Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 10:03 pm Που είναι η συνέντευξη βρε sfakattack10? Για δώσε στο λαό τροφή και επ ευκαιρία πες μου και τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή. :wave:
Υπομονή γιατί όλη μέρα σήμερα είμαι άρρωστος. :wtf:
Ίσως έφταιξε το Στην αγκαλιά σου και έτσι όπως το έκαναν. :lol: Μάλλον θα ανέβει μετά τις 12.
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Καλησπέρα παιδιά. Πήγα στην παρουσίαση. Τραγική οργάνωση αν και πιστεύω δεν βοηθούσε το μαγαζί καθόλου. Δεν άκουσα λέξη απ την συνέντευξη λόγω κακής ακουστικής. Επίσης είδα τον Νότη συνολικά 10 λεπτά. Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι στον πύργο του ΌΤΕ ο οποίος κάνει μια στροφή μέσα σε μια ώρα. Δηλαδή έβλεπες τον Νότη μπροστά σου και τον ξανα έβλεπες μετά απο μία ώρα.
Γυρνώντας πήρα και τον δίσκο απο ένα μαγαζί. Δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη με ένα άκουσμα που του έκανα, αλλά κόλλησα με το ΕΣΥ.
Δεν θα πω για δίσκο 10ετίας κλπ αλλά είναι σίγουρα ο καλύτερος δίσκος μαζί με το Ματωμένο δάκρυ (Ερωτικόν).
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Βγήκε και στο spotify ο δισκος
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 5:02 pm
Notikos έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 4:54 pm Ετσι οι ενοχλητικοι και ειρωνες μπαν!
Ηρέμησε και μην δίνεις συνέχεια γιατί χωρίς να το καταλάβεις κάνεις ότι σε ενόχλησε στον άλλον. Εχει βγει δίσκος και κάθεστε και τσακώνεστε.
Δεν θελω υποδειξεις απο σενα. Δεν διαβαζω καν τα σχολια σου. Κανε κ συ το ιδιο με τα δικα μου.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Notikos έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 12:30 am
Ηρέμησε και μην δίνεις συνέχεια γιατί χωρίς να το καταλάβεις κάνεις ότι σε ενόχλησε στον άλλον. Εχει βγει δίσκος και κάθεστε και τσακώνεστε.
Δεν θελω υποδειξεις απο σενα. Δεν διαβαζω καν τα σχολια σου. Κανε κ συ το ιδιο με τα δικα μου.
Χαλάρωσε παιδάκι μου. Με ξέρεις και από χθες ή έχουμε προηγούμενα? Ούτε μήνα δεν είσαι στο φόρουμ (ή κάνω λάθος??? 24 Μαρτίου βλέπω έκανες εγγραφή) και μου κάνεις τέτοια επίθεση? Το επόμενο βήμα είναι να ζητήσεις και την δική μου παραδειγματική τιμωρία? Κάντο και που ξέρεις, μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία σου. Βλέπω άλλωστε επιλεκτικά μπαν εδώ μέσα. Ηρέμησε λιγάκι. Δεν σου είπα κάτι ώστε να δικαιολογήσει αυτή σου την επίθεση.

Υ.Γ.: Αντε βρε sfakattack την συνέντευξη περιμένω, για τα γνωστά αποσπάσματα. :fan:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notikos

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 12:39 am
Notikos έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 12:30 am
Χαλάρωσε παιδάκι μου. Με ξέρεις και από χθες? Ούτε μήνα δεν είσαι στο φόρουμ (ή κάνω λάθος??? 24 Μαρτίου βλέπω έκανες εγγραφή) και μου κάνεις τέτοια επίθεση? Το επόμενο βήμα είναι να ζητήσεις και την δική μου παραδειγματική τιμωρία? Κάντο που ξέρεις, μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία σου. Βλέπω άλλωστε επιλεκτικά μπαν εδώ μέσα. Ηρέμησε λιγάκι. Δεν σου είπα κάτι.

