Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
deba
Επικοινωνία:

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

:lol: :lol: :lol:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Μεταξύ μας τυχερή η Έλλη που ξεφορτώθηκε τον αυγουλομάτη. :lol: Βέβαια μπορεί να της φαινόταν χρήσιμος ως νταντά. :fan:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
Όσο για νταντά μια χαρά την κάνει την δουλειά του ο Μπόγρης. :fan:
stelios

panosif έγραψε:Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
Κακόγουστες και οι 2. :lol: Ο Μπόγρης έχει και εισόδημα όμως.Δεν τρώει από τα έτοιμα της Έλλης. :belly-dance:
Άβαταρ μέλους
panosif

stelios έγραψε:
Κακόγουστες και οι 2. :lol: Ο Μπόγρης έχει και εισόδημα όμως.Δεν τρώει από τα έτοιμα της Έλλης. :belly-dance:
Και ο Σχοινάς είχε και έχει εισόδημα.Αλλά και στην τελική αν εκμεταλλευόταν την Καίτη οικονομικά μαγκιά του. :smile:
stelios

panosif έγραψε:
stelios έγραψε:
Και ο Σχοινάς είχε και έχει εισόδημα.Αλλά και στην τελική αν εκμεταλλευόταν την Καίτη οικονομικά μαγκιά του. :smile:
Δεν είπα αυτό.Λέω πως η Έλλη πρέπει να ευγνωμονεί την Καίτη που ο Σχοινάς την προτίμησε.Δεν νομίζω πως με την Έλλη ο Σχοινάς θα ήταν ακόμα. :belly-dance:
Ο ιδιος ο Διονύσης έχει δηλώσει πως επέλεξε τον ρόλο της νταντάς γιατί η Καίτη έκανε καριέρα και κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί.
Άβαταρ μέλους
panosif

stelios έγραψε:
panosif έγραψε:
stelios έγραψε:
Δεν είπα αυτό.Λέω πως η Έλλη πρέπει να ευγνωμονεί την Καίτη που ο Σχοινάς την προτίμησε.Δεν νομίζω πως με την Έλλη ο Σχοινάς θα ήταν ακόμα. :belly-dance:
Ο ιδιος ο Διονύσης έχει δηλώσει πως επέλεξε τον ρόλο της νταντάς γιατί η Καίτη έκανε καριέρα και κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί.
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Λάθος κατάλαβα εγώ. :thumbup:
stelios

Παρολαυτά εξακολουθώ να πιστεύω πως όλες οι ντίβες του τραγουδιού έχουν κάνει τραγικές επιλογές για συντρόφους-συζύγους. :fan:
stelios

Η Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας στη zougla.gr, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και μάς παρέπεμψε στον λογιστή της, Δημήτρη Σολωμό, ο οποίος τόνισε ότι οι αριθμοί που παρουσιάζονται στην εφημερίδα δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές φορολογικές δηλώσεις της τραγουδίστριας, καθώς η ίδια δήλωσε κανονικά το εισόδημά της το 2009 και φορολογήθηκε για αυτό.

Για το 2008, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε για μισθωτές υπηρεσίες το ποσό των 4.447,94 ευρώ. Την ίδια περίοδο συμμετέχει με ποσοστό 80% σε εταιρεία που εμφάνισε έσοδα, ύψους, 246.000 ευρώ, με την τραγουδίστρια να καρπώνεται τις 197.578 ευρώ. Για το παραπάνω ποσό πλήρωσε φόρο 49.500 ευρώ.

Δείτε την φορολογική της δήλωση:

Εικόνα
Το 2009, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έλλη Κοκκίνου εμφάνισε… μηδενικά εισοδήματα. Ο λογιστής της όμως ξεκαθαρίζει ότι σε κοινή δήλωση με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, η αοιδός δήλωσε μόλις 24.319,27 ευρώ, καθώς εκείνη την χρονιά ήταν έγκυος και δεν έκανε εμφανίσεις στην πίστα. Φορολογήθηκε κανονικά και κατέβαλλε το ποσό των 6.079,72 ευρώ στην εφορία.
Εικόνα
stelios

Τι της λένε στο twitter δεν λέγετε. :hysterical:
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

και πόσα retweets έχει κάνει σε όσα την υποστηρίζουν και μας τάραξε :fan: :fan:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

stelios έγραψε:Τι της λένε στο twitter δεν λέγετε. :hysterical:
πείτε μας κι εμάς να μάθουμε... :525807:
Nothing lasts forever but the earth and sky
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

