6/5/14
Γράφει η Ρόζα Βασιλάτου
Φωτογράφηση: Μάριος Γκούβας
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 2 Μαΐου βρεθήκαμε στο γνώριμο μαγαζί Floral στα Εξάρχεια για να παρακολουθήσουμε ένα ατμοσφαιρικό live από την Dusk που εμφανίστηκε σε ένα full band set με guest τους Στάθη Δράκο από τους Minor Project και την Εστερίνα από τους Rsn & Esterina.

dusk_live_2014_05_10

Ήμασταν εκεί από τις 10 και γύρω στις 11.20 η Dusk μαζί με τη μπάντα της (Κωνσταντίνος Κιλάζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα, Αντώνης Τσιάπαλης στο μπάσο, Κωνσταντίνος Ζέρβας στα ντραμς και Matina sous peau στο βιολί, τα synth και το ukele) ανέβηκε στη σκηνή ξεκινώντας με ένα κομμάτι από τον καινούριο της δίσκο “The Debut Of Crossing The Lines” με τον τίτλο Eve”!

Σύντομα ο χώρος γέμισε από τους υποστηρικτές της και έπειτα από κάθε κομμάτι δεχόταν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Η παρουσίαση του δίσκου στέφθηκε με επιτυχία, καθώς τα κομμάτια “Fire”, “What Are The Chances” και Snake Behind My Back” διαδέχτηκαν διασκευές όπως Wicked Games”, Your Rocky Spine” σε πιο folk ρυθμούς και “Small Town Boy”.

dusk_live_2014_05_03

Φυσικά οι guests δώσανε το κάτι extra στην βραδιά με τον Στάθη Δράκο να ερμηνεύει μαζί με τη Dusk το κομμάτι Postcards From Italy” από τον αγαπημένο Beirut. Λίγο αργότερα η Εστερίνα θα συνδράμει, με μια ακόμη επιτυχημένη της εμφάνιση, κάνοντας ένα απίστευτα καλό mush up ανάμεσα στα κομμάτια Your Ghost” και “Remember Me” με τη Dusk.

Όσο αγαπητό σήμα κατατεθέν και να είναι το Floral, και όσο και να ενδείκνυται για παρεΐστικα live, αφενός ο χώρος δεν ήταν αρκετά μεγάλος για να υποστηρίξει μια μπάντα πολλών ατόμων και αφετέρου ο κακός ήχος έριξε πολύ όλο το live με αποτέλεσμα να μην δώσει την καλύτερη ποιότητα στο κοινό.

dusk_live_2014_05_07

Παρ’όλ’αυτά, ο κόσμος φάνηκε να πέρασε καλά και να ευχαριστήθηκε τη μουσική που ήρθε για να ακούσει. Άλλωστε η Matina sous peau με τις εναλλαγές της στα μουσικά όργανα έδωσε στον ήχο το vibe που χρειαζόταν για να αναδειχθεί.

Αναμένουμε την επόμενη εμφάνιση!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live…

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here