Υ.Γ.: Αντε βρε sfakattack την συνέντευξη περιμένω, για τα γνωστά αποσπάσματα. :fan:
Αν χρειαστει θα την ζητησω. Μπορει να μην ημουν στο φορουμ αλλα το διαβαζω χρονια και ξερω τι γινεται. Επισης ημουν και στο notis.gr το forum αν βεβαια το ξερεις...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τώρα εγώ τι να πω για τον δίσκο; Λόγω συναισθηματικής κατάστασης δεν θα είμαι αντικειμενικός(γαμώ την καψούρα μου γαμώ να ακούς τον Νότη να λέει <<σε δυο ώρες ξημερώνει η βροχή όλο δυναμώνει πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ/ειν τα αρχικά σου στη καρδιά μου χαραγμένα>> και να θες να αρπάξεις κανένα ξυραφάκι αχ) αλλά τέλος πάντων πάμε από το καλύτερο στο χειρότερο:
Εσύ: αρρώστια,καύλα ατελείωτη,δεν υπάρχει το τραγούδι μπορώ να το ακούω 3 μέρες συνεχόμενα ειδικά στα κουπλέ δεν παίζεται απίστευτοι ερωτικοί στίχοι.Είναι πολύ κρίμα που είναι ίσως το μόνο που εντόπισα λαθάκια στην ηχογράφηση δεν ξέρω ίσως πιο δυνατά τα όργανα ίσως δεύτερες φωνές ίσως μη καθαρή η φωνή του Νότη αλλά δεν είναι 100% άρτιο παρ' όλο που είναι ύμνος.
Καμία: Και αυτό πάρα πολύ ωραίο, το θεωρώ ραδιοφωνικό κομμάτι (λέμε τώρα έτσι να γίνεται κουβέντα),είναι αυτό που σου κολλάει αμέσως και το σιγοτραγουδάς όλη μέρα
Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ: Τα έχω ξαναπεί κλάσεις ανώτερο στο λαιβ αλλά παραμένει ενα παρά πολύ καλό τραγούδι με ωραίο ρυθμό κυρίως αλλά και στίχους.
Καληνύχτα: Το μόνο που με μπέρδεψε και για αυτό το έβαλα στη μέση ακριβώς,εννοείται στιχουργικά είναι φοβερό αλλά δεν ξέρω κάτι μου φαίνεται περίεργο στον ρυθμό.Επειδή το έχω ακούσει μόνο μια φορά δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη θεωρώ ότι είναι από τα τραγούδια που ή τα λατρεύεις ή δεν σ αρέσουν καθόλου και ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποια κατηγορία είμαι.
Με την πλάτη στον τοίχο: Τα έχουμε ξαναπεί ωραίο κομμάτι ακούγεται ατμοσφαιρική η φωνή του Νότη απλά θα ήθελα να δώσει περισσότερο στο ρεφρέν να κρατήσει λίγο της καταλήξεις όπως είπε και ο Billbill
Στην αγκαλιά σου: Η απόλυτη ξενέρα.Το τραγούδι είναι καθαρή ζεμπεκιά το ακούς και περιμένεις την στιγμή που θα μπει το μπουζούκι να σηκωθείς να χορέψεις να τα σπάσεις όλα και δεν μπαίνει ποτέ(εντάξει μπαίνει για ελάχιστο).
Από το φως του φεγγαριού: Εγώ γενικά δεν τρελαίνομαι για τέτοια τραγούδια ακόμα και το δώσε ενα τέλος ποτέ δεν με τρέλανε είναι θέμα τελείως προσωπικού μου γούστου.Σίγουρα ακούγεται ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί.

