26/7/2012
www.musiccorner.gr

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φλυγόνιον, ο Ορφέας Περίδης πήρε τη σκυτάλη από το Γιάννη Κότσιρα και χάρισε στον κόσμο μία βραδιά με τα τραγούδια αγαπημένα με τη συνοδεία της κιθάρας του και των εξαίρετων μουσικών του.

Ζεστός με  το πολυπληθές κοινό, που τον παρακολουθούσε συγκεντρωμένο να τον συνοδευει στα τραγούδια που επέλεξε για το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα, ο Περίδης άφησε μία γλυκιά αίσθηση στον κόσμο που ήρθε από όλη την περιοχή της Βοιωτίας αλλά και της Αττικής για να τον απολαύσει και να συνδυάσει φύση με τέχνη για μια ακόμη φορά στο πανέμορφο αίθριο του Ξενώνα Φλυγόνιον.

Παρουσίασε ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (”Φωτοβολίδα”, ”Φεύγω”, ”Ζηλεύει η νύχτα”, ”Αμερικάνικα”, ”Τα Μέγαρα”, ”Αχ να σε δω”, ”Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, ”Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Σειρά έχει η Παρουσίαση του βιβλίου «Το Παραμύθι της Βροχής» της Τέσυς Μπάιλα τη Κυριακή 29 Ιουλίου και τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η Θεατρική Παράσταση που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία τον χειμώνα στην Αθήνα «Δεν Βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» με τον Θανάση Βισκαδουράκη και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς.

Στο μουσικό μέρος η συνέχεια ανήκει στον τραγουδοποιό Δημήτρη Ζερβουδάκη, ο οποίος ανεβαίνει επί σκηνής στις 3 Αυγούστου για να μας παρουσιάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, έχοντας μαζί του μία 8μελή μπάντα.

Δημήτρης Ζερβουδάκης – Σοφία Γεωργαντζή
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
Ώρα έναρξης 9:00μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία του Ορφέα Περίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here