H συζήτηση περι τριγώνου Έλλης-Καίτης και Σχοινά μου θύμισε μια διαφωνία που είχα σχετικά πρόσφατα με τον Τζον Ρομίτα τζ σε ενα άλλο φόρουμ για κομικς (για τους X-Men). Είχα εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου οταν η Έμμα Φροστ τα έφτιαξε με τον Σκοτ Σάμμερς ρίχνοντας χιλόπιτα στην Τζην Γκρέι. Του είπα οτι δεν τη χωνεύω αυτή τη ξανθιά σκρόφα που το παίζει μοιραία γυναίκα και θαρρεί πως μπορεί να κλέβει τον γκόμενο της Τζην. Και αυτός μου είπε οτι και ο Σκοτ φέρει επίσης ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Κια εγώ το απάντησα το εξής....
When it comes to men, the minor brain always manages to surpass the heart and the major brain.
Αυτός μου ρωτάει το εξής who's the minor brain and who is the major?
Και εγω του απαντώ... my point exactly!!!
:fan:
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

panosif έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι Σχοινάς-Κοκκίνου είχαν χωρίσει όταν έγινε η περιβόητη πρόταση γάμου . :fan:
Νομίζω πως αυτό (που είναι και η πραγματικότητα....) πρέπει κάποια στιγμή αν και πλέον...δεν απασχολεί... να έβγαινε!

Οι πιο "παλιοί" θα θυμάστε πως όλοι γνώριζαν τον δεσμό Καίτης - Διονύση πολύ πριν την πρόταση γάμου! Αυτή η βλακεία εκεί το έμαθε η Έλλη, ποιός την έβγαλε?
Εκείνη την εποχή όλα τα "κουτσομπολίστικα" της εποχής Ciao, ΣΟΚ klp. (που γνώριζαν δόξες όπως πχ. το ΟΚ, HELLO τώρα....) είχαν αναφερθεί πολλάκις στην κρυφή σχέση του ζευγαριού! Ήταν κοινό μυστικό ότι τα είχαν -χωρίς να το παραδεχθούν δημοσίως- και μάλιστα η Καίτη τον βοηθούσε στα επαγγελματικά!
Είχαν κυκλοφορήσει χιλιάδες ρεπορτάζ με άρθρα και φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί (έχω και κάποια...) σε τρυφερές στιγμές.

Και ερωτώ, η Έλλη που ήταν? Όλη η Ελλάδα το γνώριζε, εκείνη όχι??? εκτός και αν την "παραμύθιαζε" ο Διονύσης για να την έχει καβάτζα, που σημαίνει πως ήταν μεγάλο ΖΩΟΝ...sorry κιόλας! Μια χαρά τα ήξερε όλα και έπειτα που έγινε μια αναφορά σε εκείνη ήταν για να "χτυπήσουν" την Καίτη.
Θυμάμαι πως μόνο ένα περιοδικό (μετά την πρόταση...) είχε εξώφυλλο Καίτη - Διονύση και μια μικρή της Έλλης και ανέφερε ως "η πρώην κοπέλα του Σχοινά..." μέσα έγραφε πως είναι και τραγουδίστρια. Μάλιστα το άρθρο ήταν και υπερ της Καίτης (στα φόρτε τότε...) λέγοντας πως να κρατήσουμε κακία σε ένα τόσο γλυκό κορίτσι....κλπ.

Δεν προτίθεμαι να αναπαράγω τα του παραλθόντως, ούτε να σταθώ υπερ της Καίτης! και σίγουρα η Έλλη θα είχε "πληγωθεί" πολύ.... όμως κάπου παρατράβηξε και αυτό με την πρόταση ...που κανείς δεν ήξερε τίποτα!
Άβαταρ μέλους
panosif

chris3m έγραψε:
panosif έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι Σχοινάς-Κοκκίνου είχαν χωρίσει όταν έγινε η περιβόητη πρόταση γάμου . :fan:
Νομίζω πως αυτό (που είναι και η πραγματικότητα....) πρέπει κάποια στιγμή αν και πλέον...δεν απασχολεί... να έβγαινε!

