14/11/2012
www.musiccorner.gr

Calexico+ Blind Pilot
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, Fuzz Live Music Club – Αθήνα

Δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο μεταίχμιο μεταξύ φθινοπώρου και χειμώνα.
Οι Calexico, ένα σχήμα που γνωρίζει μοναδική αγάπη στην Ελλάδα, επιστρέφει για να μας μαγέψει με τον Tex-Mex ήχο του σε δύο εμφανίσεις που θα ενθουσιάσουν τους εν Ελλάδι οπαδούς.
Πέρα όμως από τα μοναδικά τους τραγούδια οι Calexico κουβαλούν στις αποσκευές τους και τους μοναδικούς Blind Pilot οι οποίοι θα ανοίξουν την συναυλία, όχι μόνο προετοιμάζοντας το κοινό κατάλληλα αλλά και πλανεύοντας το με την λυρική indie-folk τους.
Άλλοτε θυμίζοντας τη μαχητικότητα του Bob Dylan στα νιάτα του, άλλοτε μεταδίδοντας τη μελωδική μελαγχολία των Belle & Sebastian αλλά πάντα με έναν μοναδικό ήχο φιλτραρισμένο από ένα δικό τους πρίσμα, το οποίο σίγουρα έχουν αποκτήσει βασισμένοι στο ιδιαίτερο κλίμα της «Πόλης των τριαντάφυλλων» – το Όρεγκον – από το οποίο κατάγονται.
Με 2 δίσκους στο ενεργητικό τους, εκ των οποίων το ντεμπούτο κατέκτησε την θέση 13 στο Billboard Top Digital Albums chart, εμφανίσεις μαζί με τους Counting Crows και τους The Decemberists, οι Blind Pilot κρίνονται ικανότατοι να συνοδεύσουν τους Calexico στην Ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Ίσως να είναι το γεγονός ότι το 2008 περιόδευσαν από το Seattle έως το San Diego, μία απόσταση πάνω από 2 χιλιάδες χιλιόμετρα, με ποδήλατα!
Όπως και να έχει δε μένουν παρά κάτι παραπάνω από 15 ημέρες μέχρι να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την μοναδικότητα των Blind Pilot παρέα με τους λατρεμένους μας Calexico σε δύο συναυλίες που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες.

Σημεία προπώλησης Αθήνα: Ticket House (Πανεπιστημίου 42), Public (Σύνταγμα) και online στο www.ticketpro.gr

Σημεία προπώλησης Θεσ/νίκη: Ticket House (Μητροπόλεως 102) και online στο www.ticketarena.gr

Τιμές εισιτηρίων Αθήνα: 26€ προπώληση / 30€ ταμείο.
Τιμές εισιτηρίων Θεσ/νίκη: 25€ προπώληση / 30€ ταμείο.
Ώρες έναρξης: 21:00 (Αθήνα) & 22:00 (Θεσ/νίκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here