Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
Συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα ο κοσμος βγαζει φωτογραφιες με τον Νοτη για να τις ανεβασει στο ινσταγκραμ οχι για να του δειξει την αγαπη του.

Παντως ισχυει αυτο για το τρσγουδι εναρξης η τελευταια πρεμιερα στην οποια εγινε πραγματικα χαμος ηταν στο fantasia που βγηκε με το γυφτισσα μερα και καπακι μετανιωνω.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

sotirakos έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:52 pm
giannis21 έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:29 pm
J&B έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:09 pm Εγώ νομίζω ότι απλά έχει χαθεί ο φανατισμός, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό... Δεν φταίνε ούτε τα κινητά, ούτε τα τραγούδια, επίσης το "Καμιά" το θεωρώ από τις καλύτερες ενάρξεις, απλά και αυτή θυμίζει το Rex99, άρα κάπου χάνεται και η πρωτοτυπία, με λίγα λόγια τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα. Επίσης καλώς ή κακώς τα μπουζούκια δεν ζούνε και εποχές 1985-2005 όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Φωνητικά πάντως από τα βιντεάκια είναι σούπερ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
Σε αυτο θα συμφωνησω. καλο ειναι να κανουμε μια δυνατη πρεμιερα καποια στιγμη. να ανεβασουμε στροφες για παρτυ μας αλλα και για τον Νοτη που πιθανον να το εχει αναγκη μετα απο τοσα..., να μπει κανενα πανο και οι eu να ξυπνησουν λιγο σε τετοια θεματα. οχι μονο Νοτικες βραδιες.... τα φαν κλαμπ εκει φαινονται.
ΚΑΙ ΟΙ EU ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ..ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ..ΤΟ 2013 ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ...ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ EU ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά πλέον έχουμε ξεφύγει από το φασίστας, ρατσιστής και έχουμε περάσει στην νέα μόδα του κακού επαγγελματία, του τρελού και όλων αυτών...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κλασικός Νότης, τους το χάλασε λιγάκι!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Την χρησιμοποίησε πάντως την βάση από ότι είδα στα βιντεάκια από το live εκτός αν έχει ακριβώς ίδια βάση.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Karpa10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Karpa10 »

Παιδια καλησπερα.ηρθα τωρα στ παρεα. Ισως καποιοι να με γνωριζετε .ειμαη ο Αλεξ Καρπαθ. Α καποιοι γνωριζετε κ μ εχετε πετυχει εδω κ 20 χρονια Νοτη ας απαντησετε γ αν ματαλανω κ εγω και ν μιλησουμε :) Θα ηθελα να γραψω κατι οσο αναφορα τον Καλλιτεχνη μας. Συμφωνω απολυτα γ πρεμιερα ν παει λιγο πιο δυνατα η επομενη. Περα απ αυτο παιδια ο Νοτης τραγουδαει ακαταπαυστα εδω κ δυο χρονια. Δλδη μεσα σε ποσους μηνες εχει κανει 3 εναρξεις. Παλια ιδιαιτερα περιοδο 2004 (μετα τ αστερια)ΕΩΣ2013(παλι αστερια) δεν τραγουδουσε καλοκαιρι.χειμωνας κ τελος . Επισης σ αυτα τα δυο χρνια π προανεφερα ηχογραφει παραλληλα (κ εκει επισης αποτυπωνεται πχ το πως ειναι φωνητικα την εκαστοτε περιοδο.πχ πλατη στ τοιχο φανταστικος κλασικος Νοτης. Ενω τα πιο μεγαλα σ αγαπω π ηχογραφηθηκε σε περοδο λαιβ ειναι πιο «βαρια» η φωνη του)και γ αυτο ειν κογικο ν υπαρξει ενας μικρος κορεσμος.κ φωνητικα κ απο ορεξη. Ο Νοτης θεωρω οτι καλο θα ητα ν ξεκουραστει καλοκαιρι κ να ξεκινησει εμφανισεις μετα τον Ιανουαριο εστω γ μια φορα δλδη φεβρουαριο κ ν πηγαινει τρενο μεχρι μαιο.εστω την ερχομενη σεζον αν και το κοβω δυσκολο. Αλλα παιδια αληθεια θελει λιγο Ξεκουραση.
notisthess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisthess »

Καλημέρα Αλέξανδρε
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου.
Ο Νότης πρέπει να κάνει μία παύση. Χρειάζεται μία αποφόρτιση και να επανέλθει με τη νέα χρονιά.
Είναι αναγκαία η ξεκούραση όλων.
Υ.Γ. Από την έναρξη στα Αστέρια το 2004 δεν έχεις κανένας υλικό???
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Μια μονο σελιδα βρηκα που να αναφερετε στην πρεμιερα...
https://blogs.gossip-tv.gr/fwtostefano/ ... niki-video

Παντως για την ξεκουραση συμφωνω κι εγω με χιλια...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Και το πρωταπριλιάτικο αστείο της ημέρας.
nikos09

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos09 »

Ανωριμος φλερταρει με την γελοιοτητα και την πιανει γκομενα στο φιναλε... (Ο Μουκιδης)
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

εχει καποιος το "ενα γραμμα" βιντεο απο πρεμιερα;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

notisthess έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 8:52 am Υ.Γ. Από την έναρξη στα Αστέρια το 2004 δεν έχεις κανένας υλικό???
giannis21

ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ....ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
giannis21

giannis21 έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 2:25 pm ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ....ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ....
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

KeepNoting έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 1:02 pm εχει καποιος το "ενα γραμμα" βιντεο απο πρεμιερα;
stojakovits13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stojakovits13 »

Καλησπερα σε ολους!!!Ευχομαι καλο μηνα και να ειστε ολοι καλα!!!!Ηθελα και εγω να κανω καποια σχολια για τον καλλιτεχνη μας
Με αφορμη τα σχολια των παιδιων οτι χρειαζεται ξεκουραση ο Νοτης θα προσθεσω και ανανεωση οπωσδηποτε!!!!Θεωρω οτι απ τη μια ειναι καλο που δηλωνει τοσο ενεργος αλλα απ την αλλη η ποσοτητα των εμφανισεων ριχνει την ποιοτητα αναγκαστικα σε αυτη την ηλικια.Προφανως και δεν υπαρχει ο ιδιος ενθουσιασμος στις πρεμιερες γτ ο ιδιος εμφανιζεται ασταματητα και σιγουρα το προιον ειναι συνεχως το ιδιο χωρις την οποιαδηποτε φρεσκαδα!!!Ο ιδιος κατα την γνωμη μου δειχνει σε πολλες περιπτωσεις κουρασμενος και διεκπεραιωτικος!!Δλδ ποσες φορες να εισαι θερμος οταν ακους τα ιδια τραγουδια με την ιδια σειρα και πολλες φορες χειροτερα τραγουδισμενα απο το παρελθον!!!Οταν εχεις δλδ παει στις δυο πρεμιερες στα αστερια(εννοω και του 2013) οι εμφανισεις στο Ακρωτηρι αντικειμενικα ειναι πολυ αδυναμες ...χωρις σκηνικα και με ενα Νοτη χωρις ιδιαιτερη ορεξη για τραγουδι.....
Συνοψιζοντας....
1)Αμεση ξεκουραση,ανανεωση του προγραμματος(ελεος με το δινει τα φιλια και απο τα τρια ρεφρεν τα δυο να τα λεει ο κοσμος)(ελεος με το μπαλαμω)(ελεος με τη γυφτισσα μερα.....κομματαρα αλλα την ακουσαμε τοσες φορες.....)
2)Θεωρω οτι ειλικρινα δεν εχει κανενα νοημα να βγει χορευτικος δισκος....κανενα νοημα.....χρειαζεται ενα δυνατο κομματι τυπου τσιγγανακι,δωσε ενα τελος.....Δλδ δε γινεται να κανεις εναρξη προγραμματος με το κατω απ το φως του φεγγαριου....απλα δε γινεται.....
3)Τελειωνοντας το εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα....προσωπικα προτιμω να βλεπω τον Νοτη ελαχιστες φορες αλλα η ποιοτητα να παραμενει υψηλη οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια.προτιμω να λεει λιγοτερα τραγουδια αλλα να τα λεει εκεινος και οχι ο κοσμος...Δεν εχει να αποδειξει τιποτα πλεον ....εμφανιζεται για την υστεροφημια του και μονο.....
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