Γενικά θεωρώ ότι ο δίσκος είναι στιχουργικά σίγουρα ο καλύτερος της δεκαετίας, μουσικά μπορεί ναι μπορεί όχι αλλά ερμηνευτικά σίγουρα όχι είχε και καλύτερες στιγμές ο Νότης.
Τέλος να πω ότι καλό θα ήταν οι όποιες κριτικές γίνονται να γίνονται πάνω σε απόψεις και όχι προσωπικά σε άτομα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε ο καθένας απλά γράφει την γνώμη του και πρέπει να είναι σεβαστή.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Διαβάζεις χρόνια το φόρουμ και σου έχω δημιουργήσει τέτοια απέχθεια ε, ώστε να μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να διαβάζεις τα σχόλια μου? Γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό ρε γαμώτο? Η ιδέα μου θα είναι. Μάλιστα. Δεν πειράζει, δικαίωμα σου φυσικά τι διαβάζεις και τι όχι. Εγώ χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να σου έχω γράψει το παραμικρό σε αυτόν το μήνα που είσαι μέλος αυτής της παρέας, σου ζητάω συγγνώμη γι' αυτήν την απέχθεια που άθελα μου σου δημιούργησα, εξ' αποστάσεως...ως αναγνώστη ετών του φόρουμ. Γενικά, ζητάω συγγνώμη σε όποιον του έχω δημιουργήσει αυτήν την απέχθεια. Το λέω γιατί μπορεί κάποιος να μας διαβάζει τώρα, που στο μέλλον θα μπει στο φόρουμ και πριν κλείσει μήνα, να μου κάνει ανάλογη επίθεση, επειδή του ζήτησα να μην συνεχίσει κάτι στο οποίο δεν υπάρχει νόημα να δοθεί συνέχεια. Δέχεσαι την συγγνώμη μου? Όλα καλά? Πάμε παρακάτω? Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, νομίζω. Μας ενώνει η αγάπη για τον καλλιτέχνη.

Αντί υστερόγραφου, ένα βιντεο από τον γάτο "Μία ζωή Νότης" που τα εντοπίζει όλα στο ραντάρ του... :thumbup:

Notikos

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 1:18 am Διαβάζεις χρόνια το φόρουμ και σου έχω δημιουργήσει τέτοια απέχθεια ε, ώστε να μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να διαβάζεις τα σχόλια μου? Γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό ρε γαμώτο? Η ιδέα μου θα είναι. Μάλιστα. Δεν πειράζει, δικαίωμα σου φυσικά τι διαβάζεις και τι όχι. Εγώ χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να σου έχω γράψει το παραμικρό σε αυτόν το μήνα που είσαι μέλος αυτής της παρέας, σου ζητάω συγγνώμη γι' αυτήν την απέχθεια που άθελα μου σου δημιούργησα, εξ' αποστάσεως...ως αναγνώστη ετών του φόρουμ. Γενικά, ζητάω συγγνώμη σε όποιον του έχω δημιουργήσει αυτήν την απέχθεια. Το λέω γιατί μπορεί κάποιος να μας διαβάζει τώρα, που στο μέλλον θα μπει στο φόρουμ και πριν κλείσει μήνα, να μου κάνει ανάλογη επίθεση, επειδή του ζήτησα να μην συνεχίσει κάτι στο οποίο δεν υπάρχει νόημα να δοθεί συνέχεια. Δέχεσαι την συγγνώμη μου? Όλα καλά? Πάμε παρακάτω? Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, νομίζω. Μας ενώνει η αγάπη για τον καλλιτέχνη.

Αντί υστερόγραφου, ένα βιντεο από τον γάτο "Μία ζωή Νότης" που τα εντοπίζει όλα στο ραντάρ του... :thumbup:

Το οτι καθοριζεις ποιος εχει δικαιωμα αποψης και δικαιωμα κριτικης απο το ποσο χρονικο διαστημα βρισκεται σε ενα φορουμ δειχνει το νοητικο σου επιπεδο. Σου ξαναλεω οτι ειμαι πιο παλιος απο σενα στις συζητησεις για τον Νοτη. Απο το 2005 στο notis.gr ξαναγραφω, αν το ηξερες...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σε ποιο σημείο κρίνω ποιος έχει δικαίωμα άποψης με βάση το χρόνο στο φορουμ? Αυτό κατάλαβες από το πιο πάνω? Λέω το διάστημα που είσαι στο φόρουμ γιατί είναι μία χρονική περίοδος στην οποια δεν σου έχω κάνει κάτι κακό (εκτός αν δεν το θυμάμαι), ώστε να μου κάνεις τέτοια επίθεση. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά με τη λογική ότι πότε πρόλαβα σε αυτό το διάστημα, του ούτε ενός μήνα, να σου δημιουργήσω τέτοιο μίσος.
Η ειρωνεία είναι ότι την ώρα που με κατηγορείς ότι σου λέω υποτιμητικά ότι είσαι ένα μήνα, μου πετάς το "οτι ειμαι πιο παλιος απο σενα στις συζητησεις για τον Νοτη". Ειλικρινά, μπράβο σου γι' αυτό.
Τέλος πάντων, θα έχεις τους λόγους σου για να έχεις τέτοια συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν τους ξέρω αυτούς τους λόγους, αν θες μου τους λες μέσω προσωπικού μηνύματος για να μην κουράζουμε παραπάνω και τους υπολοίπους που δεν έχουν καμία διάθεση να διαβάζουν μία κουβέντα μακριά από την ουσία του φόρουμ. Τον καλλιτέχνη.
Περιμένω, αν θες να μου εξηγήσεις μέσω προσωπικού μηνύματος τι είναι αυτό που "ξέρεις τι γίνεται" διαβάζοντας το φόρουμ τόσα χρόνια ως αναγνώστης. Πες μου για να ξέρω, να μπορέσω να διορθωθώ. Εγώ πάντως δεν γράφω κάτι άλλο. Ζητώ και πάλι συγγνώμη κι από σένα και από όποιον ενοχλησα. Αν την δεχτείς είναι δικό σου θέμα. Ας ασχοληθούμε με τον καλλιτέχνη τώρα και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα. Δεν ενδιαφέρουν κάνέναν.
Notikos