Οι πιο "παλιοί" θα θυμάστε πως όλοι γνώριζαν τον δεσμό Καίτης - Διονύση πολύ πριν την πρόταση γάμου! Αυτή η βλακεία εκεί το έμαθε η Έλλη, ποιός την έβγαλε?
Εκείνη την εποχή όλα τα "κουτσομπολίστικα" της εποχής Ciao, ΣΟΚ klp. (που γνώριζαν δόξες όπως πχ. το ΟΚ, HELLO τώρα....) είχαν αναφερθεί πολλάκις στην κρυφή σχέση του ζευγαριού! Ήταν κοινό μυστικό ότι τα είχαν -χωρίς να το παραδεχθούν δημοσίως- και μάλιστα η Καίτη τον βοηθούσε στα επαγγελματικά!
Είχαν κυκλοφορήσει χιλιάδες ρεπορτάζ με άρθρα και φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί (έχω και κάποια...) σε τρυφερές στιγμές.

Και ερωτώ, η Έλλη που ήταν? Όλη η Ελλάδα το γνώριζε, εκείνη όχι??? εκτός και αν την "παραμύθιαζε" ο Διονύσης για να την έχει καβάτζα, που σημαίνει πως ήταν μεγάλο ΖΩΟΝ...sorry κιόλας! Μια χαρά τα ήξερε όλα και έπειτα που έγινε μια αναφορά σε εκείνη ήταν για να "χτυπήσουν" την Καίτη.
Θυμάμαι πως μόνο ένα περιοδικό (μετά την πρόταση...) είχε εξώφυλλο Καίτη - Διονύση και μια μικρή της Έλλης και ανέφερε ως "η πρώην κοπέλα του Σχοινά..." μέσα έγραφε πως είναι και τραγουδίστρια. Μάλιστα το άρθρο ήταν και υπερ της Καίτης (στα φόρτε τότε...) λέγοντας πως να κρατήσουμε κακία σε ένα τόσο γλυκό κορίτσι....κλπ.

Δεν προτίθεμαι να αναπαράγω τα του παραλθόντως, ούτε να σταθώ υπερ της Καίτης! και σίγουρα η Έλλη θα είχε "πληγωθεί" πολύ.... όμως κάπου παρατράβηξε και αυτό με την πρόταση ...που κανείς δεν ήξερε τίποτα!
+1 :thumbup: Πρόσθεσε σε όλα αυτά και το video clip του Ζήσαμε που μόνο που δεν έβγαζαν τα μάτια τους. :lol:
Αλλά και πάλι η Έλλη δεν καταλάβαινε. Αθώο κορίτσι. :fan:
stelios

Ότι η Έλλη πληγώθηκε πολύ από την ιστορία με τον Σχοινά ισχύει δεν έλεγε ψέματα.Ότι από ένα σημείο και μετά χρησιμοποίησε αυτή την ιστορία επίσης ισχύει.
Για χρόνια υπήρχε ως εικόνα πως ο Σχοινάς ήταν ακόμα με την Έλλη την βραδιά που έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη.Αυτό δεν ισχύει,είχαν χωρίσει λίγες μέρες-εβδομάδες νωρίτερα χωρίς όμως να γνωρίζει για την νέα σχέση του Σχοινά η Έλλη.Το παραδέχτηκε και η ίδια η Κοκκίνου πολύ αργότερα στην Ναταλία Γερμανού λέγοντας πως όντως είχαν χωρίσει αλλά είχε μικρή σημασία γιατί είχε γίνει πολύ πρόσφατα και ήταν σκληρό για εκείνην.
Επίσης ισχύει πως ο Σχοινάς είχε και στο παρελθόν σχέση με την Καίτη πριν την Κοκκίνου δηλαδή.
Είχαν χωρίσει αυτός γνώρισε την Έλλη και η Καίτη τον Μάριο Παπαδάτο.
Πάντως η Γαρμπή ήταν για χρόνια έξαλλη με την Κοκκίνου(σίγουρα και η συνεργασία με τον Φοίβο δεν βοήθησε).
Δεν θα ξεχάσω όσα της έσουρε σε συνεντευξή της πριν 3-4 χρόνια στο love radio σε ένα ξέσπασμα που είχε. :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Υπάρχει στο youtube η συνέντευξη στο love radio; Θέλω να την ακούσω. :fan:
stelios

panosif έγραψε:Υπάρχει στο youtube η συνέντευξη στο love radio; Θέλω να την ακούσω. :fan:
Την έχω γράψει σε κασέτα αλλά δεν την βγάζω στην δημοσιότητα. :hysterical:
Είχε πλάκα πάντως.Η αλήθεια είναι πως η Έλλη μετά δεν ξαναμίλησε για το θέμα. :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μόλις την βρήκα στο site του love radio. :fan:
stelios

panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio. :fan:
Kαλή ακρόαση. :fan: