4/9/2013
www.musiccorner.gr

Ο μοναδικός συνδυασμός φωνής και εγχόρδων γεννά έναν «επικίνδυνο» θησαυρό. Μετά το επιτυχημένο της άλμπουμ “Η Σβούρα και άλλες ιστορίες”, σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, η Βασιλική Καρακώστα με το τσέλο και το βιολί των «Δαιμόνων των Εγχόρδων», Κωνσταντίνου και Λυδίας Μπουντούνη, δημιούργησαν το άλμπουμ “The Dangerous Ones”.

Η ομάδα θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων αγαπημένων τραγουδιών της Βασιλικής Καρακώστα, και τα τραγούδια από το “The Dangerous Ones”, όπως το “Kαλάσνικοφ”, που έχει γίνει ήδη επιτυχία, τα “Νέα Παραμύθια”, όπου ελληνικός και αγγλικός στίχος συνυπάρχουν, και άλλα.

Μια δυνατή συνεργασία χωρίς προηγούμενο, καθώς η καθηλωτική φωνή της Βασιλικής συνοδεύεται αποκλειστικά και μοναδικά από τον δυνατό ήχο των χορδών για να δημιουργήσουν μία «Δύναμη της Φύσης», όπως έχουν αποκαλεστεί. Το αποτέλεσμα, ένας εκρηκτικός, πρωτόγονα φρέσκος ήχος, αξιοσημείωτα ξεχωριστός στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Μαζί τους εμφανίζονται και οι  “MELIOS BALKANA MAMA” που αποτελούν ένα από τα νέα ελληνικά συγκροτήματα που έχει ξεχωρίσει, ακολουθώντας ένα δρόμο διαφορετικό από την πεπατημένη. Επηρεασμένοι από διάφορα είδη μουσικής έχουν ένα δικό τους μουσικό στυλ, αφού έχουν ενσωματώσει τα παραπάνω στη βαλκανική μουσική με επιρροές από τον βαλκανικό ήχο των χάλκινων πνευστών, ο οποίος και αποτελεί τον ήχο-κατατεθέντα τους.

karakosta_2013_09

INFO:
«Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2013»
Πολιτιστικός χώρος Αμαλιείου, Κηφισίας 219, Μαρούσι
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ την ημέρα της συναυλίας
Προπώληση: Περίπτερο φεστιβάλ-πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (σταθμός ΗΣΑΠ), περίπτερο VIVA ATHENS MALL & Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here