7/5/2014
www.musiccorner.gr

Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, σε μια ιδιαίτερη, προσωπική συναυλία.

Η Γιώτα Νέγκα, με τη συνοδεία του Ντίνου Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, εμφανίζεται την Τετάρτη 14 Μαϊου στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η Γιώτα Νέγκα μας καθήλωσε με τη φωνή της ήδη από το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε. Το single του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου “Με τα μάτια κλειστά” που περιείχε και το ομότιτλο τραγούδι, έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε όλοι μία συναρπαστική φωνή με υπέροχο ηχόχρωμα και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα θεωρείται ήδη μία σπουδαία, αγαπημένη ερμηνεύτρια.

negka_2014_05

Αυτό τον καιρό, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, όπου παρουσίασε το νέο της άλμπουμ «Καινούριο Φιλί» που μόλις κυκλοφόρησε, η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει σε επιλεγμένες σκηνές στην Ελλάδα μία προσωπική συναυλία, μία παλέτα αγαπημένων τραγουδιών με αποχρώσεις από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Από τη μπαλάντα έως το κλασικό λαϊκό και από τα καινούρια τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και τους σύγχρονους τραγουδοποιούς έως τα παραδοσιακά ακούσματα, η απόσταση μικραίνει με την παρουσία μιας φωνής που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο.

Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου
Πεντζερίδη 3,  Άγιος Στέφανος
Πληροφορίες στο τηλ. 6945 153031

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Διοργάνωση: Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Διονύσου “Ο ΘΕΣΠΙΣ”

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here