25/4/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

O Ρυθμός Stage παρουσιάζει τον Λεωνίδα Καγιάφα την Τετάρτη 30 Απριλίου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μαζί με την μπάντα του θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Ρυθμού και θα μας ερμηνεύσει ένα κράμα μελωδιών από Κίτρινα ποδήλατα και Χρήστο Δάντη μέχρι Aerosmith και Muse! Φυσικά θα μας παρουσιάσει και τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Μαζί του οι Purple Rain.

kagiafas_afisa_2014_04_01

Τετάρτη 30 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΓΙΑΦΑΣ:
Γεννημένος στο Βόλο ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τη Μάρθα Φριτζίλα, τον Ζαχαρία Καρούνη, τη Χαρά Κεφαλά και με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και στη σύνθεση κομματιών. Γνωρίζει να παίζει αρκετά όργανα μεταξύ άλλων όπως πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο, μπουζούκι και τζουρά.

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το 1ο single με τίτλο ”Και πάλι εδώ ξανά” σε μουσική και στίχους του ιδίου. Αρχές Νοέμβρη του 2012 κυκλοφόρησε το 2ο single με τίτλο ”Μαζί” σε στίχους του ιδίου και μουσική του Γιάννη Κώνστα. Τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησε το 3ο κατά σειρά προσωπικό του single με τίτλο “Αληθινά” σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Αυτή τη περίοδο τελειώνει το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here