20/11/2013
www.musiccorner.gr

 

Όλα τα μονοπάτια οδηγούν στον ίδιο στόχο: Να εκφράσουμε στους άλλους αυτό που είμαστε. (Pablo Neruda)

Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας διανύσει πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, επιλέγει το φετινό χειμώνα να ακολουθήσει ένα «…απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι…» παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες.

H Ραλλία Χρηστίδου μας ετοιμάζει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου μια μουσική παράσταση, στην οποία οι  μεγάλες της επιτυχίες, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα αγαπημένα λιμάνια της ελληνικής μουσικής.

xristidou_2013_11

Η ιδιαίτερη ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η δυναμική της παρουσία πάνω στην σκηνή έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

Σημαντικό μονοπάτι αποτέλεσε ο Γιάννης Κότσιρας, με τον οποίο οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos-Emi  το Φθινόπωρο.

Ο «Ιούδας» είναι το πρώτο τραγούδι που μας «προδίδουν», το οποίο παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να το ερμηνεύει live. Την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Σημαντικός  συνταξιδιώτης  της είναι ο εξαιρετικός  μουσικός της ο Βαγγέλης Μαχαίρας στην κιθάρα και το μπουζούκι ενώ στον ήχο είναι ο Άρης Κουντούρης.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

 «FRIEND’S BAR»
Σημείο συνάντησης καλλιτεχνικών δράσεων
Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι
Τηλέφωνο κρατήσεων :  2291026576

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here