stojakovits13 έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 6:12 pm 1)Αμεση ξεκουραση,ανανεωση του προγραμματος(ελεος με το δινει τα φιλια και απο τα τρια ρεφρεν τα δυο να τα λεει ο κοσμος)(ελεος με το μπαλαμω)(ελεος με τη γυφτισσα μερα.....κομματαρα αλλα την ακουσαμε τοσες φορες.....)
Εδω φιλε εισαι λαθος ειπαμε μην τα ισοπεδωνουμε ολα αυτα τα τραγουδια δε γινεται να μη τα πει.Δεν πανε μονο νοτικοι στο μαγαζι για να πεις οτι βαρεθηκαν τη γυφτισσα μερα ο αλλος που παει πρωτη φορα στο νοτη αυτα θελει να ακουσει.Και εγω να σου πω την αληθεια εχω ψιλοβαρεθει τον αετο αλλα γινεται να μην το πει;Αυτο με τα ρεφρεν το εχουμε ξανααναφερει οτι ειναι προβλημα οταν δεν τραγουδαει ο κοσμος(στο δινει τα φιλια βεβαια συνηθως τραγουδανε ολοι οποτε εκει δεν με ενοχλει)
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Άσχετο, αλλά θεωρώ σημαντικό ότι το μαγαζί ποστάρει φωτογραφίες των καλλιτεχνών μαζί, Νότη και Έλλης, Νότη και Νίκου. Περνάει ένα έμμεσο μήνυμα.
Όσο για το Μουκίδη ρε παιδιά..Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο άνθρωπος;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

