27/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Αποστόλης Ντόντος

Για μια ακόμη φορά η Ελληνική hip-hop σκηνή ενώνεται για ένα πραγματικά πολύ καλό και σημαντικό σκοπό…

Ο Αλέξανδρος είναι 28 ετών και λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα έφυγε εσπευσμένα για τη Γερμανία για να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε με την νόσο Wilson (δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος βέβαια για να σας εξηγήσω τι είναι αυτή η νόσος υπάρχει και η Wikipedia), η οικογένειά του έχει χάσει ήδη ένα παιδί από την ίδια ασθένεια και κινδύνεψαν να χάσουν και τον Αλέξανδρο (helpforalexandos.blogspot.com).

Η είσοδος της συναυλίας είναι συμβολικά 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του. Το live, αν μπορούμε να του δώσουμε ένα χαρακτήρα πέραν της οικονομικής ενίσχυσης, είναι σίγουρα μια γιορτή της μουσικής με οικοδεσπότη το hip-hop.

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 6 με πολλά dj sets και πραγματικά πάρα πολλούς mc’s. Περιμένουμε να στηρίξετε όλοι, αυτή τη προσπάθεια με την παρουσία σας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο 7Sins στα Εξάρχεια…

Συμμετέχοντες:
Taki Tsan , Mc Yinka , Neon , Εκπτωτος Αγιος (Αναφλεξη), JKone(Phase3) , AYΛΟΣ, Romson , Wrongface (A.Y.) , Dagobah system , Μέγας , Λάγνης , Unholy Union
Univers , Buffalo Bill , Kanonas, Supreme, Zer , Fyrdin Migdin , 6aria , Rmado, Outkast Exellence, Ntelirio , Smash hit , Intifada , Φραξια, OKX , Santaholic , EMP , Μουσικα Εθισμενος, Πνεύμα Αντιλογίας, D.R.E.A.M. team, Αντιψίθυρος + Glos32 (Ntemonte) , Armado, Killah P , Νέγρος του Μοριά , Show Respect , OZ , Cube, Productive, COR OVERRIPE , Zero to Hero , Mankind , Προσιτος, Slipt.

DJ SETS BY:
Dj Stigma, Dj Twelve, Dj Micro,Dj Bart, AlexKidOne

Ο λογαριασμός οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα της μεταμόσχευσης του Αλέξανδρου είναι ο παρακάτω:

Εθνική Τράπεζα: 623/601123-38
IBAN: GR9101106230000062360112338
BIC code: ΕΤΗΝGRAA
Όνομα: Δημήτρης Τζιαβάρας

29/1/2012

7Sins
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5 – Πλ. Κάνιγγος
Door open: 18.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here