6/12/2012
www.musiccorner.gr

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage παρουσιάζει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου τον Κυπριανό και την Μαριάννα Μαλαντζή σ’ ένα pop – rock – funky – disco πάρτυ με ελληνικές και ξένες επιτυχίες διασκευασμένες απο τους GUNPLAY.

Ο Κυπριανός είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με 4 ευρωπαϊκά βραβεία για την ερμηνεία την σκηνική παρουσία και ως μουσικός στα EuroPop International Festival και PanMusic International Pop Festival εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο!

Την Μαριάννα την γνωρίσαμε μέσα απο το Greek Idol να αφήνει την επιτροπή με ανοιχτό στόμα… και στη συνέχεια να εντυπωσιάζει το Ιταλικό κοινό… Ήδη βραβευμένη στα 15 της στην Ιταλια ανάμεσα σε 34 συμμετοχές με το βραβείο Premio Della Critica Miglion Interpretazione από τον παραγωγό των Take That, Charlie Rapino, πρόεδρο της επιτροπής. Ήδη αναμένουμε το νέο της δυναμικό single με τίτλο “Angels Cried”!

Mαζί τους οι Gunplay, καταξιωμένοι μουσικοί με πολύχρονη εμπειρία, οι οποίοι αποτέλεσαν και την κινητήρια δύναμη της μουσικοθεατρικής παράστασης “Αγανακτισμένοι και Κουρεμένοι”. Το σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα κάνουν τον δικό τους χαμό στο Γυάλινο Up Stage!

Γυάλινο Up Stage
Λ.Συγγρού 143, Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here