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 1:30 am Σε ποιο σημείο κρίνω ποιος έχει δικαίωμα άποψης με βάση το χρόνο στο φορουμ? Αυτό κατάλαβες από το πιο πάνω? Λέω το διάστημα που είσαι στο φόρουμ γιατί είναι μία χρονική περίοδος στην οποια δεν σου έχω κάνει κάτι κακό (εκτός αν δεν το θυμάμαι), ώστε να μου κάνεις τέτοια επίθεση. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά με τη λογική ότι πότε πρόλαβα σε αυτό το διάστημα, του ούτε ενός μήνα, να σου δημιουργήσω τέτοιο μίσος.
Η ειρωνεία είναι ότι την ώρα που με κατηγορείς ότι σου λέω υποτιμητικά ότι είσαι ένα μήνα, μου πετάς το "οτι ειμαι πιο παλιος απο σενα στις συζητησεις για τον Νοτη". Ειλικρινά, μπράβο σου γι' αυτό.
Τέλος πάντων, θα έχεις τους λόγους σου για να έχεις τέτοια συμπεριφορά απέναντι μου. Δεν τους ξέρω αυτούς τους λόγους, αν θες μου τους λες μέσω προσωπικού μηνύματος για να μην κουράζουμε παραπάνω και τους υπολοίπους που δεν έχουν καμία διάθεση να διαβάζουν μία κουβέντα μακριά από την ουσία του φόρουμ. Τον καλλιτέχνη.
Περιμένω, αν θες να μου εξηγήσεις μέσω προσωπικού μηνύματος τι είναι αυτό που "ξέρεις τι γίνεται" διαβάζοντας το φόρουμ τόσα χρόνια ως αναγνώστης. Πες μου για να ξέρω, να μπορέσω να διορθωθώ. Εγώ πάντως δεν γράφω κάτι άλλο. Ζητώ και πάλι συγγνώμη κι από σένα και από όποιον ενοχλησα. Αν την δεχτείς είναι δικό σου θέμα. Ας ασχοληθούμε με τον καλλιτέχνη τώρα και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα. Δεν ενδιαφέρουν κάνέναν.
Η μερα σημερα ανοικει στην κυκλοφορια του δισκου. Μη κουραζουμε τους υπολοιπους. Δεν μου εχεις κανει κατι για να ζητας συγγνωμη. Τελος καποια απο τα γραφομενα σου, οχι τωρινα με ειχαν ενοχλησει ως αναγνωστη. Σου θυμιζω οτι μαλιστα ειχες βρισει καποιους εδω μεσα. Δεν ειναι δουλεια μου ομως να μπαναρω, το κανει η διαχειριστρια. Επισης εκτιμω οτι κοινοποιεις νεα του αρχοντα αλλα πολλες φορες δεν μ αρεσει ο τροπος και ο τονος σου. Αυτο ειναι ολο και ας μη κουραζουμε αλλο τους υπολοιπους μερα που ειναι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notikos έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 1:51 am
Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 1:30 am Σε ποιο σημείο κρίνω ποιος έχει δικαίωμα άποψης με βάση το χρόνο στο φορουμ? Αυτό κατάλαβες από το πιο πάνω? Λέω το διάστημα που είσαι στο φόρουμ γιατί είναι μία χρονική περίοδος στην οποια δεν σου έχω κάνει κάτι κακό (εκτός αν δεν το θυμάμαι), ώστε να μου κάνεις τέτοια επίθεση. Δεν το λέω υποτιμητικά αλλά με τη λογική ότι πότε πρόλαβα σε αυτό το διάστημα, του ούτε ενός μήνα, να σου δημιουργήσω τέτοιο μίσος.
