Κακόγουστες και οι 2.panosif έγραψε:Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
Όσο για νταντά μια χαρά την κάνει την δουλειά του ο Μπόγρης.
Και ο Σχοινάς είχε και έχει εισόδημα.Αλλά και στην τελική αν εκμεταλλευόταν την Καίτη οικονομικά μαγκιά του.stelios έγραψε:Κακόγουστες και οι 2.panosif έγραψε:Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
Όσο για νταντά μια χαρά την κάνει την δουλειά του ο Μπόγρης.Ο Μπόγρης έχει και εισόδημα όμως.Δεν τρώει από τα έτοιμα της Έλλης.
Δεν είπα αυτό.Λέω πως η Έλλη πρέπει να ευγνωμονεί την Καίτη που ο Σχοινάς την προτίμησε.Δεν νομίζω πως με την Έλλη ο Σχοινάς θα ήταν ακόμα.panosif έγραψε:Και ο Σχοινάς είχε και έχει εισόδημα.Αλλά και στην τελική αν εκμεταλλευόταν την Καίτη οικονομικά μαγκιά του.stelios έγραψε:Κακόγουστες και οι 2.panosif έγραψε:Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
Όσο για νταντά μια χαρά την κάνει την δουλειά του ο Μπόγρης.Ο Μπόγρης έχει και εισόδημα όμως.Δεν τρώει από τα έτοιμα της Έλλης.
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Λάθος κατάλαβα εγώ.stelios έγραψε:Δεν είπα αυτό.Λέω πως η Έλλη πρέπει να ευγνωμονεί την Καίτη που ο Σχοινάς την προτίμησε.Δεν νομίζω πως με την Έλλη ο Σχοινάς θα ήταν ακόμα.panosif έγραψε:Και ο Σχοινάς είχε και έχει εισόδημα.Αλλά και στην τελική αν εκμεταλλευόταν την Καίτη οικονομικά μαγκιά του.stelios έγραψε:Κακόγουστες και οι 2.panosif έγραψε:Γι' αυτόν τον αυγουλομάτη όμως έκοβε φλέβα για χρόνια.
![]()
Ο ιδιος ο Διονύσης έχει δηλώσει πως επέλεξε τον ρόλο της νταντάς γιατί η Καίτη έκανε καριέρα και κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί.
πείτε μας κι εμάς να μάθουμε...stelios έγραψε:Τι της λένε στο twitter δεν λέγετε.
Νομίζω πως αυτό (που είναι και η πραγματικότητα....) πρέπει κάποια στιγμή αν και πλέον...δεν απασχολεί... να έβγαινε!panosif έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι Σχοινάς-Κοκκίνου είχαν χωρίσει όταν έγινε η περιβόητη πρόταση γάμου .
+1chris3m έγραψε:Νομίζω πως αυτό (που είναι και η πραγματικότητα....) πρέπει κάποια στιγμή αν και πλέον...δεν απασχολεί... να έβγαινε!panosif έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι Σχοινάς-Κοκκίνου είχαν χωρίσει όταν έγινε η περιβόητη πρόταση γάμου .
Οι πιο "παλιοί" θα θυμάστε πως όλοι γνώριζαν τον δεσμό Καίτης - Διονύση πολύ πριν την πρόταση γάμου! Αυτή η βλακεία εκεί το έμαθε η Έλλη, ποιός την έβγαλε?
Εκείνη την εποχή όλα τα "κουτσομπολίστικα" της εποχής Ciao, ΣΟΚ klp. (που γνώριζαν δόξες όπως πχ. το ΟΚ, HELLO τώρα....) είχαν αναφερθεί πολλάκις στην κρυφή σχέση του ζευγαριού! Ήταν κοινό μυστικό ότι τα είχαν -χωρίς να το παραδεχθούν δημοσίως- και μάλιστα η Καίτη τον βοηθούσε στα επαγγελματικά!
Είχαν κυκλοφορήσει χιλιάδες ρεπορτάζ με άρθρα και φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί (έχω και κάποια...) σε τρυφερές στιγμές.
Και ερωτώ, η Έλλη που ήταν? Όλη η Ελλάδα το γνώριζε, εκείνη όχι??? εκτός και αν την "παραμύθιαζε" ο Διονύσης για να την έχει καβάτζα, που σημαίνει πως ήταν μεγάλο ΖΩΟΝ...sorry κιόλας! Μια χαρά τα ήξερε όλα και έπειτα που έγινε μια αναφορά σε εκείνη ήταν για να "χτυπήσουν" την Καίτη.
Θυμάμαι πως μόνο ένα περιοδικό (μετά την πρόταση...) είχε εξώφυλλο Καίτη - Διονύση και μια μικρή της Έλλης και ανέφερε ως "η πρώην κοπέλα του Σχοινά..." μέσα έγραφε πως είναι και τραγουδίστρια. Μάλιστα το άρθρο ήταν και υπερ της Καίτης (στα φόρτε τότε...) λέγοντας πως να κρατήσουμε κακία σε ένα τόσο γλυκό κορίτσι....κλπ.
Δεν προτίθεμαι να αναπαράγω τα του παραλθόντως, ούτε να σταθώ υπερ της Καίτης! και σίγουρα η Έλλη θα είχε "πληγωθεί" πολύ.... όμως κάπου παρατράβηξε και αυτό με την πρόταση ...που κανείς δεν ήξερε τίποτα!
Την έχω γράψει σε κασέτα αλλά δεν την βγάζω στην δημοσιότητα.panosif έγραψε:Υπάρχει στο youtube η συνέντευξη στο love radio; Θέλω να την ακούσω.
Kαλή ακρόαση.panosif έγραψε:Μόλις την βρήκα στο site του love radio.