21/6/2013
www.musiccorner.gr

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γεμάτο φρεσκάδα, παλμό, ερωτική και παιχνιδιάρικη συνάμα διάθεση καταθέτει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος. Αναμειγνύοντας γοητευτικά rock και reggae φόρμες με έναν ελληνοκεντρικό χαρακτήρα και λόγο που συνδυάζει έξυπνες και απρόσμενες ρίμες με σκωπτική και ευρηματική ματιά φιλοδοξεί να κάνει τη «διαφορά».

cd_mosios_2013_06_01

Γνώστης της τέχνης του ο Λαρισαίος στην καταγωγή, αλλά μεγαλωμένος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, Μόσιος κατέχει σε βάθος τα μυστικά, τη μαγεία και ουσία των τραγουδιών. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε σπουδές κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στα Δημοτικά Ωδεία Νέας Ιωνίας και Βόλου. Στα 17 του απόσπασε Πανθεσσαλικό και Πανελλήνιο Βραβείο στους Μαθητικούς Μουσικούς Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας, στην κατηγορία του Ελαφρού Τραγουδιού. Παράλληλα συνέχισε τις σπουδές του στο ωδείο, πάνω στη Μουσική Τεχνολογία ενώ συμμετείχε σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικά σχήματα, παίζοντας τραγούδια του για πρώτη φορά στο κοινό, αλλά και στο τοπικό ραδιόφωνο. Ανήσυχος και  «κολλημένος» με το αντικείμενό του, μοιραία, άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Λίγο αργότερα, στα 18 του, εμφανίσθηκε σε διάφορες μουσικές σκηνές του Βόλου, καθώς και σε συναυλίες στα Δημοτικά Θέατρα της ευρύτερης περιοχής. Συμμετείχε επίσης με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας σαν τραγουδιστής και μουσικός, σε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Αμερική, Κύπρος, Πορτογαλία, Τουρκία κ.α.) καθώς και στο δεύτερο δίσκο της ορχήστρας με τίτλο «Δάκρυ Στο Γυαλί», σε παραγωγή του Γιώργου Νταλάρα. Δεν άργησε να έρθει και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια αρχή».

Σε όλα αυτά τα σπουδαία και τρανά του Απόστολου Μόσιου έρχεται να προστεθεί το «Θα τρελαθώ» που έχει όλα τα φόντα να ξετρελάνει με τη δροσιά και τη γλυκιά «τρέλα» του τους φίλους του καλού  τραγουδιού χαρίζοντας μια όαση δροσιάς σε ένα θερμό – σε όλα τα επίπεδα – καλοκαίρι. Αφεθείτε στο θρόισμά του…

Σε λίγες μέρες σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Κυκλοφορεί από το OGDOO MUSIC GROUP

Μουσική – Στίχοι: Απόστολος Μόσιος

Παίζουν και τραγουδούν οι μουσικοί: Απόστολος Τσιάρκας (πλήκτρα, programming) – Δημήτρης Νάσσιος (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά) – Κώστας Χαλάτσης (μπάσο) – Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα) – Σοφία Νάσσιου (φωνητικά) – Απόστολος Μόσιος (ηλεκτρική κιθάρα, kazoo, κρουστά)

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο Studio A440 στο Βόλο, με ηχολήπτη το Γιώργο Ζαγόρη και βοηθούς ηχολήπτες το Νίκο Δελήστάθη και τον Πέτρο Ζαγόρη.
Mastering: Πέτρος Σιακαβέλλας – D.P.H.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Φίλιππου Ρέτσιου και ο σχεδιασμός του Πάνου Παπαιωάννου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here