13/5/2014
www.musiccorner.gr

Η Ελευθερία Ελευθερίου κυκλοφορεί σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, το νέο τραγούδι «ΓΙΑ ΣΕΝΑ» μαζί με ένα καλοκαιρινό video clip-δώρο για τους θαυμαστές της!

eleftheriou_vc_2014_05_01

Τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη 2 Απριλίου στην πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης και το πάρτι με το οποίο κορυφώνεται το video clip διοργανώθηκε στην πισίνα ιδιωτικής κατοικίας στη Βάρη. Κάτω από τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Δέδε, η όμορφη και γλυκιά τραγουδίστρια, χάρη σε ένα «θαύμα», ζει το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο με πρωταγωνίστρια την ίδια και την σέξι παρέα της από αγόρια και κορίτσια δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης, φορώντας μαγιό! Στο τέλος, όλοι μαζί καταλήγουν να χορεύουν σε ένα φανταστικό πάρτι με πολλή ενέργεια!!!

eleftheriou_vc_2014_05_08

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το αισθησιακό τραγούδι-πρόταση «για σένα» από τον παραγωγό των τεράστιων dance επιτυχιών, τον γνωστό Claydee Lupa, εγκαινιάζει το καλοκαίρι που δεν έρχεται …ΕΦΤΑΣΕ!

Το single «για σένα» (Μουσική: Claydee Lupa, Teddy E – Στίχοι: Lyrics: Jay, Gabriel Russel) κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here