9/6/2010
www.musiccorner.gr

Ο επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιώργος Καπνίσης, “σμιλευμένος” στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) με τη συντροφιά της ερμηνεύτριας Αλκμήνης Χατζηνάσιου στήνουν χορό και σας παρουσιάζουν την … “Κυρά του Χορού”!

Ένα μουσικό ταξίδι έκπληξη μέσα στα λημέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, ένας χορός ένα πάρτυ που δε θα αφήσει κανένα να αναπαυτεί στην καρέκλα του.

Ένα πρόγραμμα με την σφραγίδα επιτυχίας του Γιώργου και της Αλκμήνης με τραγούδια που ξεκινούν από την ανέμελη Ελλάδα του ’80 μέχρι τα σημερινά αγχωτικά κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, με έκπληξη τα τραγούδια από το νέο δίσκο του Γιώργου Καπνίση με τίτλο «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ».

Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των Μουσικών Αγώνων της Κέρκυρας όπου θα διαγωνιστεί τον Αύγουστο μαζί με τα άλλα εννιά κομμάτια του τελικού.

Τα παιδιά δε το βάζουν όμως κάτω… με μουσική, κέφι και χορό θα μας δείξουν τον τρόπο, θα μας πουν το ποίημα και θα ταρακουνήσουν τη σκέψη μας αυτές τις δύο Πέμπτες.

Δε θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά από δίπλα τους οι χαίροντες μεγάλο κύρος μουσικοί:

Δημήτρης Νίτης – Κιθάρα
Νίκος Βαλλιανάτος – Μπάσο
Παναγιώτης Νάκος – Πλήκτρα
Βλαδίμηρος Πέτσας – Τύμπανα

Γιώργος Καπνίσης και Αλκμήνη Χατζηνάσιου, σας περιμένουν λοιπόν όλους ανεξαιρέτως την Παρασκευή 11 Ιουνίου στη σκηνή της BOITE για να σας φτάσουν ψηλά στον αέρα …στις ακτές του ουρανού…!

BOITE
ΘΕΟΔΑΜΑΝΤΟΣ 29, ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΤΗΛ. 210.7472888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here