24/1/2013
www.musiccorner.gr

Η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα, η οποία μετράει ήδη στο ενεργητικό της 2 προσωπικούς δίσκους (Καλημέρα, Ιστορίες) και αρκετές συμμετοχές, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον Δημήτρη Καρρά, με τον οποίο τραγούδησαν το γνωστό σε όλους “Έτσι οι μέρες περνούν”. Ο Δημήτρης Καρράς βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο με πολλαπλές ιδιότητες όπως εκείνες του συνθέτη, παραγωγού και τραγουδιστή.

Με βάση τα καλά τραγούδια και την κοινή αισθητική, δυο νέα παιδιά τους συντροφεύουν σε αυτό το καλλιτεχνικό ταξίδι. Ο νέος επίσης τραγουδοποιός Νίκος Γύρας και η εξαιρετική μουσικός Σταυρούλα Σπανού, συμπληρώνουν αυτή την καλλιτεχνική παρέα η οποία ξεκινά τη χειμερινή περιοδεία της στην Ελλάδα.

Η Μαρία Λούκα κυκλοφόρησε πρόσφατα δυο νέα τραγούδια σε δική της σύνθεση, μέσα στο διαδίκτυο, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρει στο κοινό της όσο γίνεται πιο οικονομικά την μουσική της και να βρίσκεται σε άμεση επαφή με το ακροατήριο μέσω της τεχνολογίας. Πάντα όμως με γνώμονα το αίσθημα δημιουργεί και αυτή τη φορά μια μουσική παράσταση που αξίζει να ακούσουμε. Γιατί …την ιστορία τη γράφουν οι παρέες!

Eπόμενοι σταθμοί:
26/1 Κύθηρα ”Αστικόν”
1/2 Σητεία ”Black Hole”
2/2 Ηράκλειο ”Ιτάρ”
14/2 Λαμία ”Κοζα Νόστρα”
15/2 Τρίκαλα ”Κεντρική Πλατεία”
7/3 Θεσ/κη ”Καφωδείο Ελληνικό”
8/3 Κομοτηνή ”Καφέ Αλάβαστρον”

και συνεχίζεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here