7/4/2011
www.musiccorner.gr

Η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια ξεχωριστή συγκινητική μουσική παράσταση, την Τρίτη 5 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” και καταχειροκροτήθηκε!

Η ερμηνεύτρια ιδιαίτερα ευσθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, δημιούργησε ένα ενισχυμένο πρόγραμμα των προηγούμενων παραστάσεων που είχε παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Παλλάς, υπέρ των σκοπών του συλλόγου. Στόχος ήταν να ενισχυθεί το σπουδαίο έργο του συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Αγ. Ανάργυροι” που αφορά σε θέματα όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Στην συναυλία με τίτλο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΚΟΜΑ» και με τον υπότιτλο «Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας”, η Φωτεινή Δάρρα, έχοντας στο πλευρό  της  την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, (υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού) και ηλεκτρικό γκρουπ, δημιούργησε ένα πρωτότυπο άκουσμα. Ερμήνευσε  τραγούδια σπουδαίων καλλιτέχνιδων  που δεν βρίσκονται πια κοντά μας αλλά οι φωνές τους ζουν για πάντα μες στην ψυχή μας, όπως: η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού, η Καίτη Χωματά, Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μας ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της μουσικής  του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole, του Μίμη Πλέσσα, του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, των Queen κ.ά. και με ιδιαίτερο σεβασμό ερμήνευσε τραγούδια όπως: «Θάλασσα πλατειά», « Στον κεραυνό και στη βροχή (Μια νύχτα)», «Oι μάγισσες της Σμύρνης», «Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου», «Για ποιό ταξίδι κίνησες να πας», «The way we were», «I will always love you», «Windmills of your mind» αλλά και πολλές προσωπικές, δισκογραφικές της επιτυχίες.

Η υποστήριξη του κοινού ήταν συγκινητική και όλοι μαζί συνέβαλαν σημαντικά  στην ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του νοσοκομείου οι Αγ. Ανάργυροι και για τη λειτουργία του κέντρου πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού του συλλόγου.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here