18/2/2014
www.musiccorner.gr

Οι Sessions δημιουργήθηκαν στην Θεσ/νίκη τον Ιούλιο του 2007 από τον Δημήτρη Ματζίρη με αφορμή μια συναυλία στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μούδρου(Λήμνος) τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Την αρχική σύνθεση την αποτελούσαν οι Δημήτρης Ματζιρης (κιθάρα-φωνή), Γιάννης Ευσταθιάδης (synth), Βαγγέλης Τουλουμτζίδης (μπάσο-φωνητικά) και Νάσος Παπαδόπουλος (τύμπανα).

Η σύνθεση άλλαξε αρκετές φορές, έχοντας πάντα ως κεντρικό πυρήνα τον Δ.Ματζίρη, με σημαντικές αλλαγές τη συμμετοχή του Γιώργου Τσουμαρίδη (synth, Ιουλ.’08-Ιουλ.’09), του Νικου Αθανασιάδη (τύμπανα, Ιαν.’09-Ιουλ.’09), του Ανέστη Λαδά (μπάσο-φωνητικά) και του Θέμη Μπασδέκη (ακ.κιθάρα-φωνή, Ιουν.’09-Αυγ.’12).
Απο τον Δεκ. του ’12 το σχήμα αποτελείται από τους Δημήτρη Ματζίρη (κιθάρα-φωνή), Δήμητρα Σιδεριδου (synth-φωνή), Ανέστη Λαδά (μπάσο-φωνητικά), Κώστα Βερβίτη (τύμπανα),τον Απρίλιο του ’13 ομως, μη μπορώντας να ακολουθήσει τον πρόγραμμα των Sessions, ο Κώστας Βερβίτης αποχωρεί (μετά απο 3 χρονια συνεχούς παρουσίας) και την θέση του παίρνει ο Παύλος Θεοδωράκης.

cd_sessions_2014

Οι Sessions έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από 100 συναυλίες κυρίως στη Θεσ/νίκη αλλα και σε αρκετές πόλεις της Β.Ελλάδας (Βέροια,Κοζάνη κτλ.).

Παράλληλα από το 2011 ηχογράφησαν και τα πρώτα κομμάτια τους.

Τα τρία αυτά τραγούδια κυκλοφορούν από την FM Records σε digital single!

Tracklisting:
1. Για πάντα
Μουσική, Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ματζίρης / Στίχοι: Μακρίνα Σαββίδου
2. Η δική μου αγκαλιά
Μουσική, Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ματζίρης / Στίχοι: Σοφία Κεχαγιά
3. Βροχή
Μουσική, Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ματζίρης / Στίχοι: Κωνσταντίνος Μπασούρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here