6/9/2010
www.musiccorner.gr

O Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει μία μεγάλη συναυλία στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη, τον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας του για το φετινό καλοκαίρι που κινείται στο ρυθμό του ομώνυμου τραγουδιού του “Το καλοκαίρι μου” που έγινε τεράστια επιτυχία. Μία πολυαναμενόμενη συναυλία που θα γίνει στο Θέατρο Γης μετά από την υπόσχεση που είχε δώσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο ξεκίνημα της περιοδείας του, ότι θα επιστρέψει στην πόλη για μία μοναδική βραδιά, όταν είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την πρώτη προγραμματισμένη του εμφάνιση λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης.

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις μέσα στο διάστημα 2000–2010, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας ένα είδος σχολής που ακολουθούν πολλοί σύγχρονοι νεότεροι καλλιτέχνες. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής και παραγωγός ο ίδιος, ένας άνθρωπος πολυτάλαντος επί σκηνής, είναι αδιαμφισβήτητα σήμερα τo πιο περιζήτητο πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας.

O Mιχάλης πιο σίγουρος από ποτέ έκανε το πρώτο του βήμα στην διεθνή σκηνή: μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε από τη Universal Γερμανίας σε Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία ο πρώτος του δίσκος με αγγλικό στίχο και τραγούδια δικά του και ξένων συνθετών. Αυτό αποτελεί έναν μεγάλο στόχο του Έλληνα καλλιτέχνη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να υλοποιεί τα μεγάλα του όνειρα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσίασε τον περασμένο χειμώνα το ΚΟΛΑΖ, ένα άλμπουμ που κέρδισε τον κόσμο και τα ραδιόφωνα από την πρώτη στιγμή, με διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών γραμμένων από σημαντικούς συνθέτες: Μ. Πλέσσας, Μ. Τόκας, Γ. Σπανός, Γ. Χατζηνάσιος, Μ. Χιώτης, Θ. Μικρούτσικος, Στ. Κραουνάκης, Τ. Μπουγάς, Αντ. Βαρδής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα όλης της χώρας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Το καλοκαίρι μου» σε στίχους Νίκου Γρίτση και μουσική δική του.

Αυτό το καινούργιο τραγούδι του όπως και τραγούδια από το ΚΟΛΑΖ αλλά και από ολόκληρη την επιτυχημένη πορεία του («Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω», “Εμείς οι δυο σαν ένα”, “Η αγάπη πού μένει” κ.ά.) παρουσιάζει στις καλοκαιρινές συναυλίες του, στο πλαίσιο μίας περιοδείας που περιλαμβάνει επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την χώρα.

Μαζί του επί σκηνής μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργατών που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.

Υποδεχτείτε τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη και ζήστε μία βραδιά που θα τα έχει όλα: ποιότητα, κέφι, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια, δυνατές επιτυχίες, όλα τα συστατικά της προσωπικότητας ενός πραγματικού star: του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Info
Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίων: 20 ευρώ

τηλ 210.7475080

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here