4/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Μελίνα Κανά επιστρέφει στo αγαπημένο της στέκι, μετά από ένα καλοκαίρι που την ταξίδεψε σε πολλούς σταθμούς της χώρας και την ανανέωσε.

Από το Σάββατο 13/10, και για τέσσερα Σάββατα θα μας υποδέχεται στη μουσική σκηνή Αυλαία για να μας παρουσιάσει ένα καινούριο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει αγαπημένες επιτυχίες της, μαζί με τη φρέσκια προσθήκη των μουσικών καλεσμένων της, που είναι κάποιοι από τους πιο ταλαντούχους και περισσότερα υποσχόμενους δημιουργούς της νέας γενιάς.

Οι βραδιές θα είναι ζεστές και παρεΐστικες. Τραγούδια όπως τα Αερικό, Μεταξωτά, Μιλώ για Σένα, Βάλε Κρασί και άλλες αξέχαστες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει οι συνεργασίες της Μελίνας Κανά, με τους Θανάση Παπακωσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Παντελή Θαλασσινό και πολλούς άλλους σημαντικούς δημιουργούς, θα συνοδεύονται από τα μουσικά ανταμώματα επί σκηνής, με τους διαφορετικούς κάθε Σάββατο καλεσμένους της. Η σύμπραξη με τον κάθε δημιουργό θα είναι και μία ξεχωριστή πορεία αφού ο καθένας τους φέρει τα δικά του μουσικά βιώματα. Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι της είναι:

Σάββατο, 13/10: Μάρθα Μαυροειδή
Σάββατο, 20/10: Κατερίνα Παλαιοθόδωρου
Σάββατο, 27/10: Γιώργης Μανωλάκης
Σάββατο, 3/11: Ευτυχία Μητρίτσα

Τα μουσικά αυτά ανταμώματα θα συντροφεύουν οι δύο κορυφαίοι και σταθεροί μουσικοί σύντροφοι της Μελίνας, οι Νίκος Μέρμιγκας στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο και κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Σας περιμένουμε στην Αυλαία για να απολαύσετε βραδιές ακρόασης, συμμετοχής και αυτοσχεδιασμού από ένα δεμένο μουσικό σχήμα, με τη φρέσκια προσθήκη των νέων δημιουργών και την αυθεντική ερμηνεία της Μελίνας Κανά.

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με ποτό)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
210.3474074

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here