stojakovits13 έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 6:12 pm Καλησπερα σε ολους!!!Ευχομαι καλο μηνα και να ειστε ολοι καλα!!!!Ηθελα και εγω να κανω καποια σχολια για τον καλλιτεχνη μας
Με αφορμη τα σχολια των παιδιων οτι χρειαζεται ξεκουραση ο Νοτης θα προσθεσω και ανανεωση οπωσδηποτε!!!!Θεωρω οτι απ τη μια ειναι καλο που δηλωνει τοσο ενεργος αλλα απ την αλλη η ποσοτητα των εμφανισεων ριχνει την ποιοτητα αναγκαστικα σε αυτη την ηλικια.Προφανως και δεν υπαρχει ο ιδιος ενθουσιασμος στις πρεμιερες γτ ο ιδιος εμφανιζεται ασταματητα και σιγουρα το προιον ειναι συνεχως το ιδιο χωρις την οποιαδηποτε φρεσκαδα!!!Ο ιδιος κατα την γνωμη μου δειχνει σε πολλες περιπτωσεις κουρασμενος και διεκπεραιωτικος!!Δλδ ποσες φορες να εισαι θερμος οταν ακους τα ιδια τραγουδια με την ιδια σειρα και πολλες φορες χειροτερα τραγουδισμενα απο το παρελθον!!!Οταν εχεις δλδ παει στις δυο πρεμιερες στα αστερια(εννοω και του 2013) οι εμφανισεις στο Ακρωτηρι αντικειμενικα ειναι πολυ αδυναμες ...χωρις σκηνικα και με ενα Νοτη χωρις ιδιαιτερη ορεξη για τραγουδι.....
Συνοψιζοντας....
1)Αμεση ξεκουραση,ανανεωση του προγραμματος(ελεος με το δινει τα φιλια και απο τα τρια ρεφρεν τα δυο να τα λεει ο κοσμος)(ελεος με το μπαλαμω)(ελεος με τη γυφτισσα μερα.....κομματαρα αλλα την ακουσαμε τοσες φορες.....)
2)Θεωρω οτι ειλικρινα δεν εχει κανενα νοημα να βγει χορευτικος δισκος....κανενα νοημα.....χρειαζεται ενα δυνατο κομματι τυπου τσιγγανακι,δωσε ενα τελος.....Δλδ δε γινεται να κανεις εναρξη προγραμματος με το κατω απ το φως του φεγγαριου....απλα δε γινεται.....
3)Τελειωνοντας το εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα....προσωπικα προτιμω να βλεπω τον Νοτη ελαχιστες φορες αλλα η ποιοτητα να παραμενει υψηλη οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια.προτιμω να λεει λιγοτερα τραγουδια αλλα να τα λεει εκεινος και οχι ο κοσμος...Δεν εχει να αποδειξει τιποτα πλεον ....εμφανιζεται για την υστεροφημια του και μονο.....
Φίλε λες πολλά σωστά πράγματα αλλά στο θέμα των ύμνων είσαι λάθος.. Το γυφτισα μερα δεν μπορεί να λείπει από κανένα πρόγραμμα του Νοτη! Καλό θα ήταν να αφήσει μερικά πρόσφατα τραγούδια και να επιστρέψει στους ύμνους του.. Αυτό πιστεύω εγώ.. Και ξεκούραση όπως είπες.. Ας κάνει την συναυλία τον Ιούνη και μετά από Δεκέμβρη ξανά.. Πάντως το πρόγραμμα θέλει μια ανανέωση και για εμένα η καλύτερη λύση είναι η επιστροφή στους ύμνους! Όσο για τον χορευτικό δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τον βγάλει.. Ίσα ίσα άμα βγάλει ένα καλό θα μπορέσει να περάσει και στην νεολαία.. Και δεν πιστεύω δίσκος του Νοτη να μην έχει τουλάχιστον ένα καλό χορευτικό..
ΥΓ. Ακριβώς jdarmody πόσο πιο χαμηλά.. Και όπως αναφέρθηκε εδώ δεν θυμάμαι από ποιον ο Νοτης ξεκαθάρισε πως ο Μουκιδης έστειλε εξώδικο για άλλον λόγο..
dimitris7sim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris7sim »

Καλησπέρα παιδιά είμαι 18 χρονών και έχω τρομερό 'κόλλημα' με τον Νοτη. Πρωτη φοτα γράφω και παρακολουθώ το forum καθημερινά. Το Σάββατο που πήγα στο vogue ήταν απίστευτα και ο Νότης σαν φωνή και διάθεση αλλα και ο κοσμος ( για Παρασκευή δεν ξέρω) το μαγαζι ηταν γεμάτο και δεν υπήρχε άδειο τραπεζι. Αυτο που παρατήρησα σε σχεση με το 2017 οταν ηταν με τον καρρα ειναι οτι εκανε πολυ πιο ωραίο πρόγραμμα φέτος καθως σε ξεσήκωνε απο την αρχη που μετα το καμία και το γυφτισσα μέρα ειπε παράλληλα και παει λέγοντας. Επίσης το Σάββατο δεν είπε και τραγούδια που νομιζω λεει καθε φορα που εμφανίζεται οπως ηταν τρελός η στελλα η σμυρνια ολα τα σ'αγαπω αλλα και τα γενέθλια και το μα εγω ειμαι Έλληνας (έκατσα μεχρι το τέλος) . Μπορεί να μην εχω ζήσει τις 'χρυσές εποχες' του αλλα ηταν απλα απολαυστικός και μου το ειπε και η παρέα μου που δεν τους αρέσει τοσο ο νοτης και ακούνε τυπου αργυρο και τέτοια. Εγω πιστεύω μέχρι να σταματήσει να τραγουδάει θα ειναι απολαυστικός.
Ξέρει κανείς μέχρι ποτε θα κάτσει; Γιατί θελω να ξαναπάω. Θα κάτσει μέχρι το Σκ του Πάσχα;
Απάντηση