Μάρτιος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Protasis Music Productions

Η Protasis Music Productions παρουσιάζει τον Θεολόγο Κάππο στον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Υπόγεια διάβαση».

Ο Θεολόγος Κάππος είναι ένας νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που κινείται στο χώρο του ελληνικού εναλλακτικού ρόκ. Σπούδασε τραγούδι, πιάνο και θεωρητικά στην Αθήνα. Τα τελευταία 6 χρόνια διδάσκει σε ωδείο και διατηρεί μία ηλεκτρική μπάντα για τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές σε όλη την  Ελλάδα. Σε μία ζωντανή εμφάνιση τον άκουσε ο παραγωγός  Άγγελος Σφακιανάκης και ξεκίνησαν την δισκογραφική τους συνεργασία.

Η «Υπόγεια διάβαση» είναι ο καρπός μιας πολύμηνης και δημιουργικής εργασίας στο στούντιο. Ο συνδυασμός της ορμής του  ηλεκτρικού ήχου με τον λυρισμό των ακουστικών οργάνων δίνει στο άκουσμα του δίσκου μιά εναλλαγή που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή. Τραγούδια ταξιδιάρικα, ερωτικές μπαλάντες, στίχοι διαμαρτυρίας μέσα σε ρυθμικά κιθαριστικά riffs, παραδοσιακά όργανα σε ροκ περιβάλλον και η φωνή του Θεολόγου να κυριαρχεί δυναμική, αφηγηματική, ερωτική, νοσταλγική.

Έκπληξη αποτελεί  η διασκευή της επιτυχίας «Μέχρι να γίνουμε άγγελοι» που το αγαπήσαμε τόσο από την φωνή της Γλυκερίας σε μουσική του Στέλιου Φωτιάδη και σε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου που η ενορχήστρωση και η ερμηνεία του Θεολόγου Κάππου το μετατρέπει σε ροκ μπαλάντα.

Στο δίσκο συμμετέχουν: ο Νίκος Ζιώγαλας με τα μοναδικά φωνητικά του, η Αναστασία Μουτσάτσου σε ένα ερωτικό ντουέτο, και ο MC Κωνσταντίνος Βούλγαρης σε μία δραματική rap απαγγελία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here