24/3/2014
www.musiccorner.gr

Η Ηeaven Music ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Warner Music, μια από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες παγκοσμίως.  Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποκτά τα δικαιώματα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του καταλόγου και των νέων κυκλοφοριών του ρεπερτορίου της Warner Music  για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Warner Music, το βασικό πρωταγωνιστή της Μουσικής Βιομηχανίας παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και του ρεπερτορίου της Warner  με το εγχώριο δίκτυο διανομής  και τη γνώση της Ελληνικής μουσικής σκηνής της Heaven, δημιουργεί ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη συγκεκριμένη αγορά».

 heaven_warner_music_2013_03_001

Mέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την Warner Music, η Heaven Music κάνει μια δυναμική είσοδο στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με κορυφαία labels που θα διανέμει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

H άμεση διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων με την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των ψηφιακών μέσων είναι στους άμεσους στόχους του Γιώργου Κυβέλλου, Γενικού Διευθυντή της Heaven Music που διαπραγματεύτηκε με επιτυχία τη συμφωνία με τη Warner.

Η Warner Music, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, μέσω των πιο αναγνωρισμένων δισκογραφικών labels που διαθέτει (Warner Bros, Atlantic, Electra, Asylum Parlophone, Rhino, Roadrunner, Warner Classics, κ.α ) έχει  κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση της διεθνούς μουσικής σκηνής, με έναν κατάλογο που αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο τίτλους. Στο δυναμικό της ανήκουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο μουσικό στερέωμα διεθνώς όπως οι: James Blunt, Michael Bublé, Coldplay, Dream Theater, Florida, Green Day, David Guetta, Linkin Park, Bruno Mars, Kylie Minogue, Muse, Sean Paul, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, κ.α. Ο κατάλογος της Warner Music περιλαμβάνει επίσης  θρυλικά ονόματα που έχουν κυριαρχήσει με την παρουσία τους τις τελευταίες δεκαετίες όπως οι: Shirley Bassey, David Bowie, Maria Callas, Chicago, Phil Collins, Deep Purple, Doors, Duran Duran, Eagles, Foreigner, Aretha Franklin, Iron Maiden, Madonna, Morrissey,  New Order, Pet Shop Boys, Pink Floyd, Prince, Chris Rea, REM, Simply Red, Rod Stewart, Jethro Tull, Tina Turner, Led Zeppelin, ZZ TOP, κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here