23/10/2013
www.musiccorner.gr

Μέσα από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Πόλη των αρωμάτων, μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ».

Ένα ταξίδι μέσα από το soundtrack της ταινίας που θα παρουσιαστεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ολόκληρο στο Παλλάς σε 2 μοναδικές παραστάσεις, τη Δευτέρα 18 & την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

Μουσικά συμπράττουν η Athens Academica, ένα μουσικό σύνολo 15 εγχόρδων και 6 σολίστες: οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο, Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν, Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσο, Γιώργος Κοντογιάννης – κιθάρα/μπουζούκι και ο Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι.

rempoutsika_2013_10_01

Συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου & η Dilec Koc που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά τα τραγούδια «Στα λιμάνια» και «Bacharat» αντίστοιχα, στην αυθεντική ηχογράφηση.

Η μουσική θα ταξιδέψει μέσα στις εικόνες, στο άρωμα της Πόλης, στα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, στη νοσταλγία του Ελληνισμού, στο μπαχάρι και την κανέλλα χαρίζοντας μία γλυκόπικρη γεύση στα Λιμάνια που πάντα αναζητούμε.

10 χρόνια μετά…

Η «Πολίτικη Κουζίνα», μέσα από τις ιδιαίτερες μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μας προσκαλεί ξανά σε μια περιπλάνηση σχεδόν απόκοσμη και μας προκαλεί το συναίσθημα της αναπόλησης και της συγκίνησης της ελληνικότητας που πάντα γυρεύει τον δικό της Σταθμό μέσα από την Επιστροφή.

Συντελεστές παράστασης:
Ήχος: Νίκος Βεκύρης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Διεύθυνση παραγωγής: Ερωφίλη Γκόνου
Βοηθός παραγωγής: Μελίνα Μπομποτά
Σκηνοθεσία: Ελευθερία Ντεκώ – Ραχήλ Καλαντζοπούλου

Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων – Cantini

Παραστάσεις:
Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€, 50€
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ (από το ταμείο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here