Μάιος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Heaven με την κυκλοφορία  του νέου του- 3ου κατά σειρά  -album με τον τίτλο «Όλα στο κόκκινο».

Αφοσιωμένος στη μουσική –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημείωμά του«Η μουσική είναι ο έρωτάς μου, η ζωή μου όλη»-ο Γιώργος Παπαδόπουλος, στη νέα του δισκογραφική δουλειά, συνέθεσε και ερμηνεύει 13 υπέροχα τραγούδια, που αγαπάς από την πρώτη κιόλας ακρόαση.

Τους στίχους υπογράφουν ο Κυριάκος Ντούμος ( ο οποίος έγραψε τα περισσότερα τραγούδια του cd), ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Γιούλα Γεωργίου, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Ζήνων Ζιντίλης, ο Νικόλας Νικολάου, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγραψε στίχους σε 2 κομμάτια. 

Μία πρώτη απολαυστική γεύση των νέων τραγουδιών έχουμε ήδη πάρει: από την ομώνυμη επιτυχία του album «Όλα στο κόκκινο», την πρόσφατη επιτυχία «Απόψε δεν θα κοιμηθώ», το νέο του ραδιοφωνικό single «Εσύ δεν ξέρεις».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτήν την εποχή εμφανίζεται  με επιτυχία στο Posidonio μαζί με τον Πάνο Κιάμο, μας χαρίζει ένα cdόπου «Όλα είναι στο κόκκινο» …στο χρώμα της επιτυχίας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here