6/4/2010
Χορηγός επικοινωνίαςwww.musiccorner.gr

Οι Αλχημιστές ξεκινούν, το 2001, από μια παρέα φίλων με κεντρική ιδέα το «πάντρεμα» διαφορετικών μουσικών στυλ και ακουσμάτων, αρχικά διασκευάζοντας γνωστά αγαπημένα τους τραγούδια και αργότερα δουλεύοντας σε δικές τους ιδέες.

Στα χρόνια «δράσης» τους το βιογραφικό τους είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και αξιόλογο. Έχουν συνεργαστεί σε συναυλίες με τα μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Β. Παπακωνσταντίνου, Π. Κατσιμίχας, Μ. Ξυδούς, Π. Θαλασσινός, Γλυκερία, Μπάμπης Στόκας, Θ. Μικρούτσικος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γ. Γιοκαρίνης και Δ. Τσακνής.

Το πρώτο τους cd κυκλοφορεί από την legend και είναι σε στίχους του Σταμάτη Μεσημέρι και μουσική των ίδιων και του Σταμάτη Μεσημέρη.  Ο δεύτερος δίσκος του αναμένεται τον επόμενο μήνα από την legend  και πάλι.

Οι Αλχημιστές έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

Για τις 3 πρώτες Παρασκευές του Απριλίου (9/16/23) οι μουσικές τους Αλχημείες θα μας χαρίσουν ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις στο ΡΥΘΜΟΣ stage.

ΡΥΘΜΟΣ stage
Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη
τηλ: 210.9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here