12/4/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Με μπάντα ηλεκτροκίνητη θα παίξουν η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης για δύο μόνο βραδιές, τις Παρασκευές 20 και 27 Απριλίου στον Πυρήνα! Η κομψή εναλλακτική ποπ  με μεσογειακές καταβολές, φλερτάρει αυτή τη φορά με τις ηλεκτρικές κιθάρες και το ειδύλλιο προκύπτει …συναρπαστικό!

Φέτος οι δυο τραγουδοποιοί ξαναδοκιμάζουν τον ηλεκτρικό ήχο για να παίξουν τα καλαίσθητα τραγούδια τους [Αν δε μ’ αγαπάς, Γυμνή από αγάπη, Στην Πίσω τσέπη του Μπλουτζίν, Νυχτερινό, Το Κοράλλι, Αλφάδι, Η Παραμυθένια, Άντε γεια, κ.α.], με εναλλακτική αισθητική. Η Κατερίνα Κυρμιζή, έχοντας μια από τις πιο ιδιαίτερες φωνές των τελευταίων χρόνων, αποδίδει με ονειρική πειθώ και γλυκιά εκφραστικότητα τα τραγούδια που φτιάχνει ο ίδια και ο επί χρόνια συνεργάτης της Νίκος Γρηγοριάδης, καθώς και  επιλεγμένες διασκευές από τη διεθνή μουσική σκηνή.

Πλαισιωμένοι από την Ρόλη Γιαμοπούλου στα τύμπανα  και στα φωνητικά, τον Mampre Kasardjian στο μπάσο και τον Γιώργο Σιμάτο στην ηλεκτρική κιθάρα, προσκαλούν όλους τους ονειροπόλους, τις παραμυθένιες, τους ιδεαλιστές, τους φαροφύλακες, τους μονομάχους, τα παιδιά με τις κεραίες και της ψυχής τους ασυρματιστές να δώσουν το παρόν και να τραγουδήσουν μαζί τους δυνατά, ελπίζοντας αφελώς πως μ’ έναν μουσικό ηρωισμό θα σώσουν τον κόσμο.

Συντελεστές:
Ρόλη Γιαμοπουλου ~ τύμπανα & φωνητικά
Mampre Kasardjian ~ μπάσο
Γιώργος Σιμάτος ~ ηλεκτρική κιθάρα
Κατερίνα Κυρμιζή ~ ακουστική & κλασσική κιθάρα, μελόντικα
Νίκος Γρηγοριάδης ~ ηλεκτρική κιθάρα

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 8 €

ΠΥΡΗΝΑΣ
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here