19/3/2013
www.musiccorner.gr

Η Αναστασία Μουτσάτσου και η μαγευτική φωνή της θα μας ταξιδέψουν μαζί με τον «Ατομικό Πορτολάνο» του Γιάννη Μίχα σε ένα μοναδικό live στην Gallery Titanium την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21.00.

Λίγα λόγια για την έκθεση:
Μια νέα έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ατομικός Πορτολάνος» παρουσιάζει ο Γιάννης Μίχας στην Gallery Titanium.

Στην έκθεση ο Γιάννης Μίχας χαρτογραφεί το αποτέλεσμα των νέων εικαστικών του αναζητήσεων με πυξίδα την παραδοσιακή σχέση του Έλληνα με τη θάλασσα.

Επιβλητικοί όγκοι, βάρκες, που συνδιαλέγονται με Αιγαιοπελαγίτικα τοπία και παραδοσιακούς κυκλαδίτικους οικισμούς, το μεγαλύτερο τμήμα της θεματικής του που αποτελεί τον προσωπικό του στίγμα της πορείας του στον χάρτη της τέχνης.

Με την δουλειά του ο Γ.Μίχας επιχειρεί ένα εικαστικό διάλογο του φωτός, της διάθλασης και των αντανακλάσεων. Στα έργα του υπάρχει ονειρική διάθλαση – κυβισμός με ελευθερία σχήματος και χρώματος.

Τα Σχήματα (κύβοι, τρίγωνα, καμπύλες, ρόμβοι) αλληλοεπικαλυπτόμενα, διάφανα, δημιουργούν την αίσθηση του ονείρου.

Ο Γιάννης Μίχας παράλληλα με την πολιτική, υπηρετεί τη ζωγραφική τέχνη με πάθος και αφοσίωση εδώ και αρκετά χρόνια.

Όντας ναυπηγός στο επάγγελμα, το οποίο άσκησε επί σειρά ετών, είναι δεμένος αναπόσπαστα με τον κόσμο της θάλασσας και των πλοίων, τη φυσική και μεταφυσική τους αύρα. Γι΄ αυτό και τα περισσότερα έργα του πηγάζουν από τη συγκεκριμένη βιωματική του σχέση.

Η Έκθεση είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 27 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου 2013. Τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 8μ.μ.

Gallery “Titanium’’
Βασιλέως Κωνσταντίνου 44 – Αθήνα

Τρίτη έως Παρασκευή 18:00-22:00
Σάββατο & Κυριακή 11:00-15:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here