15/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

“…γεμάτη δώρα και φιλιά” από έναν θριαμβευτικό χειμώνα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το τρίτο studio album της βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Οι εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου ήταν ένα σερί Σαββατιάτικων sold out που την ανάγκασαν να προσθέσει εμφανίσεις στις ήδη προγραμματισμένες και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς. Τα καινούρια της τραγούδια έγιναν το soundtrack του φετινού χειμώνα και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Και “τώρα ειδικά μέσα στην κρίση”, το καινούριο σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “μέσ’ την άγρια μπόρα” έγινε χρυσό πραγματοποιώντας πωλήσεις που δύσκολα πια βλέπουμε στη δισκογραφία.Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

zouganeli_afisa_geniki_2013_07_01

Με ένα πρόγραμμα που “η καρδιά το ξέρει, η ψυχή το θέλει και το μυαλό συμφωνεί”, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετακομίζει ανά την Ελλάδα. Με τα πιο αγαπημένα της δηλαδή. Με τα τραγούδια του καινούριου της album “Μετακόμιση τώρα”, με όσα έχουμε αγαπήσει από τις δύο προηγούμενες δουλειές της, αλλά και όσα έχει αγαπήσει κι εκείνη από την ελληνική και ξένη δισκογραφία. Και επειδή μετακόμιση δεν κάνεις ποτέ χωρίς βοήθεια, η Ελεωνόρα σε αυτήν την περιοδεία θα έχει στο πλευρό της, τους φίλους της μουσικούς: Ευριπίδη Ζεμενίδηκιθάρα – τραγούδι, Βαγγέλη Στεφανόπουλο – πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο – τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο – Μπάσο, Νίκο Πασσαλίδη – Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη “πατάει γκάζι, μόνο γκάζι, τέρμα γκάζι…” στο συναυλιακό καλοκαίρι…

Ακολουθεί το πρόγραμμα των συναυλιών το οποίο θα ανανεώνεται συχνά:

ΙΟΥΛΙΟΣ
16/7 ΤΡΙΤΗ — ΤΡΙΚΑΛΑ, ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
17/7 ΤΕΤΑΡΤΗ — ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ, ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ
20/7 ΣΑΒΒΑΤΟ — ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, RIVIERA BEACH BAR
25/7  ΠΕΜΠΤΗ — ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ
27/7 ΣΑΒΒΑΤΟ — ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
29/7 ΔΕΥΤΕΡΑ — ΣΗΤΕΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
3Ο/7 ΤΡΙΤΗ — ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1/8 ΠΕΜΠΤΗ — ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
2/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ — ΛΕΥΚΑΔΑ, K BEACH BAR
3/8 ΣΑΒΒΑΤΟ — ΚΟΝΙΤΣΑ
6/8  ΤΡΙΤΗ — ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ
9/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ — ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ – 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ
11/8  ΚΥΡΙΑΚΗ — ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ
13/8 ΤΡΙΤΗ — ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ
16/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ — ΣΥΡΟΣ, ΝΤΑΜΑΡΙ
30/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ — ΠΑΤΡΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3/9 ΤΡΙΤΗ — ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
4/9 ΤΕΤΑΡΤΗ — ΡΟΔΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here