13/2/2014
www.musiccorner.gr

Ο Αλέξανδρος και η Μαρία φτάνουν για τις πρώτες διακοπές τους μαζί σε μία απομονωμένη παραλία ενός ελληνικού νησιού για ελεύθερο κάμπινγκ, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας. Δεν ξέρουν όμως ότι πρόκειται για παραλία γυμνιστών, πράγμα που ανακαλύπτουν όταν καταφθάνει μια άλλη παρέα τριαντάρηδων που στήνει την σκηνή τους δίπλα τους. Οι ονειρεμένες πρώτες διακοπές τους αρχίζουν να γίνονται όπως ακριβώς ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι.

Η άλλη παρέα όμως δεν έχει φτάσει και τόσο τυχαία σε αυτή την παραλία… Μέσα από διάφορα flashbacks πριν τις διακοπές, που εκτυλίσσονται στην διάρκεια του έργου, αποκαλύπτεται ότι όλοι έχουν από ένα μυστικό που τους οδήγησε εκεί και ότι όλοι έχουν ξανασυναντηθεί στην Αθήνα… Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν αποφασίζει να μείνει στην παραλία και μία γυναίκα μόνη που μόλις χώρισε. Έχει σχέση με τους υπόλοιπους; Οι ισορροπίες αλλάζουν συνεχώς, αφού κανένας δεν είναι απόλυτα ειλικρινής έως το τέλος, που συμπληρώνεται το παζλ των φλασμπακ. Η τόσο άγουρη σχέση της Μαρίας και του Αλέξανδρου μπορεί να αντέξει τα χτυπήματα και τις αποκαλύψεις που μέλλουν να γίνουν σε αυτή την παραλία;

Οι καλοκαιρινές διακοπές, όπως έχουμε μάθει να τις ορίζουμε ως ζευγάρια ή παρέες, ο “έρωτας των διακοπών”, οι φιλίες και οι εργασιακές σχέσεις μπλέκονται σε ένα άκρως ελληνικό σκηνικό με ήλιο και θάλασσα, σε μια παραλία που όλοι λίγο-πολύ έχουμε βρεθεί με ανθρώπους που όλοι λίγο-πολύ έχουμε συναντήσει.

thimisemugiati_afisa_theatro_vafeio

Σκηνοθεσία : Σταμάτης Πατρώνης
Κείμενο : Βασίλης Τσιγκριστάρης
Σκηνικά: Φανή Παλιούρα
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Ρουμπίνη Σταγκουράκη
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μηνατσής
Βοηθός σκηνοθέτης: La-marina Germa-nou

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) : Ρομίνα Κατσικιάν (Μαρία), Γιάννης Μυλωνάς (Αλέξανδρος), Βασίλης Τσιγκριστάρης  (Θωμάς), Ηλίας Μαζιώτης (Νίκος), Μαρίνα Γερμανού (Μάγια), Γιώργος Λαμπριανός (Παύλος) , Φανή Παλιούρα (Ειρήνη)

Θέατρο  “Βαφείο-Λάκης Καραλής”
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 – Βοτανικός
κάθε Παρασκευή στις 21:15
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3425637, 6943 138458

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here