9/11/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Νίκος Ζώτος
www.musiccorner.gr

Την απονομή του πλατινένιου της δίσκου «Γύρω από τ’ όνειρο», γιόρτασε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου η Έλενα Παπαρίζου μαζί με φίλους, συνεργάτες αλλά και πάρα πολλούς fans της που είχαν έρθει να τη δουν! Η απονομή έλαβε χώρα στο Mall με αφορμή τα εγκαίνια του καινούριου δισκοπωλείου Metropolis, που άνοιξε τις πύλες του εκεί πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Στις 4, 5 και 6 του μηνός πραγματοποιήθηκαν διάφορα happenings στο συγκεκριμένο χώρο με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το «παρών» και η απονομή της Έλενας Παπαρίζου ήταν η εκδήλωση που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό αυτό τριήμερο. Το Music Corner σας μεταφέρει …«χαρτί και καλαμάρι» όλα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ!

Ο κόσμος, όπως ήταν λογικό, είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίς. Λίγο μετά τις 8 ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Music(στην οποία ανήκει η Έλενα Παπαρίζου) κύριος Γιαρμενίτης πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε όλους όσους δημιούργησαν και βοήθησαν στο να γίνει μεγάλη επιτυχία ο συγκεκριμένος δίσκος.

Έπειτα ο κύριος Γιαρμενίτης κάλεσε πάνω στη σκηνή την αγαπημένη τραγουδίστρια, προκαλώντας έτσι πανδαιμόνιο στο κοινό που βρισκόταν ακριβώς από κάτω! Η Έλενα, εμφανίστηκε πολύ απλά ντυμένη και μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα και …ουρλιαχτά, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε απόψε όλοι εδώ, αυτό  που έχετε διοργανώσει σήμερα είναι κάτι το απίστευτο! Είστε υπέροχοι, με συγκινείτε πάρα πολύ!»… Ο κόσμος αρχίζει να φωνάζει ρυθμικά τ’ όνομά της! Ο κ. Γιαρμενίτης πήρε πάλι το λόγο και είπε «Με την Έλενα κάνουμε πάντα πλατινένιους δίσκους και δε ζούμε “γύρω απ’ το όνειρο” μαζί της, αλλά ζούμε μέσα στο όνειρο. Ο δίσκος αυτός, πρέπει να πούμε, ότι πούλησε πάνω από 160.000 αντίτυπα»!

Ύστερα από ελάχιστα λεπτά, ο κ. Γιαρμενίτης απένειμε στην Έλενα τον πλατινένιο της δίσκο, υπό τους ήχους των τραγουδιών που περιέχονται στο άλμπουμ. Η απονομή συνεχίστηκε με την παραλαβή των πλατινένιων δίσκων από τους δημιουργούς του δίσκου (όσων τουλάχιστον βρίσκονταν εκεί), όπως είναι ο Γιάννης Δόξας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Νίκη Παπαθεοχάρη και η Βάλια Καλατζή. Οι υπόλοιποι έλειπαν είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω ασθένειας, όπως μας ενημέρωσε η ίδια η  Έλενα και είπε ότι θα τους παραδώσει εκείνη τα βραβεία τους τις επόμενες μέρες. Ευχαρίστησε τους πάντες που συνεργάστηκαν μαζί της στο «Γύρω απ’ το όνειρο», δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που έχει στη δουλειά αυτή και συνεργάτες από τη δεύτερη πατρίδα της τη Σουηδία. Και φυσικά, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» πήγε στους θαυμαστές της για τη στήριξη και την αγάπη που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Η βραδιά έκλεισε με τον ομορφότερο τρόπο… Ύστερα από απαίτηση του κοινού, τραγούδησε acapella το ρεφρέν από το τραγούδι «Γύρνα με στο χθες», το οποίο περιέχεται στον δίσκο της και είναι το καινούριο single που ακούγεται τελευταία σε όλα τα ραδιόφωνα. Φυσικά, το κοινό μετά την ερμηνεία της, ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα και συνέχισε να την αποθεώνει μέχρι και την ώρα που αποχώρησε από το εμπορικό κέντρο.

Πάντα τέτοια Έλενα!!!!!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστουμε πολυ για το αποκλειστικο ρεπορταζ.Θεα η Ελενα!!

  2. kala poli prototipo oti fonazane oloi to onoma tis 😛 afou einai i kaliteri ti na leme.kai marese to ntysimo tis. vlepoume kai sta vraveia mad pos dinoun tous tragoudistes… 8eaaa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here