Η μερα σημερα ανοικει στην κυκλοφορια του δισκου. Μη κουραζουμε τους υπολοιπους. Δεν μου εχεις κανει κατι για να ζητας συγγνωμη. Τελος καποια απο τα γραφομενα σου, οχι τωρινα με ειχαν ενοχλησει ως αναγνωστη. Σου θυμιζω οτι μαλιστα ειχες βρισει καποιους εδω μεσα. Δεν ειναι δουλεια μου ομως να μπαναρω, το κανει η διαχειριστρια. Επισης εκτιμω οτι κοινοποιεις νεα του αρχοντα αλλα πολλες φορες δεν μ αρεσει ο τροπος και ο τονος σου. Αυτο ειναι ολο και ας μη κουραζουμε αλλο τους υπολοιπους μερα που ειναι.
Ενα λέω κατηγορηματικά και όποιος θέλει ας με διαψεύσει με αποδείξεις. Εδώ μέσα δεν έχω βρίσει κανέναν. Κανέναν! Πότε το είδες? Να έχω αντιπαρατεθεί σε έντονο ύφος ναι, να τον έχω ειρωνευτεί ναι, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποίησα ύβρεις. 9 στις 10 φορες που ήρθα σε αντιπαράθεση εδώ μέσα ήταν ως άμυνα μου στις επιθέσεις που δεχόμουν από 3-4 συγκεκριμένα άτομα (γνωστά να μην τ' αναφέρω) που με ειρωνεύονταν για τις πληροφορίες που έδινα, όταν αυτές δεν έβγαιναν. Γιατί είχα το ελάττωμα να δίνω μέρα παρά μέρα τις εξελίξεις. Αυτές τις εξελίξεις αυτοί τις έδεναν κόμπο και οταν δεν πραγματοποιούνταν, χαλιόντουσαν και με ειρωνεύονταν. λες και έφταιγα εγώ αν τελικά η Πάολα ενώ είχε συμφωνήσει προφορικά με Νότη, δέχτηκε καλύτερη προσφορά από άλλο επιχειρηματία και πήγε με Ρουβά. Αυτό το έκαναν και κάποιοι άλλοι στον BillBill π.χ. που έλεγε 1-2 φορές την εβδομάδα κάτι και όταν αυτό δεν γινόταν, τον ειρωνεύονταν για τις ημερομηνίες που έδινε για τον δίσκο. Γι' αυτό και ο ίδιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει τότε. Δεν έχω βρίσει. Αντίθετα, με έχουν σκυλοβρίσει, ο δε BillBill το τι μπινελίκια μου είχε ρίξει, κάποιος άλλος με έχει αποκαλέσει "αυλή" του Νότη και γκόμενο του, επειδή δεν συμφωνούσα με τις απόψεις του. Κάποια υπάρχουν ακόμα αν ψάξεις. Κάποια σβήστηκαν. Δεν κρατάω κακία από κανέναν. Είτε συμφωνώ μαζί τους είτε όχι, όλοι έχουν θέση εδώ μέσα. Χαίρομαι που πραγματικά έβγαλες αυτό που είχες μέσα σου και έμαθα κι εγώ ποιος είναι ο λόγος που μου επιτέθηκες. Πάω να ακούσω τον δίσκο τώρα. Πέρασαν δύο ώρες και έπαθα στέρηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Απρ 20, 2018 2:09 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Και στο Spotify ''Κι ο Έρως'' το γράφουν και όχι ''Και ο Έρως'' :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 2:08 am
Έκοψες διαφημίσεις γιατί βλέπω μόνο 35 λεπτα ή τα κομμάτια? Πες λίγο και τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή.
Notikos

