4/6/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μια Ελληνίδα του κόσμου, ένα κορίτσι δικό μας, μια μεσόφωνος διεθνούς φήμης. Έχεις αμέτρητες επιλογές για να περιγράψεις την Αλεξάνδρα Γκράβας.

Μια φωνή που θα σας ταξιδέψει από χώρα σε χώρα με τραγούδια ξένων συνθετών και βέβαια Eλλήνων. Τραγούδια πού θα γνωρίσουμε ή πού θα ανακαλύψουμε ξανά μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Αλεξάνδρας. Αξίζει κάποιος να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη όνειρα και αναμνήσεις με τη συνοδεία σπουδαίων μουσικών από τη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, την Τετάρτη 2 Ιουλιου.

Special guests της βραδιάς θα είναι ο εξαιρετικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης και οΓιάννης Παπαμιχαήλ, που θα συντροφεύσουν την Αλεξάνδρα σε σπουδαία τραγούδια.

alexandra_gravas_afisa_2014_07

 

Η διεθνούς φήμης Μέτζοσοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, γεννημένη στη Γερμανία και με κατοικία στη Βιέννη, έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες τού κόσμου, όπως Γερμανία, μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρος, Μαλαισία, Η.Π.Α., Καναδάς, Ιαπωνία, Χιλή, Bραζιλια, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ.

Με την Ελλάδα πάντα στήν καρδιά της, στις συναυλίες της ανα τον κόσμο, αφιερώνει πάντα ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην ελληνική μουσική δημιουργία. Εμφανίσθηκε επίσης πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, σε συμφωνικές συναυλίες του, στη Γερμανία και την Αγγλία.

Πρόσφατα κυκλοφόρισε καί το CD “RAVEN CARNEVAL” του Μίκη Θεοδωράκη με την Αλεξάνδρα Γκράβας ως βασική ερμηνεύτρια, όπως και η πρώτη τις δισκογραφική συνεργασία με τον Μιμή Πλέσσα.

Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθειά το κοινό, τους μουσικολόγους και τούς μουσικοκριτικούς οι οποίοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό γιά τις ερμηνείες της.

Το σμαραγδένιο νησί είναι στην καρδιά της, καθώς έχει αναπτύξει δεσμούς με τη Ρόδο και τους ανθρώπους εκεί. Με πολλή χαρά και ανυπομονησία, η Αλεξάνδρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις 2 Ιουλίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου στο κάστρο της Παλιάς Πόλης.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΡΟΔΟΣ

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here