6/12/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η σειρά συναυλιών του θεάτρου Badminton ”Τα Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού” σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού προτείνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Στέλλα Γκρέκα, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:30μμ.

Μαγική, ευαίσθητη, νοσταλγική, μελαγχολική, η Στέλλα Γκρέκα, 91 χρόνων σήμερα, υπήρξε η μεγάλη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας.

gkreka_stella_2013_12_01

Μια φωνή μύθος που συνδέθηκε με τραγούδια λεπτού ρομαντισμού. Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Αττίκ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μενέλαος Θεοφανίδης, ο Τάκης Μωράκης, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Χρήστος Χαιρόπουλος κ.ά.

Τραγούδια όπως τα: «Πάμε στο άγνωστο», «Ήρθες σαν την άνοιξη», «Πού να ’σαι τώρα», «Είδα μάτια πολλά», «Χθες το βράδυ», «Τραγούδι της Μαρίνας», «Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες» κ.ά.

gkreka_stella_2013_12_04

Τα τραγούδια από το ρεπερτόριο της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, που αναδεικνύουν αισθαντικά ηχοχρώματα, θα αποδώσει η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με μαέστρο τον Παναγή Μπαρμπάτη και θα τραγουδήσουν οι: Καλλιόπη Βέττα, Μπάμπης Βελισσάριος, Ελένη Βουδουράκη, Άγγελος Παπαδημητρίου και η Στέλλα Γκρέκα.

gkreka_stella_2013_12_03

Συμμετέχουν χορευτές της ομάδας Pasion del Tango.

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης»

Τιμές εισιτηρίων
Α’ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Β’ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Γ’ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Δ’ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 20:30

Θέατρο BADMINTON

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here