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 2:06 am
Notikos έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 1:51 am
Ενα λέω κατηγορηματικά και όποιος θέλει ας με διαψεύσει με αποδείξεις. Εδώ μέσα δεν έχω βρίσει κανέναν. Κανέναν! Πότε το είδες? Να έχω αντιπαρατεθεί σε έντονο ύφος ναι, να τον έχω ειρωνευτεί ναι, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποίησα ύβρεις. 9 στις 10 φορες που ήρθα σε αντιπαράθεση εδώ μέσα ήταν ως άμυνα μου στις επιθέσεις που δεχόμουν από 3-4 συγκεκριμένα άτομα (γνωστά να μην τ' αναφέρω) που με ειρωνεύονταν για τις πληροφορίες που έδινα, όταν αυτές δεν έβγαιναν. Γιατί είχα το ελάττωμα να δίνω μέρα παρά μέρα τις εξελίξεις. Αυτές τις εξελίξεις αυτοί τις έδεναν κόμπο και οταν δεν πραγματοποιούνταν, χαλιόντουσαν και με ειρωνεύονταν. λες και έφταιγα εγώ αν τελικά η Πάολα ενώ είχε συμφωνήσει προφορικά με Νότη, δέχτηκε καλύτερη προσφορά από άλλο επιχειρηματία και πήγε με Ρουβά. Αυτό το έκαναν και κάποιοι άλλοι στον BillBill π.χ. που έλεγε 1-2 φορές την εβδομάδα κάτι και όταν αυτό δεν γινόταν, τον ειρωνεύονταν για τις ημερομηνίες που έδινε για τον δίσκο. Γι' αυτό και ο ίδιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει τότε. Δεν έχω βρίσει. Αντίθετα, με έχουν σκυλοβρίσει, ο δε BillBill το τι μπινελίκια μου είχε ρίξει, κάποιος άλλος με έχει αποκαλέσει "αυλή" του Νότη και γκόμενο του, επειδή δεν συμφωνούσα με τις απόψεις του. Κάποια υπάρχουν ακόμα αν ψάξεις. Κάποια σβήστηκαν. Δεν κρατάω κακία από κανέναν. Είτε συμφωνώ μαζί τους είτε όχι, όλοι έχουν θέση εδώ μέσα. Χαίρομαι που πραγματικά έβγαλες αυτό που είχες μέσα σου και έμαθα κι εγώ ποιος είναι ο λόγος που μου επιτέθηκες. Πάω να ακούσω τον δίσκο τώρα. Πέρασαν δύο ώρες και έπαθα στέρηση.
Για αυτες τις αντιπαραθεσεις λεω και γω. Περασμενα ξεχασμενα. Παω να τον ακουσω κι εγω για 6η φορα.χαχα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Scorpion86 έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 2:12 am Έκοψες διαφημίσεις γιατί βλέπω μόνο 35 λεπτα ή τα κομμάτια? Πες λίγο και τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για εγγραφή.
Και διαφημισεις αλλα και τα τραγουδια για να μπορουν να το δουν και τα παιδια απο πχ. Γερμανια. Λογω δικαιωματων τα μπλοκαρουν.
81argus έγραψε: Παρ Απρ 20, 2018 2:11 am Και στο Spotify ''Κι ο Έρως'' το γράφουν και όχι ''Και ο Έρως'' :lol:
Λογικα καποιος ξενος θα το εγραψε, οι Ελληνες ξερουν να γραφουν... :tourta:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Παρ Απρ 20, 2018 3:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

τραγικη επιλογη μαγαζιου για παρουσιαση..δεν βολευε καθολου...παλι καλα δεν τα πηρε ο Νοτης...
δεν ακουγαμε τιποτα....ευδιαθετος ομως..
στα του δισκου κολλημα εφαγα με το Καληνυχτα....
με ξενερωσε η μουσικη στο ''Στην Αγκαλια Σου'' ...μεχρι να το συνηθησουμε βεβαια!!!
Ειλικρινα εχω παθει με το τι αγαπη κερδιζει αυτος ο ανθρωπος απο τον κοσμο του..μοναδικος στην Ελλαδα...
Απάντηση