12/2/2014
www.musiccorner.gr

Σας παρουσιάζουμε το νέο τραγούδι της Ελπίδας Δημητρίου με τίτλο Άρωμα Φιλιού, μια όμορφη μπαλάντα που σε ταξιδεύει, σε στίχους του Αντώνη Παππά και σε μουσική-ενορχήστρωση της ιδίας.

Η Ελπίδα Δημητρίου είναι μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια που μέσα από το πρώτο της cd με τίτλο «ΞΑΦΝΙΚΑ» το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2009, παρουσίασε τον δικό της φρέσκο ήχο αφού η ίδια έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε 8 τραγούδια. Το cd περιέχει επίσης δύο μεγάλες διασκευές, το I donʼt wanna know του Mario Winans, με ελληνικό στίχο, τον οποίο έγραψε η Ελπίδα Δημητρίου και το Lost in the night του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος.

dimitriou_elpida_2014_02_01

Ένα cd έκπληξη, από το οποίο ξεχώρισαν τα εξής τραγούδια: Tο ομότιτλο Ξαφνικά, το Πρώτη μου φορά, που είναι ντουέτο με τον Θάνο Καλλίρη, το Η μοναξιά δεν μου πάει, το Lost in the night και το Αγάπη Δυνατή, το οποίο φιγούραρε για πολύ καιρό σε πολλά top 10, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το καινούργιο της τραγούδι, με τίτλο Άρωμα Φιλιού, κυκλοφορεί σε μορφή digital στο διαδίκτυο και μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το Official Video Clip του κομματιού, σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Μπουσούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here