23/12/2011
www.musiccorner.gr

H πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Βελιγράδι, ήταν μια μεγάλη έκπληξη και ένα συναυλιακό γεγονός για την πόλη – πρωτεύουσα της Σερβίας. Περισσότεροι από 4.000 φίλοι της μουσικής, στην πλειονότητά τους Σέρβοι και πολύ λιγότεροι Έλληνες (10%), βρέθηκαν στο στάδιο Beograd Arena το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου για να δουν και να ακούσουν ζωντανά τον Έλληνα καλλιτέχνη που έδωσε την πρώτη του συναυλία στην πόλη τους.

Η υποδοχή ήταν παραπάνω από θερμή, καθώς πάρα πολλοί φαίνεται ότι γνώριζαν τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και μάλιστα τραγουδούσαν μαζί του τους στίχους από τα: “Το καλοκαίρι μου”, “Χέρια ψηλά”, “Ο βυθός”, “Δεν φεύγω”, “Όνειρο ζω”. Ο Μιχάλης είναι ο πιο αγαπητός σύγχρονος Έλληνας καλλιτέχνης στην Σερβία, και το κοινό το επιβεβαίωσε με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που, όπως μας είπαν, μαθαίνουν Ελληνικά με αφορμή τα τραγούδια του.

Μαζί του στην σκηνή έπαιξε ο Σέρβος καλλιτέχνης Kiki Lesendric, ο δημιουργός του “Πάρτι” ενός τραγουδιού σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης και έχει αγαπηθεί πολύ (σε επανεκτέλεση το 2003 στο άλμπουμ “Κρυφό φιλί”). Ο Lesendric παρουσίασε 4 δικά του τραγούδια και στο τέλος της συναυλίας τον κάλεσε ο Μιχάλης να τραγουδήσουν μαζί  το “Πάρτι”, και να κλείσουν αυτήν την μαγική βραδιά, μαζί, τραγουδώντας μάλιστα στα ελληνικά. Ο κόσμος τους αποθέωσε και σήμερα, ΜΜΕ της Σερβίας και κοινό, μιλούν για μία μεγάλη βραδιά.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ευχαρίστησε συγκινημένος το κοινό για την υποδοχή και την αγάπη ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει στην χώρα σύντομα ξανά…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here