9/5/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Κορίνα Λεγάκη έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Χορός με τη βροχή», συνεργασίες με καλλιτέχνες κυρίως της γενιάς της όπως το συγκρότημα Αρμός, τον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, τον τραγουδοποιό Μάνο Παπαδάκη κ.ά. και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, κέντρα πολιτισμού και αρχαιολογικούς χώρους από την Κρήτη έως τη Θεσσαλονίκη, έρχεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Πυρήνας  για να μας παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Με την ερμηνεία της  θα μας ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου με σταθμούς σε συνθέσεις των Kurt Weill, Nicola Piovanni, Astor Piazzolla, Dimitri Tiomkin κ.ά. και με τελικό σταθμό την Ελλάδα και τις συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ξυδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον λόγο της Σαπφούς, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου κ. ά. Θα παρουσιαστούν επίσης συνθέσεις από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο αλλά και τα νέα της τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Μαραμή και στίχους Μιχάλη Γκανά.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της αυτό, το συγκρότημα Outward Bound (Γιάννης Ηλιάκης – τύμπανα, Δημήτρης Νεονάκης – κιθάρα, Αντώνης Τσικανδηλάκης – πιάνο), των οποίων ο τελευταίος δίσκος «The path» ήταν στους 10 προτεινόμενους νέους δίσκους σ’ ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά στο χώρο της μουσικής, το «New York City Jazz Record».

Μαζί τους και ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί ενώ συμμετέχει φιλικά  ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής.

Πέμπτες  10  & 17 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 8 €

ΠΥΡΗΝΑΣ
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here