27/5/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Οι ΚΑΡΜΑ στη μουσική σκηνή Ρυθμός στις 28 Μαΐου 2010 παρέα με τους Διονύση Κωτσάκη και Λεωνίδα Σώζο στο πάρτυ-κλείσιμο της σαιζόν. Ανοίγουν οι Liquid luck!

Αν το σύμπαν διέπεται από νόμους, οι οποίοι αποτελούν την έκφραση της Θείας βούλησης, τότε τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Ίσως το τυχαίο να είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εκφράσει κάποιες αιτίες που παραμένουν σκοτεινές… Κάρμα, ο νόμος της ανταπόδοσης ή της αιτίας και του αποτελέσματος, ένας από τους συμπαντικούς νόμους.

Στις ζωές μας, μιας και είμαστε κι εμείς ένα κομμάτι του σύμπαντος , δεν γίνεται τίποτα συμπτωματικά και ότι βιώνει ο καθένας από εμάς είναι αποτέλεσμα αιτιών, που ο ίδιος δημιούργησε στο παρελθόν.

Έτσι δημιουργήθηκαν και οι ΚΑΡΜΑ, μέσα από τα αποτελέσματα των προσωπικών τους βιωμάτων, ο συμπαντικός νόμος τους έσμιξε το 1998. Από τότε έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε πολλές άλλες πόλεις . Έχοντας καταφέρει να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό , παίζοντας αρχικά διασκευές γνωστών  rock τραγουδιών ‘80s και ‘90s και αργότερα δικές τους δημιουργίες. Επίσης έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα festival μαζί με καλλιτέχνες όπως τους  : Νίκο Πορτοκάλογλου, Raining Pleasure, Magic de spell, Μωρά στη φωτιά κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν την 1η τους δισκογραφική δουλειά με τη συμμετοχή των : Βασίλη Παπακωσταντίνου, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Διονύση Κωτσάκη και Λεωνίδα Σώζο, παραγωγή των Groove House Studios.

Στις 28/05/2010 θα απολαύσουμε τους ΚΑΡΜΑ μαζί με φίλους τους, σε ένα ζωντανό πάρτυ-κλεισίματος της επιτυχημένης χειμερινής σαιζόν του «Ρυθμού», γεμάτη από δυνατούς ήχους και μελωδίες!

…Ένας Θεός με νευρική ανορεξία… Κάνε ένα βήμα… Ποια θάλασσα σε κρύβει… Άγγελοι!

Θα μας ταξιδέψουν στις δικές τους δημιουργίες και εμπνεύσεις σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και διασκευές από την ελληνική και ξένη rock σκηνή.

Οι ΚΑΡΜΑ είναι : Μανωλαρακή Άννα (φωνή)
                       
Δρακονταειδής Βασίλης (πλήκτρα, φωνητικά)
                       
Ζερβός Άκης (μπάσο)
                       
Ταβουλάρης Νίκος(ηλεκτρική κιθάρα,ακουστική κιθάρα)
                        
Γιακουμής Κωστάμος (drums)

Ρυθμός μουσική σκηνή
Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη
Τηλ: 210.9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here