚΙΝΟ.
χαζές κινήσεις! Η χαζότερη; Που επέστρεψε στο Φοίβο....

Κάποιος είχε πεί ότι είχε έτοιμο δίσκο για να κυκλοφορήσει το 2009 με τη Sony αλλά τα παράτησε όλα για να πάει πίσω στο Φοίβο! Μπήκε το '11 και ακόμα τίποτα!
chris3m

Αυτό που είναι κυριολεκτικά απίστευτο είναι ότι ενώ πριν λίγα (δεν τα λες πολλά...) χρόνια, όλοι σχεδόν οι φανς των "αντίπαλων" τραγουδιστριών από την Δέσποινα την ζήλευαν. Οι Γαρμπικοί παρακαλούσαν την Καίτη να ξαναγυρίσει στον Φοίβο. Ακόμη και οι Βισσικοί μέσα τους θα το ήθελαν τρελάααααααα
Φτάσαμε στο σημείο οι φανς της Βανδή να την παρακαλάνε να φύγει από το Φοίβο...

Πως έχει ο καιρός γυρίσματα....και τι γυρίσματα...
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

chris3m έγραψε:Αυτό που είναι κυριολεκτικά απίστευτο είναι ότι ενώ πριν λίγα (δεν τα λες πολλά...) χρόνια, όλοι σχεδόν οι φανς των "αντίπαλων" τραγουδιστριών από την Δέσποινα την ζήλευαν. Οι Γαρμπικοί παρακαλούσαν την Καίτη να ξαναγυρίσει στον Φοίβο. Ακόμη και οι Βισσικοί μέσα τους θα το ήθελαν τρελάααααααα
Φτάσαμε στο σημείο οι φανς της Βανδή να την παρακαλάνε να φύγει από το Φοίβο...

Πως έχει ο καιρός γυρίσματα....και τι γυρίσματα...

xaxaxa....ontws!!!!!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
chris3m

manos έγραψε: xaxaxa....ontws!!!!!!!!
Βασικά είναι λυπηρό αν το καλοσκεφτείς, περισσότερο δε για τον Φοίβο! Δεν είναι λίγο να είσαι ο πιο ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ δημιουργός και ξαφνικά να απογοητεύεις τόσο πολύ!
manos

chris3m έγραψε:
manos έγραψε: xaxaxa....ontws!!!!!!!!
Βασικά είναι λυπηρό αν το καλοσκεφτείς, περισσότερο δε για τον Φοίβο! Δεν είναι λίγο να είσαι ο πιο ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ δημιουργός και ξαφνικά να απογοητεύεις τόσο πολύ!
nai sigoura..akougete asteio alla den einai k oti pio euxaristo!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

e kala den peirazei....as kerdisoun ki alloi liga fragka
Παρε ανασα και παμε...
Entek

Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται τα χρήματα τώρα, και άλλοι που σκέφτονται τη μελλόντικη τους σταθερότητα. Ο Φοίβος ανοίκει στην πρώτη κατηγορία. Να πάρει ότι είναι να πάρει τώρα και δεν τον νοιάζει αν πέφτει η φήμη του.
Κατά τη γνώμη μου παρά να ανοίξει νέα εταιρεία καλύτερα να συνεργαζόταν με τους δικούς του όρους με μια άλλη μεγάλη εταιρεία πχ Universal ή EMI και να βγάζει μετρημένους δίσκους με το αζημίωτο... Τώρα έτσι όπως τα κανε βγάζει συνέχεια τραγούδια αλλά όχι δίσκους για να κερδίζει τα προς το ζείν χωρίς τα έξοδα των δίσκων... Δεν εξηγήτε διαφορετικά πως μια εταιρεία 9 μηνών έβγαλε μόνο 1 cd.
chris3m

Εκτός από Κοκκίνου - Πετρέλη - Καλλίδη, θα δώσει σε όλους τους υπόλοιπους ολοκληρομένο δίσκο??

Δηλαδή Νίνο - Σπανού - Καλλή κλπ. ???
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

e nai!sigoura gi afto ypegrapsan :fan:
Παρε ανασα και παμε...
manos

Entek έγραψε:Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται τα χρήματα τώρα, και άλλοι που σκέφτονται τη μελλόντικη τους σταθερότητα. Ο Φοίβος ανοίκει στην πρώτη κατηγορία. Να πάρει ότι είναι να πάρει τώρα και δεν τον νοιάζει αν πέφτει η φήμη του.
Κατά τη γνώμη μου παρά να ανοίξει νέα εταιρεία καλύτερα να συνεργαζόταν με τους δικούς του όρους με μια άλλη μεγάλη εταιρεία πχ Universal ή EMI και να βγάζει μετρημένους δίσκους με το αζημίωτο... Τώρα έτσι όπως τα κανε βγάζει συνέχεια τραγούδια αλλά όχι δίσκους για να κερδίζει τα προς το ζείν χωρίς τα έξοδα των δίσκων... Δεν εξηγήτε διαφορετικά πως μια εταιρεία 9 μηνών έβγαλε μόνο 1 cd.

exo akousei kati alla de xerw vevaia kata poso isxyei alla opoios xerei as mas pei..oti dld ta tragoudia de ta grafei o foivos alla mia omada anthropon pou synergazonte me to foivo kai apla o foivos ta egkrinei h ta symplironei h kati tetoio telos panton..
Entek

manos έγραψε:
Entek έγραψε:Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται τα χρήματα τώρα, και άλλοι που σκέφτονται τη μελλόντικη τους σταθερότητα. Ο Φοίβος ανοίκει στην πρώτη κατηγορία. Να πάρει ότι είναι να πάρει τώρα και δεν τον νοιάζει αν πέφτει η φήμη του.

exo akousei kati alla de xerw vevaia kata poso isxyei alla opoios xerei as mas pei..oti dld ta tragoudia de ta grafei o foivos alla mia omada anthropon pou synergazonte me to foivo kai apla o foivos ta egkrinei h ta symplironei h kati tetoio telos panton..

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

o nino 8a bgalei sigoura syntoma kiolas otan bgei to 2o single.. grafei k o idios o nino gia to disko tou
chris3m

manos έγραψε: exo akousei kati alla de xerw vevaia kata poso isxyei alla opoios xerei as mas pei..oti dld ta tragoudia de ta grafei o foivos alla mia omada anthropon pou synergazonte me to foivo kai apla o foivos ta egkrinei h ta symplironei h kati tetoio telos panton..
Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα είχε φημολογηθεί έντονα παλιά ότι δεν ήταν δικό του το "Λάθος" της Γαρμπή
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

chris3m έγραψε:
manos έγραψε: exo akousei kati alla de xerw vevaia kata poso isxyei alla opoios xerei as mas pei..oti dld ta tragoudia de ta grafei o foivos alla mia omada anthropon pou synergazonte me to foivo kai apla o foivos ta egkrinei h ta symplironei h kati tetoio telos panton..
Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα είχε φημολογηθεί έντονα παλιά ότι δεν ήταν δικό του το "Λάθος" της Γαρμπή
egw exw akousei oti polla apo auta dn einai dika tou alla allwn dhmiourgwn (entexnwn kai tetoiwn genika) pou ta grafoun kai tou ta dinoun giati exoun kai ena onoma...
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

auto akougetai para polla xronia tora
to mono sigouro einai pos to "emeis" me to remo kai ti mando itan klemmeno kai dikaiothike o dimiourgos tou pou ton pige sta dikastiria
kai egine epanekdosi tou diskou tou remou xoris to onoma tou foivou
έχω βάρκα τα παράπονα
Απάντηση